Автор |
Съобщение |
GEGATAFLL
|
 |
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
|
|
Заглавие: Widnows Safe Mode.... Проблем... Публикувано на: 23 Май 2009 19:54
Здравейте на всички !  От няколко дена имам един проблем, който е следния: когато играя някоя играя например Mu Online, NFS U2 и т.н. монитора предполагам ми пада от 4 на 2 бита и пикселите се оцветяват както си искат и стават едни вертикални лилави околи 5 см дълги ивички .... Картина си има, сичко.... и наkрая сам се рестартира и точно преди да ми изпише Welcome - забива... Четох в 1 сайт следното: Ако току що сте си инсталирали нови драйвери за видео картата или пък за някое периферно устройство и вашият компютър е започнал да се държи повече от странно, със safe mode може да се опитате да върнете нещата. Основните признаци, че проблемите се дължат на неработещ драйвер, са синият екран и проблеми по време на зареждане на операционната система. И после пише, че решението на проблема е да намеря неподписаните драйвери в system 32 и да ги извадя на десктопа, и после 1 по 1 да ги върщам и да намеря "виновника" чрез стартиране всеки път с всеки един добавен файл Джама (widnows).... това са над 100 стартирания... тва не става. Другото е да "върна" времето назад, което ще реши проблема временно.... :S ся пак го напрайх. Та молбата ми е : как мога да забраня каквито и да са ъпгрейди и инсталации в компютъра, без мое разрешение, защото имам подозрение, че съмички се ъпдейтват самите драйвери на видеото и бъгват цялата история...
|
|
 |
The.Rampage.Rado
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Widnows Safe Mode.... Проблем... Публикувано на: 23 Май 2009 20:05
Драйверите не се ъпдейтват сами. Махни ги и използвай driver cleaner да разкараш останалите неизтрити гадости. После си сваляш последните драйвери и си ги туряш. Виждаш дали ти прави пак проблем. Ако прави - вадиш и чистиш картата, пробваш с на приятел картата. Според мен това което описваш се нарича "черга" и е причинено от разлепена рам. Само не разбрах какви са тия 2-4 бита... като не разбираш кво се мъчиш.. опиши и, ако можем ще ти помогнем... ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
 |
GEGATAFLL
|
 |
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
|
|
Заглавие: Re: Widnows Safe Mode.... Проблем... Публикувано на: 23 Май 2009 20:19
охх... от 34 на 2 бита пада... обърках се. Щях падна от стола като прочетах тва разлепена RAM (rofl) ....  :D:D Мязаш ми на някъв позьор, който се прави, че разбира, а всъщност превежда грешно от някъде  100% . Не се обиждай... не са мои реплики 
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Widnows Safe Mode.... Проблем... Публикувано на: 23 Май 2009 20:23
GEGATAFLL написа: охх... от 34 на 2 бита пада... обърках се. Щях падна от стола като прочетах тва разлепена RAM (rofl) ....  :D:D Мязаш ми на някъв позьор, който се прави, че разбира, а всъщност превежда грешно от някъде  100% . Не се обиждай... не са мои реплики  ^ Ахахахахаахаха..... -- грубо, Радо виж се какъв си позьор... 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
The.Rampage.Rado
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Widnows Safe Mode.... Проблем... Публикувано на: 23 Май 2009 20:26
GEGATAFLL написа: охх... от 34 на 2 бита пада... обърках се. Щях падна от стола като прочетах тва разлепена RAM (rofl) ....  :D:D Мязаш ми на някъв позьор, който се прави, че разбира, а всъщност превежда грешно от някъде  100% . Не се обиждай... не са мои реплики  Ти верно си куха лейка май, а? 2 бита ти знаеш ли колко цвята са? Като попрочетеш още малко по интернета може и да си решиш проблема... А и не очаквай някой да ти отговори в ХБГто... най-много да ти сипят и там... Ае о лево!
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
 |
GEGATAFLL
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Widnows Safe Mode.... Проблем... Публикувано на: 23 Май 2009 20:27
Намерих решение на проблема... Все пак благодаря за отделеното време ... Ето го и него ако има или ще има този проблем : просто влезате в device manager, намерете видео картата си под display нещо си... и дай uninstall. Рестартираш и слагаш нова версия... дори и да имате последната - дръпнете я наново.
|
|
 |
TengaM™
|
 |
Мнения: 106 Местоположение: Преди живеех срещу затвора, сега живя срещу нас!!!
В момента играе: Каквото падне....
|
|
Заглавие: Re: Widnows Safe Mode.... Проблем... Публикувано на: 23 Май 2009 21:48
И аз имах сходен проблем и сложих по-стара версия драйвъри, но както каза The.Rampage.Rado в повечето случаи това са симптоми на скапана памет на видеото. ЕДИТ: Особено ако е станало от самосебеси, защото драйвърите не се сменят от "самосебеси".
___________________________________ |ASRock K7S8X R3.0|AMD Athlon XP 2000+ @ 2400+ 2GHz 1.65v WhisperRock IV + 80mm ZALMAN | 2х1024 TwinMOS DDR400 2-3-3-6|ASUS GeForce 6600GT @ 550Mhz/1000Mhz + Zalman VF700 Cu |80GB Seagate Baracuda 7200.7 2MB|LITE-ON COMBO LTC-48161H|FORTRON 120mm 300W |
|
|
|
|
 |
GEGATAFLL
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Widnows Safe Mode.... Проблем... Публикувано на: 24 Май 2009 07:09
Ами незнам, но пак си продължава... ето вижте скриинче:  Незнам как я виждате, но насичкото отгоре всички папки се пръснаха из комапа, но това ще го оправя... Смених драйвера на видеото и нестана.... TengaM™ написа: И аз имах сходен проблем и сложих по-стара версия драйвъри, но както каза The.Rampage.Rado в повечето случаи това са симптоми на скапана памет на видеото. ЕДИТ: Особено ако е станало от самосебеси, защото драйвърите не се сменят от "самосебеси". Ами за таз памет на видеокартата не знам ко и е станало, но тука все едно хеликоптер имам в стаята... на компа си слагах още 2 допълнителни вентилатора, защото все прегряваше... а пък е на открито до прозореца. В Бургас ли е само таквас жега 1 бог знай... И си мисля да не е нещо прегряла видеото  ... ?!??! Незнам кви си ги измисляте но точно преди около 7 месеца, драйвера на видеото пак се ъпна сам... (на MC съм) и затва...
|
|
 |
The.Rampage.Rado
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Widnows Safe Mode.... Проблем... Публикувано на: 24 Май 2009 09:31
Тоя скрийн според мен определено е в 2 битов цвят... 
|
|
|
|
 |
Cyber-X
|
 |
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
|
|
Заглавие: Re: Widnows Safe Mode.... Проблем... Публикувано на: 24 Май 2009 10:59
Помня,че някъде бях видял да се появяват такива ивици когато транзистор ли,нещо от тоя сорт на видеокартата се е счупило.Дано да не е толкова мащабен проблема....
___________________________________ meh.
|
|
|
|
 |
GEGATAFLL
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Widnows Safe Mode.... Проблем... Публикувано на: 24 Май 2009 12:12
1vo se izvinqvam za latinecata no runvam safe mode... Sq 6te otvorq kompa i 6te vidq ne6to da ne e stro6eno fizi4eski...  Rado, brato stiga se pravi na maloumen  PS-vsi4ko si e ok, i nqma problemi... trazistori, mranzistori ... ok sa ... no 6te proverq pak
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|