Автор |
Съобщение |
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Любим жанр/игра Публикувано на: 20 Май 2009 19:27
Да видим...любимата ми игра(бал съм майката на възрастта ми) е WWE Smackdown vs Raw 2006-игра,направена с такава любов към детайлите,че...няма значение! Иначе любимия ми жанр е РПГ и ММОРПГ.Ама не ония като Диабло,а като NwN...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Любим жанр/игра Публикувано на: 20 Май 2009 19:39
edit: Аз мислех, че искаш предложение за игри И на мен са ролевите.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любим жанр/игра Публикувано на: 20 Май 2009 20:29
Еми играя WoW,Dota (MMORPG,RPG) и всякакви малки игри от сорта на Plants vs Zombies и The Humans(незнам какъв жанр са ).Та това са ми любимите жанрове .
|
|
|
|
|
Statis
|
|
В момента играе: Dragon Age: Origins
|
|
Заглавие: Re: Любим жанр/игра Публикувано на: 20 Май 2009 20:33
RPG ми е любимият жанр - Mass Effect, The Witcher, Star Wars: KOTOR, NWN, Baldur's Gate, TES Morrowind и Oblivion и още доста
___________________________________ "There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любим жанр/игра Публикувано на: 20 Май 2009 20:58
За момента на рпг най се кефа играя Феубъл 2
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любим жанр/игра Публикувано на: 20 Май 2009 21:04
Шутъри и РПГ-та. Мързи ме да изброявам игри.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Любим жанр/игра Публикувано на: 20 Май 2009 21:08
iddqd написа: За момента на рпг най се кефа играя Феубъл 2 На бокса?!Кучи син...(това на майтап де...)
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любим жанр/игра Публикувано на: 20 Май 2009 21:14
Още един глас за RPG-тата. Любимoто ми е Baldur's Gate. Като цяло няма RPG на BioWare , което да не ми харесва. Пичовете просто са безгрешни до момента. Сега чакам с нетърпение Dragon Age (dark fantasy ftw!)
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Rey
|
|
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
|
|
Заглавие: Re: Любим жанр/игра Публикувано на: 20 Май 2009 21:34
Почти от всички жанрове играя най-добрите игри и класики така че... Предимно стратегии и шутъри де но се вмествам с всеки жанр с по нещо, но пак казвам: най-доброто!
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Любим жанр/игра Публикувано на: 20 Май 2009 21:37
РПГта и action-adventure-и(където битките задължително са с мечове)(сам ще си приготвя кладата ). В момента се уча на сериозни ролеви игри с Lionheart, доста е зарибяваща. Мързи ме да пиша любими игри.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любим жанр/игра Публикувано на: 20 Май 2009 21:51
iddqd написа: За момента на рпг най се кефа играя Феубъл 2 Стига бърка в раната бре... По темата:MMORPG, RPG, всякакви брутални екшъни, както и малки игрички (Plants vs. Zombies, игрите със скрити обекти, Puzzle Quest), голяма част от тях jump'n'run (Jazz Jackrabbit и много други). Пробвал съм и адвенчъри, и, въпреки че обичам игрите с хубав сюжет, загадките са прекалено сложни за мен.Трябва обаче някой път да се хвана да превъртя някоя класическа приключенска игра (Syberia, Grim Fandango) с уолктру под ръка.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
prince of persia
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любим жанр/игра Публикувано на: 21 Май 2009 09:34
Аз обожавам RPG-та и Total War, която не е RPG.
___________________________________ I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любим жанр/игра Публикувано на: 21 Май 2009 11:52
prince of persia написа: Аз обожавам RPG-та и Total War, която не е RPG. 4 real?
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Любим жанр/игра Публикувано на: 21 Май 2009 12:29
Май вече поне три пъти съм виждал подобна тема, но... РПГ-та. Много, много РПГ-та: , Neverwinter Nights, Diablo, Fable, Jade Empire, Morrowind, KOTOR, Bloodlines etc. Както и ролеви стратеги като WarCraft 3, Battle for Middle Earth и прочие. Между другото, поредицата Total War (която не е ролева! ) също ми е сред любимите игри. И... даааааа, WoW - твърде много време съм прекарал играейки я, за да не я уважа. П.П. Една анкета няма ли да дойде добре на темата?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любим жанр/игра Публикувано на: 21 Май 2009 12:36
RPG-та и action-adventure-и (които не са RPG-та)
|
|
|
|
|
Rey
|
|
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
|
|
Заглавие: Re: Любим жанр/игра Публикувано на: 21 Май 2009 14:53
Ще изброя и аз някои цели любими поредици: Total War, GTA, The Sims, Fifa, Call Of Duty, FlatOut, StarCraft, Diablo, Counter-Strikе, може би и Heroes.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любим жанр/игра Публикувано на: 21 Май 2009 15:02
е то остана ли нещо. Пък и ти е яко комерс класацията
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любим жанр/игра Публикувано на: 21 Май 2009 15:05
Любима игра: Blood Любими жанрове: предимно shooter-и, rpg-та и ммо-та, иначе жарна няма значение стига да ми хареса играта.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Любим жанр/игра Публикувано на: 21 Май 2009 15:36
RPG-тата са ми любимия тип игра, предполагам. Въпреки, че не съм цъкал чак толкова много, май.. о.о Anyways, обожавам идеята за вдигане на лвл-и и сила на уменията... =) Diablo I, Diablo II.-- Харесвам и походовите стратегии: Disciples 2, Heroes 5 : Tribes of the East, и разбира се - Heroes 3 WoG/SoD. Реалновремевите стратегии ме кефят, но не съм чак толкова добър на тях.. Warcraft 3, Starcraft. Куестовете също ме кефят.. :3 Не съм много фен на shooter-ите; Предпочитам 3rd person пред 1st person игри. Не обичам спортни игри. Fighter-и ФТВ, екшън - понякога. Хорърите кефят, обаче. <3 Нз, може и да изпускам нещо, не се сещам сега. >>
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Любим жанр/игра Публикувано на: 21 Май 2009 17:44
RPG-тата ме владеят.
Уаркрафт кампаниите, ДотА, ФутболМениджър (и стария Чемпиъншип), Хироуса, Дисайпълс... все са РПГ застъпени, по моему.
Иначе класическите игрици са доста по-напред - Фалаут, Айсуинд, Диаблото, Мейт енд Меджик, ЕТЪРЛОРДС, Невъруинтър, Балдърс, каквото там се сетите.
Симс е РПГ, което не успя да ме хване... липсват му мечове и елфки.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|