Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Водили ли сте полов живот ?
Публикувано на: 19 Май 2009 10:16

Водили ли сте полов живот и ако сте го правили на колко години сте извършвали това ?
В тези мрачни времена половия живот не е нещо обикновенно има хора които се гаврят с това . Според вас на колко години може да се почне водене на полов живот от тук сте вие .
Вижте това :
http://www.vbox7.com/play:7c940721

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Водили ли сте полов живот ?
Публикувано на: 19 Май 2009 10:25

Аз почнах полов живот много рано. Батковците ми казваха, веднага щом ми мине дупето да им кажа, за да го направим отново.

Профил

Публикувано на: 19 Май 2009 10:25

Нъцки...

Профил Skype

Публикувано на: 19 Май 2009 10:26

Мале гипчо много са те таковали ?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2009 10:26

Е чак много не, по 3-4 пъти на седмица.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 19 Май 2009 10:37

Според мен за едно Момче 16 години е критичната възраст при която трябва да започне да се води активен полов живот. Ако след 18 години мъжът не води полов живот, значи има сериозен проблем. От други подобни теми в този форум, съм останал с впечатлението, че мнозина тук гледат на въпроса пренебрежително и подценяват проблема. Замислете се, от това зависи целия ви живот. Успешните отношения с противоположния пол са бих казал по-важни дори от професионалното развитие, за което по принцип човек влага толкова много. Мислите ли че е добра идея да се пренебрегва нещо от което в най-голяма степен зависи щастието ни и това да се чувстваме като пълноценни хора.

П.П. коментара ми не е във връзка с клипчето. То представлява някаква извратена гавра с нормалните човешки взаимоотношения. Нямам това предвид.

Профил ICQ

Публикувано на: 19 Май 2009 10:44

Според мен е нормално да се правят такива неща , но мястото им не е в дискотеките . Човек когато реши , че е готов нека го направи няма ограничение , все пак ние форумците сме излезли от това и смятам , че това е нещото което радва хората . Всяка страна иска да има деца нали така ? Когато човек усети , че е готов за такова нещо и че половинката му също го иска нека го направят , но такава гавра е това вече не е морално даже въобще . Според мен даже в тази тема трябва да изключите гавренето с темата и пренебрегването и защото е полезна !

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2009 10:46

Teenproblem?

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 19 Май 2009 12:37

Морала, както и концепцията за добро и зло, е нещо относително, и винаги ще бъде. За това нямаме право да съдим подобни щуротии, като описаните в клипчето.

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 19 Май 2009 12:57

Като оставим настрана тъпото тролене на uNreaL_mAn, пичка му клюн :lol: , Андрей.. нннннне мога да съм напълно съгласен с теб..... :roll: Смисъл, ъх. Въпрос на личен избор е. Едни целят да отгледат щастливо семейство, други да създадат много успешен бизнес/да се издигнат в позицията на компанията... 3-ти искат и двете, 4-ти пък изобщо не ги боли и за двете и просто живеят за други удоволствия. Мисълта ми е, че не виждам защо трябва да се ограничаваме в мисленето и да следваме някакви тъпи стереотипи. Въпроса е да сме щастливи. А как и какво ще ни донесе това е строго индивидуално, отново. :) Какво ми пука, че съм създал 10 деца, имам милиарди долара, етц., етц..... след като накрая ще УМРА? :) Може би ще кажете " да, ама докато си жив ще имат значение, за това започвай да ги осъществяваш! " - Да, ама не. Това, че животът е кратък изобщо не го прави по-смислен. И г-н Меркюри го е казал - nothing really matters. Дали ще наеба 50 курви, или 1 свястна жена няма особено значение. ( освен болестите дето мога да хвана от курвите ;Д ).. Абе изобщо ебането, отчасти топик на темата, не представлява нищо повече от физическо удоволствие, с една дума КЕФ ( доста тъп кеф ). Бих казал - по-добре да прочета 5 книги, от колкото да се изчукам 5 пъти, но след като всичко няма значение, дали ще прочета 5 книги или ще еба 5 пъти няма значение, ок nvm :lol: . След като си набия една чекия няма нищо повече на света от ебането, от което да ми се драйфа, да ненавиждам животинската природа в човека и прочие ( ама си набивам чекията де, хора сме :oops: ). Ако можехме, хората, сигурно щяхме да се ебем по цял ден и нощ, ебаси? Отклоних се доста в размишленията, но поне ги изписах ( за пореден път ). Очаквам вашето неразбиране и хейт! :lol:

п.п. Ейй, ебането к'ви философии стартира! :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2009 13:07

Andrey358 написа:
Замислете се, от това зависи целия ви живот.

Epic :!:
Някой да пробва, действа ли като реплика за сваляне!

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2009 13:21

Ъъъ...тук има някакви неуточнени понятия...отделно има полов живот, отделно социален живот. Има и сечението на двете множества - социален полов живот...
Предполагам Andrey358 е писал за последното.
Да важен е...щото шибаното общество твърди, че е важен.
До преди 10-15 години всеки мъж трябваше да се е "доказал" правейки 2-3 деца...
Сега обществото се промени и мъжете не само трябва да са дали доказателство, че могат да ебат, но и че могат да бъдат ебани...т.е. така наречената "метросексуалност"...
Далаверата е, че обществото (по някъква неясна за мен причина) има нужда от бисуксуални люде за водачи и ги е обявило за един от символите за просперитет (за справка - плакатът за концерта на Азис и Ванко 1. Може де се види примерно пред централата на Булбанк в центъра на София.).
Няма да се учудя, ако след 3-4 години обществото по някъква причина изпита остра нужда от индивиди, които са си отрязали пениса и са си го присадили на челото...тогава такъв ще е ултимативния символ за социален статус.

Пикал съм на това общество и сбърканите му критерии за нормалност.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2009 14:11

Водя редовен полов живот с дясната си ръка.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2009 14:22

AlShu написа:
Ъъъ...тук има някакви неуточнени понятия...отделно има полов живот, отделно социален живот. Има и сечението на двете множества - социален полов живот...
Да важен е...щото шибаното общество твърди, че е важен.
До преди 10-15 години всеки мъж трябваше да се е "доказал" правейки 2-3 деца...
Сега обществото се промени и мъжете не само трябва да са дали доказателство, че могат да ебат, но и че могат да бъдат ебани...т.е. така наречената "метросексуалност"...
Далаверата е, че обществото (по някъква неясна за мен причина) има нужда от бисуксуални люде за водачи и ги е обявило за един от символите за просперитет (за справка - плакатът за концерта на Азис и Ванко 1. Може де се види примерно пред централата на Булбанк в центъра на София.).
Няма да се учудя, ако след 3-4 години обществото по някъква причина изпита остра нужда от индивиди, които са си отрязали пениса и са си го присадили на челото...тогава такъв ще е ултимативния символ за социален статус.

Пикал съм на това общество и сбърканите му критерии за нормалност.

темата за какво е, а ти какво говориш... просто да беше казал "не мога да общувам с жени по никакъв начин" и щеше да стане ясно всичко, което искаше да кажеш, а ти започна някакви педали, някакви метросексуалности... :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 19 Май 2009 14:40

The Chameleon написа:
... Очаквам вашето неразбиране и хейт! :lol:

E oт мен ще срещнеш разбиране без хейт :D Причината е, че и аз дълго време разсъждавах по този начин така, че те разбирам. Обаче колкото по-бързо осъзнаеш, че това не е така толкова по-добре за теб.

Цитат:
Въпрос на личен избор е. Едни целят да отгледат щастливо семейство, други да създадат много успешен бизнес/да се издигнат в позицията на компанията... 3-ти искат и двете, 4-ти пък изобщо не ги боли и за двете и просто живеят за други удоволствия.

Всъщност няма нищо общо с избора. Човешкият живот се крепи на три основни стълба: Здраве, материална осигуреност, и личен живот, като последното в 99% зависи от отношениета с противоположни пол. Ако един от тези три компонента е зле, човек не е щастлив. А смисъла е да си щастлив все пак. Интересното е че обществото ни възпитава, така че да се грижим за здравето и материалното си благосъстояние, но не ни помага за развитие на личния ни живот. Даже напротив повечето догми, които се налагат дори пречат за естествените отношения между хората.

Цитат:
Дали ще наеба 50 курви, или 1 свястна жена няма особено значение.

Все едно слушам...себе си преди няколко години :( За това е виновна телевизията, киното...книгите. Те ни втълпяват, че е така. А всъщност, за да наебеш 1 свястна жена, трябва първо да изчукаш 50 курви. Може и да не са курви, но 50 е хубаво число. В противен случай ще си като много мой познати, които са се хванали в някакви дълги връзки с невзрачни приятелки, които ги въртят на пръста си, защото първите не са мъже. Не са имали 50 жени преди това и поради тази причина са като изгубени в джунглата деца.

AlShu

Цитат:

Не те разбрах съвсем, но според мен е важен защото природата го изисква.

The Chameleon
Цитат:
п.п. Ейй, ебането к'ви философии стартира! :lol:

+1

Профил ICQ

Публикувано на: 19 Май 2009 14:46

:D :D :D

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 19 Май 2009 14:49

Andrey358 написа:
Човешкият живот се крепи на три основни стълба: Здраве, материална осигуреност, и личен живот, като последното в 99% зависи от отношениета с противоположни пол. Ако един от тези три компонента е зле, човек не е щастлив. А смисъла е да си щастлив все пак. Интересното е че обществото ни възпитава, така че да се грижим за здравето и материалното си благосъстояние, но не ни помага за развитие на личния ни живот. Даже напротив повечето догми, които се налагат дори пречат за естествените отношения между хората.

Еба те у психолога. Я си наври житейските философии нейде, и не ги разправяй сякаш са безспорна истина.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 19 Май 2009 15:23

Ебаньето е разход на пари, време и енергия, които могат да отидат за УоУ.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2009 15:30

Andrey358
Цитат:
според мен е важен защото природата го изисква.

Не знам някой да създава семейство по природосъобразни причини...по скоро по социално-икономически. Семейството е клетка на обществото. Съвременното общество признава и такива ракови образования, като гей семействата.
Т.е. според съвременните разбирания аз съм някакъв примитивен пещерен човек (то и правописа ми го издава), щом не съм прегърнал красотите на гей отношенията...следователно нямам пълноценен социален полов живот.

Продължавам да смятам, че бъркате полов живот с полов социален живот...

Nocturno
Цитат:
темата за какво е, а ти какво говориш...

Ами темата е "Водили ли сте полов живот ?" според дефинициите за "полов живот" за част от постерите съм имал, за друга съм нямал. Затова реших да изчистим дефинициите.

Цитат:
просто да беше казал "не мога да общувам с жени по никакъв начин" и щеше да стане ясно всичко

Щом ме отъждествяваш със себе си, значи нищо не се разбира :lol:

Профил

Публикувано на: 19 Май 2009 15:33

Водих, ама до вчера. Ся си почивам. :P

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com