Заглавие: Американско шоу се гаври с БГ изпълнители и повече...
Не знам дали е имало тема по този въпрос, ако не - аз пускам първата.
Най-вероятно знаете за наскоро излязлата песен на ЛиЛана, Биг Ша и Снупп Дог - Dime Piece.
Някои може да оплюят песента като безлична, бледа или каквато и да е - всеки с мнението си, но не за това става въпрос в тази тема.
Това което разбрах едва днес, е оплюването на песента и подигравките с българският акцент на някакво ниско бюджетно американско шоу, сбирщина от американо-турци и low lifer-и.
Извадка от статия относно това предаване :
Цитат:
Американско шоу се подигра с новата песен на ЛиЛана и Snoop Dogg - Dime Piece, научи Paparak.bg. Водещите на предаването открито и вулгарно се отнасят към новия проект на певицата с американската хип-хоп звезда.
През цялото време докато гледат клипа те се подиграват на ЛиЛана и я имитират. Водещия дори споделя в ефир, че най-вероятно българката е правила секс със Snoop Dogg, за да я вкара в големия музикален бизнес. Използвайки доста нецензурни думи той заявява, че Snoop просто си е направил гавра с тях и по милост е записал видеото.
Статията от paparak.bg -
тук.
До тук добре, голяма работа - чудят се с какъв материал да си запълват мизерното предаване, намерили са си тема.
Тук е видеото от споменатото предаване.
Което специално ме подразни страшно много е последвалото видео от "Младите турци"(името на предаването), които се гаврят с последвалите ядосани ймейли от български фенове.
Видеото с българските писма е
тук.
Мисля да им напиша някое e-mail-че, нека да видим дали ще се гаврят с него.
До колкото разбрах от
сайтът на предаването, адреса им за контакт е
theyoungturks@googlegroups.com Някой ако познава някои хакерчета, да прехвърли линка на сайта ако иска.
PC Mania OWNAGE, anyone?