Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Заглавие: Re: День Победы!
Публикувано на: 18 Май 2009 10:49

Abendmann написа:
Целия свят разбра ,че комунизма е глупост само ние още спорим...
Андрей се опитва да ви обясни нещо вие вадите по 5 пъти едни и същи аргументи.
Живейте си тук с 300 лв заплата и си обичайте Русия.
Наистина българите сме тъпо племе...

КАКЪВ КОМУНИЗЪМ БЕ, ТЪПАНАР ТЪП?!?!!

В Русия няма комунизъм, няма ограничения, свободни са точно толкова, колкото всяка друга страна. Мислете, дееба. Не пишете каквото сте чули от дядо и баба, а проверете. Прочетете нещо излязло след 200 година, вижте в някой голям сайт, гледайте новини веднъж седмично... не е нормално да не почнавате света около вас до такава степен.

Тука, в България, можеш да миеш чинии за 600 лева, в какви митове живеете не ми е ясно... 300 лева, добре, ти магаре и каруца да имаш ще вадиш повече от 500 месечно само с каране на материал по селата и даже ракиика / салатка ще намазваш.... Не ми говори как не е така, ЗНАМ, че е така.

Иначе хората ще опрат до комунизма след време, или до него или до технкорацията. Това не е нужно да го разбирате, приемам, че е малко над средното ниво на трудност. Горното осмислете, стига засега.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2009 12:08

Осведоми се малко за средната работна заплата в България.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2009 12:20

Abendmann написа:
Целия свят разбра ,че комунизма е глупост само ние още спорим...
Андрей се опитва да ви обясни нещо вие вадите по 5 пъти едни и същи аргументи.
Живейте си тук с 300 лв заплата и си обичайте Русия.
Наистина българите сме тъпо племе...

:bowdown: ЕВАЛА.ПОКЛОН :bowdown:

leaving me to pull the strings

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2009 13:23

като не можете нищо да правите, ще миете чинии и кенефи и ще взимате 300 лева, никой не ви е виновен, че сте тъпанари. младите хора без да си даваме зор можем да изкарваме 600 лева, а ако си дадем зор - сещате се. а средната работа заплата в България е 500 лева, така че - какво приказвате наизустени тъпотии ? "българите сме тъпи наистина" - ами ти си тъп, другите може да не са тъпи като теб. "300 лева заплата и миене на чинии" - ти мий чинии, другите може да могат да правят нещо по-значимо, може да имат ПРОФЕСИЯ (осведоми се за значението на тази дума). станали на по 20 години и си мислят, че вече са научили всичко за живота и раздават правосъдие и хвърлят квалификации и обиждат. не обиждайте сънародниците си и не говорете за разделение и колко тъпо племе сме били, щото като кажеш на някой "ти си боклук, не ставаш" сам се превръщаш в боклук, непризнавайки другия. замислете се върху това и после пак давайте акъли.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2009 14:00

Сега се поинтересувай какъв е процента на безработните хора с висше образование. Тогава ми разправяи кой не си дава зор...

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2009 14:27

не, не, аз въобще няма да се интересувам вместо тебе, щото ти така каза и за средната работна заплата, защото си мислил (а според себе си "си знаел"), че е много по-малко от това, което всъщност е, затова ти се интересувай за каквото искаш :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2009 14:28

Abendmann написа:
Осведоми се малко за средната работна заплата в България.

Добре бе, леке, нали съм написал да не правиш тъпи коменти и че ЗНАМ. Мил съм чинии за 670 месечно. Средната заплата е 500-550 лева. Деа, миньор да си можеш да вадиш над 1000 лева само със здрави ръце и начално образование. Можеш да работиш 3 дни, почиваш 3 дни по 12 часа нощес в някакъв супермаркет, само редиш кашони и си правиш моабет с другите; 900-1100 лева. Нищо ти не искат, само едното желание и да идваш навреме. Ти като си смотан е нормално да си на дъното, и в Русия щеше да си утайка, и в Амерка щеше да си отрепка. Ако нямаш скиллз трябва поне желание да метнеш и да запишеш някоя от горепосочените кариери, не е 300 месечно.

НАУЧИ СЕ НА КИТАРА ДА СВИРИШ И МЕТНИ ЕДНА ШАПКА ПРЕД НДК, НАД 300 ЛЕВА МЕСЕЧНО ЩЕ ВАДИШ.

Безработни вишисти? Има ги навсякъде. Това са тея вишисти, дето не си заслужават висшето. НИКОЙ, ама НИКОЙ работодател няма да остави добър и способен човек без работа, за да вземе злетак. Добрите рабтят, неспособните просят. Навсякъде.

едит: Nocturno е писал верни работи, четете.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 18 Май 2009 15:21

Цитат:
НИКОЙ, ама НИКОЙ работодател няма да остави добър и способен човек без работа, за да вземе злетак. Добрите рабтят, неспособните просят. Навсякъде.

Принципно си прав, но за да изчерпаме напълно темата, трябва да се споменат и онези работодатели, които заебават качествената работна ръка за сметка на такава с връзки, докопала се по някакъв начин до работна позиция.

Пример: "Племенникът ми ще работи в моята фирма, не някакъв чужд човек, пък бил той и по-квалифициран."

Но това са сравнително малък брой случаи, така че можете да ме пренебрегнете напълно.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 18 Май 2009 17:41

indigo написа:

КАКЪВ КОМУНИЗЪМ БЕ, ТЪПАНАР ТЪП?!?!!

В Русия няма комунизъм, няма ограничения, свободни са точно толкова, колкото всяка друга страна. Мислете, дееба. Не пишете каквото сте чули от дядо и баба, а проверете. Прочетете нещо излязло след 200 година, вижте в някой голям сайт, гледайте новини веднъж седмично... не е нормално да не почнавате света около вас до такава степен.

Преди да обвиняваш хората, че са тъпи и прости, вземи се осведоми малко ти самия :) В Русия няма комунизъм, но и свобода също, както и човешки права. Това съвсем лесно може да го научиш, ако следиш новините, както ти самия препоръчваш или се поразровиш малко в нета.

Протест срещу Путин. Организаторите биват арестувани с цел да се вдъхне страх. Какво става след арестите може сами да си представите.

http://www.youtube.com/watch?v=Hlgwu6ITM3E

За тези които обясняваха как на Руснаците не им пукало от кризата и как нямало безработица. Но всъщност по-същественото е към края, където опозиционен лидер, обяснява че са го били прибрали в полицията заради сайт показващ действителното положение на региона в който живее. Милиционерите са му обяснили най-учтиво, че този сайт уронва престижа на региона.

http://www.youtube.com/watch?v=qSfKLdJe_wY&NR=1

Изобщо се чудя има ли смисъл да споря с такива русофилчета, които са готови да ми обясняват как в Америка и Западна Европа нямало истинска демокрация, но видиш ли в Русия има :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2009 18:03

Цитат:
Преди да обвиняваш хората, че са тъпи и прости, вземи се осведоми малко ти самия

Казах, че няма комунизъм. Има ли? Няма? Е значи е тъп, задето не го разбира. Няколко дни му го бия в главата, и то не само аз.

Цитат:
Протест срещу Путин. Организаторите биват арестувани с цел да се вдъхне страх. Какво става след арестите може сами да си представите.

Протест. Много хора накуп == диваци. Почти винаги. Няколко са направили глупост и са ги арестували. Другите не са искали да ги арестуват и са кротнали. Какво става след арестите? 24 часа килия и ги пускат с глоба около 30% от средната заплата - за хулиганство.
Сега виждам и клипа: прехвърлих натам-насам и забелязах, че хората с знамена и надписи са оставени да протестират и говорят, тези които мятат факли и се втурват към придошлите полицаи са арестувани. Нищо нередно.

Потърси ти из нета протестите след затварянето на някой завод в Детройт, там няма факли, направо минават на железни тръби.

Мамка му, дори и тук на учителската стачка имаше няколко арестувани. Комунисти ли сме? Нямаме ли права?

Не бих казал, че съм русофил. Просто не ми харесва колко заблудени можете да сте. Не ти казвам да харесваш руския начин, явно не ти е удобен... но приеми, че в момента Русия е много подобна на западните държави. Мразиш ли още германците заради нацизма? Едва ли. Русия е капиталистическа. Комунизъм там няма.

Айде стига по този въпрос, че темата не ме радва особено. Някой беше писал относно спорене с кучето ми...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com