Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Класацията
Публикувано на: 01 Мар 2011 11:26

Абе, господин Цеков, или господин Тодоров, или който там се занимава с класацията. Доста време стана вече, от както пискам наляво-надясно да се вкара Serious Sam HD: The Second Encounter в класацията и не само че не я вкарвате, ами дори и с отговор не ме удостявате. По този начин ме лишавате от възможността да гласувам за любимото си заглавие.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Класацията
Публикувано на: 03 Мар 2011 23:40

сложете също и новия пейнкилър :)

Профил Skype

Публикувано на: 04 Мар 2011 00:57

Бива ли го него?

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Мар 2011 09:53

Еми общо взето няма никаква промяна спрямо предишните части - енджина, графиката и геймплея са си същите като оригиналния пейнкилър. Но за мен това изобщо не е проблем, тъй като оригиналния си ме кефи достатъчно много, че да не откажа още от същото. Играеш за Даниел и Белиал като се редуват през ниво, но тъпото е, че е много кратка - само 6 нива. Музиката си е все така як метъл :)

Профил Skype

Публикувано на: 04 Мар 2011 10:26

Гледах, снощи. Нещо не ме изкефи. Пейнкилъра се вкара в един такъв коловоз, от който не може да излезе... Мъчат се само да вадят пари от заглавието... Оригиналната игра с експанжъна си остава култова и красива графично. От там насетне не струват и пукната пара. Кофти напъни според мен.

Профил

Публикувано на: 22 Мар 2011 00:13

Обратно на темата, аз все още чакам поне обяснение или каквото и да е действие от страна на администраторите/авторите на статии

Междувременно, всеки който желае да се запознае с играта - може да прочете ревюто и тук

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost