Заглавие: Re: За троловете в PCM Публикувано на: 19 Юли 2010 01:54
Ако видите стандартите на nma-fallout.com, там нещата са много стриктни. Постове, в които цитираш цял пост, и пишеш само "+1" се трият (тоест се местят в раздел "Vats", който е нормален раздел за изтрити неща), както и като цяло всички постове, които не допринасят на темата с нищо (въпреки че това е относително) - например в новината, в която написаха, че са издали "Fallout 3 - Game Of The Year Edition" аз написах "Yay, Fallout 3 game of the year!!!" (ирония - аз, както и огромна част от форума, мразим Fallout 3, защото е издънка на сериите) и те решиха, че не е достатъчно смислен, и го махнаха. А само ако напишеш, че някоя игра смяташ да я изтеглиш безплатно от интернет, и докато се усетиш получаваш strike - още два и си вън от форума.
Ако това беше за мен - не, не тролвам, темата е сериозна.
А между другото, за тия които искат да тролват тролове - trollkingdom.net (надявам се това да не се брои за реклама, защото не мисля, че сайта ще спечели нещо материално от това) аз се регистрирах и засега съм доста доволен. Позволяват даже да се псуваш с другите, включително и расизъм. И няма как да ви съдят за това (подсъдимо е по принцип), защото е в нормите да не давате лична информация за себе си.
___________________________________ I often live in fractal dimensions divisable by 6.
|