Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: За троловете в PCM
Публикувано на: 19 Юли 2010 00:37

Някой може ли да ми обясни защо има толкова тролове тука, и никой не ги банва? Разбирам ако форумът беше неподдържан, само че гледам, че сайта се ъпдейтва редовно. А и такъв форум говори лошо за PC Mania като цяло. Правилата очевидно се нарушават, защо не ги баннете?

Ако някой модератор/админ не ми отговори, може ли някой да ми каже защо модераторите и админите не го правят?

Постнах това в този раздел, защото ми се стори най-подходящ, а не защото искам спор/флейм с някой. Ако имаше субфорум, който е за неща за уебсайта, щях да го постна там.

Edit: Сега видях предупреждението от админа в чата. Явно вече се работи над троловете. Хм... нали?

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: За троловете в PCM
Публикувано на: 19 Юли 2010 00:39

Къде пък видя тролове?

Иначе съм твърдо ЗА спермабана.

EDIT: :OffTopic: А и такава натрапчива реклама говори лошо за PC Mania като цяло.
Бъзик де, да не земете да ме баннете пак :D :OffTopic:

Профил

Публикувано на: 19 Юли 2010 00:59

Профил Skype

Публикувано на: 19 Юли 2010 01:54

Ако видите стандартите на nma-fallout.com, там нещата са много стриктни. Постове, в които цитираш цял пост, и пишеш само "+1" се трият (тоест се местят в раздел "Vats", който е нормален раздел за изтрити неща), както и като цяло всички постове, които не допринасят на темата с нищо (въпреки че това е относително) - например в новината, в която написаха, че са издали "Fallout 3 - Game Of The Year Edition" аз написах "Yay, Fallout 3 game of the year!!!" (ирония - аз, както и огромна част от форума, мразим Fallout 3, защото е издънка на сериите) и те решиха, че не е достатъчно смислен, и го махнаха. А само ако напишеш, че някоя игра смяташ да я изтеглиш безплатно от интернет, и докато се усетиш получаваш strike - още два и си вън от форума.

Ако това беше за мен - не, не тролвам, темата е сериозна.

А между другото, за тия които искат да тролват тролове - trollkingdom.net (надявам се това да не се брои за реклама, защото не мисля, че сайта ще спечели нещо материално от това) аз се регистрирах и засега съм доста доволен. Позволяват даже да се псуваш с другите, включително и расизъм. И няма как да ви съдят за това (подсъдимо е по принцип), защото е в нормите да не давате лична информация за себе си.

Профил Skype

Публикувано на: 19 Юли 2010 16:14

Профил WWW

Публикувано на: 19 Юли 2010 20:47

Това обяснява купищата спам и флейм, на които попаднах в Общ Форум. Явно е защото забравих да проверя другите форуми.

А и предполагам, че повечето/всички активни user-и си позволяват да тролят, затова още си стоят.

Това беше моя пост, ако може изтриите горния.

Профил Skype

Публикувано на: 19 Юли 2010 22:55

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com