Заглавие: Re: Относно сигнатурите и аватарите.
kom4o написа:
2. Много се издразних като видях ограниченията на подписа 150x19, което прави почти невъзможно изкарването на картинка (дори анимираните са изключени...), а при положение, че е отделено толкова голямо пространство за тях е безсмислено да се пълнят само с текст.
Не, не, не и пак не. Не ми се зяпат анимации в подписа на всеки втори кретен и не ми се скроли по половин час, докато му минат всичките картинки, за да стигна до следващия пост. НЕ ! Също така и съм против анимираните шарени аватари >.> Просто е дразнещо като на страницата всичко се мърда и подскача
kom4o написа:
3. Забелязах, че когато ръчно цъкна на максимален шрифт на подписа го прави 200 а лимита е 150. Мисля, че лесно може да се оправи и това като направите шрифт 200 възможен за сигнатура или максимума да е недостъпен за секция подпис.
4. Изкарване на пореден номер на коментарите в дадена дискусия (започвайки от 1 главния) някъде около датата на постване. Удобно е и има алтернатива за правене на форум игри и др.
Тия двете не ги разбрах ?
kom4o написа:
5. Освен да гледаме собствените си мнения, би било готино да има още 2 или повече опции, като "Виж собствените теми" или нещо от рода на "Любими теми" които да ги изписва в специален прозорец. Така ще можем да следим темите които ни интересуват без постоянно да отваряме търсачката или да се ровим в моите мнения за да намерим необходимата тема.
Букмарк? Принципно идеята е читава, особено това за "Виж собствените теми", но иначе другите важни теми можеш да си ги букмаркнеш, а пък обикновено читавите* теми седят най-отгоре така или иначе.
kom4o написа:
не се трият доста обидни коментари към други потребители.
If you can't take the heat stay out of teh kitchen, newfag . . .