Създателят на темата не е уточнил точно за кое място ( сайт, гейм сървър, чат, etc. ) става въпрос, за да се слага URL до текущите форумни правила.
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Заглавие: Re: какво значи чийтване?
Публикувано на: 16 Юли 2009 14:06
Е във форума не може да се чиитва тъй че едва ли говори за тука :Д Предполагам за някоя игра пита => 80% шанс тва да е УоУ.Тъй че обще взето не ползваш ботове/хакове/афк и тн. и нема да те баннат.А за пиратски сървари и някои скилове са забранени
¦•••SHERIFA•••¦
Публикувано на: 16 Юли 2009 15:32
Как да няма как да се "cheat"-ва у форума ? Една камара ясно, откровено и ПРОДЪЛЖИТЕЛНО във времето си abuse-ват ли abuse-ват, а санкциии - така и не съм видял. Докладва ли се - докладът е затворен или пък се чакат няколко дни за реакция ( съответно стоят "pending" ). Други пък нарочно НЕ докладват, щото... виждат, че няма смисъл. Да, но няма и смисъл от гласуването по изборите, що ходите тогава !? !? !?
Та така де, "cheating" е доста разтегливо понятие, в зависимост от конкретната сфера и разбиране. Като си тръгнал да обясняваш ( все пак ), за да е отговорът ти пълен, длъжен си да напишеш всички възможности варианти или 99.99% от тях да ги покриеш. Знаеш ли колко текст и време ще са ти нужни, за да ги изпишеш ?
Side
Публикувано на: 17 Юли 2009 10:23
Чийтване,буквално до колкото знам значи да измамиш по някакъв начин-било то в игра,форум гласуване и т.н.
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
мира
Публикувано на: 22 Юли 2009 15:10
Благодаря Ви хора за отговорите... Стана ми напълно ясно какво значи и какво не трябва да правя..прочетох правилата. PS; А по принцип питах, какво значи чийтване във връзка с тегленето на филми от различни сайтове...
Гост
Публикувано на: 22 Юли 2009 15:22
Извинявам се, че не уточних въпроса си във връзка с какво питам за чийтването... si_monna@abv.bg-психолог.
¦•••SHERIFA•••¦
Публикувано на: 23 Юли 2009 02:44
Stealth написа:
...след като е писал(а) тук, приемам че пита пак за тук...
мира написа:
...А по принцип питах, какво значи чийтване във връзка с тегленето на филми от различни сайтове...
Шерифа май се пъне в глупотевини, вместо да стори пачка.
___________________________________ джумерки
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 01 Авг 2009 14:09
Ахах, Кирето каза тежка дума. Аз пък ще чийтна: /godmode
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Cpl. D.Hicks
14 Сеп 2003 12:14 Мнения: 1302 Местоположение: У гъзъ на Географията
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 02 Авг 2009 11:37
Аз пък Щъ банна щот съм админ amx_ban creator reason: щот тъй
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения