Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: странен проблем, моля погледнете
Публикувано на: 08 Апр 2009 11:28

Здравейте, немога да вляза в сайта или форума с потребителското си име. След като въведа данните излиза текст, че потребителското име е грешно и да проверя името и да опитам отново. Но странното е, че след обновяването на сайта, така нареченият PCMania Reload съм влизал и в форума и сайта. Даже съм постнал коментар в една от темите като логнат потебител viewtopic.php?f=4&t=56227&start=260. Писах на администраторите два пъти, но няма отговор от тях, четох в форума коментари на потребители да съм изтъркал coockies, но няма резултат. Какво да правя? Моля, някой поне да ми даде съвет.
btw Пропуснах да отбележа потребителското ми име е F*** Me I'm Famous. Точно така както го виждате с звездите.

Заглавие: Re: странен проблем, моля погледнете
Публикувано на: 08 Апр 2009 13:02

гост написа:
Здравейте, немога да вляза в сайта или форума с потребителското си име. След като въведа данните излиза текст, че потребителското име е грешно и да проверя името и да опитам отново. Но странното е, че след обновяването на сайта, така нареченият PCMania Reload съм влизал и в форума и сайта. Даже съм постнал коментар в една от темите като логнат потебител viewtopic.php?f=4&t=56227&start=260. Писах на администраторите два пъти, но няма отговор от тях, четох в форума коментари на потребители да съм изтъркал coockies, но няма резултат. Какво да правя? Моля, някой поне да ми даде съвет.
btw Пропуснах да отбележа потребителското ми име е F*** Me I'm Famous. Точно така както го виждате с звездите.

провери си имейла от профила

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2009 14:46

Благодаря, вече мога да се регистрирам с потребителското си име.

Профил

Публикувано на: 12 Апр 2009 23:30

Аз продължавам да не мога да си вляза със стария акаунт ( който е на кирилица ). Писах 100 пъти и никой не ми отговаря. Некой че обесни ли що така става ?

Профил

Публикувано на: 13 Апр 2009 13:45

Taratormentor написа:
Аз продължавам да не мога да си вляза със стария акаунт ( който е на кирилица ). Писах 100 пъти и никой не ми отговаря. Некой че обесни ли що така става ?

това ли е стария ти акаунт Кире_Гръчата ?
пробвай да влезеш пак (долното тире от ника ти е на латиница)

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com