Мога ли да попитам, защо ревютата за конзолни игри са по една малка кирлива страница ? (визирам Too Human) Игра, която е за всички платформи е с по 3 страници, ама разбираш ли понеже някоя е само за конзоли и даваме само 1. Ако преди не е имало хора с конзоли, то сега има доста. И мисля, че когато взимам подобно списание искам да чета нормално разпределени статии, а не да ми се натрапва в очите това, което предпочита списанието - РС игрите. Като за край бих искал да попитам - това ще продължава ли да бъде така ?
Ми оно списанието е за PC игрите, тъй че ако щеш за конзоли - купувай си списание за конзоли. Ама нали българино иска на цената на едно да намаже няколко
___________________________________ джумерки
STUBBS
18 Юли 2008 07:24 Мнения: 532 Местоположение: Liberty City
Заглавие: Re: Въпрос към списанието ....
Публикувано на: 06 Сеп 2008 09:38
Кире_Гръчата написа:
Ми оно списанието е за PC игрите, тъй че ако щеш за конзоли - купувай си списание за конзоли. Ама нали българино иска на цената на едно да намаже няколко
А тъй!Списанието се казва PC Mania
Доктор Хаус
12 Сеп 2008 09:43 Мнения: 27 Местоположение: София
Заглавие: Re: Въпрос към списанието ....
Публикувано на: 12 Сеп 2008 09:58
даже според мене изобщо не требва да има ревюта за конзолни игри-тва е РС мания,а не ексбокс мания,примерно
___________________________________ Из разговор на подпийнали руски пилоти:Когато не работи левия двигател да пием за десния...когато не работи десния двигател да пием за левия....когато и двата двигателя не работят да пием по-бързо!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения