Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Въпрос към списанието ....
Публикувано на: 06 Сеп 2008 04:48

Мога ли да попитам, защо ревютата за конзолни игри са по една малка кирлива страница ? (визирам Too Human) Игра, която е за всички платформи е с по 3 страници, ама разбираш ли понеже някоя е само за конзоли и даваме само 1. Ако преди не е имало хора с конзоли, то сега има доста. И мисля, че когато взимам подобно списание искам да чета нормално разпределени статии, а не да ми се натрапва в очите това, което предпочита списанието - РС игрите. Като за край бих искал да попитам - това ще продължава ли да бъде така ?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Въпрос към списанието ....
Публикувано на: 06 Сеп 2008 08:55

Ми оно списанието е за PC игрите, тъй че ако щеш за конзоли - купувай си списание за конзоли. Ама нали българино иска на цената на едно да намаже няколко :x

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2008 09:38

Кире_Гръчата написа:
Ми оно списанието е за PC игрите, тъй че ако щеш за конзоли - купувай си списание за конзоли. Ама нали българино иска на цената на едно да намаже няколко :x

А тъй!Списанието се казва PC Mania

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Сеп 2008 09:58

даже според мене изобщо не требва да има ревюта за конзолни игри-тва е РС мания,а не ексбокс мания,примерно :arrow:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com