Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Радио за форума Публикувано на: 20 Юни 2008 20:18
И без тва нямам с кво да се занимавам по цял ден, та да питам. Ще има ли желаещи да се направи радио за форума и най-важното , ще се слуша ли ? едит: и блек метъл програма ше има споко
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Радио за форума Публикувано на: 20 Юни 2008 20:42
dj XtAsY написа: едит: и блек метъл програма ше има споко Ти ли ще я подготвяш ? По темата - все ми е тая, аз няма да го слушам.
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Радио за форума Публикувано на: 21 Юни 2008 15:35
Още един повод да се изпотрепе половината форум. Не се занимавай. 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Радио за форума Публикувано на: 21 Юни 2008 16:43
Ти вярваш ли си? 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Радио за форума Публикувано на: 21 Юни 2008 19:24
Според мене е свежа идеята, ама честно казано не съм очаквал други отговори в тоя форум  а причината да пусна темата беше да видя дали ще се слуша изобщо и ако някой от метълите да се навие да казва кво да се пуска по метъл програмата , идеята ми беше всеки ден различен стил да се пуска ама ще почакам още малко
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: Радио за форума Публикувано на: 24 Юни 2008 22:27
dj XtAsY написа: Според мене е свежа идеята, ама честно казано не съм очаквал други отговори в тоя форум  а причината да пусна темата беше да видя дали ще се слуша изобщо и ако някой от метълите да се навие да казва кво да се пуска по метъл програмата , идеята ми беше всеки ден различен стил да се пуска ама ще почакам още малко Реално, що не. Ама да има minimal и avantgarde!
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Радио за форума Публикувано на: 01 Юли 2008 20:42
Одобрявам, стига да се пускат метъл и диско от 90'те, да се приемат поздрави по скайп или ICQ, да има някъв водещ и разбира се, да бачка поне 3-4ч. на ден.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Радио за форума Публикувано на: 02 Юли 2008 20:23
За работното време и повече ще може да е , а как точно имаш предвид да става тва с поздравите ?
|
|
|
|
 |
Hangwire
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Радио за форума Публикувано на: 03 Юли 2008 00:48
Я аз като за начало да те питам, ти въобще статично IP имаш ли?
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Радио за форума Публикувано на: 03 Юли 2008 17:08
ако си спомняте преди известно време се бяхме захванали с един вестник и беше забавно ама тва за радиота ми звучи твърде амибициозно
|
|
|
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Радио за форума Публикувано на: 03 Юли 2008 23:57
@Till Lindemann Баце, we have the technology  15 мин работа е да пуснеш едно радио. @онтопик Прави квот' щеш, радиа не слушам :Р
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
 |
TenHornedBeast
|
 |
В момента играе: EndWar & HAWX
|
|
Заглавие: Re: Радио за форума Публикувано на: 04 Юли 2008 10:41
Disturbed написа: @Till Lindemann Баце, we have the technology  15 мин работа е да пуснеш едно радио. @онтопик Прави квот' щеш, радиа не слушам :Р О.О АХАХАХАХАХАХА... Тоя пост ме изрина. Ебати ДВОЙСТВЕНОСТТА...
|
|
|
|
 |
reconnect
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Радио за форума Публикувано на: 05 Юли 2008 07:46
Супер яка идея, могат да се сложат няколко водещи, да има различни програми, например новини от форума, бисери, дискусии и т.н, което ще е супер яко и според мен, макарче всички приказват глупости, ще го слушат 
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Радио за форума Публикувано на: 05 Юли 2008 18:25
нали ви казах, в началото може и да е весело, обаче в един момент никой няма да се занимава
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Радио за форума Публикувано на: 05 Юли 2008 20:23
Е ако ще се прави такова радио с програми+водещи, гости, новини и така нататък няма смисъл да си го слушаме само РСМ, а да се разпространи наляво-надясно.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Радио за форума Публикувано на: 05 Юли 2008 21:41
яа идея, пробвайте я наистина ще е добро-примерно незеля еди кое си време(най-заспалото) правим токшоу в което да коментираме игри, програми, сайтове, новият брой на ПС мания...........пък през останалото време от уикенда примерно можем по един ча посветен само и единствено на някоя група
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Радио за форума Публикувано на: 05 Юли 2008 22:56
Абе това с предаванията е леко прекалено , ама веднъж на седмица може, щото нали едва ли на някой ще му се занимава да пише скрипта за предавването всеки за тва веднъж на седмица. аз просто дадох идея за радио, иначе тва с реалното ИП е проблем леко.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Радио за форума Публикувано на: 06 Юли 2008 22:43
ако няма да пускате sludge, artcore или drone doom въобще не си правете труда.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Радио за форума Публикувано на: 06 Юли 2008 22:57
И ще има блок на японската музика 1 път в седмицата. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Радио за форума Публикувано на: 09 Юли 2008 20:38
Хаха... отсега си представям сричащ водещ, който чете ревюто на някоя нова игра от PC MANIA-та. "Геймъри шоу" в радио вариант - не, мерси. Според мен радиото трябва да е с насока на музикалните вкусове на потребителите на форума - има толкова много и по-качествени радиа, че да се се "разпространи" извън форума 
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|