Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Проблем с форума.
Публикувано на: 13 Мар 2008 22:25

Реших да напиша тази тема след доста време на отлагане, но все пак за мен има два наболели проблема свързани с този форум и те са от техническо естество. Тези които не са от техническо естество са нерешими, така че ще ги пропусна :)

1) Защо ЕДИНСТВЕНО в този форум ми се налага да се логвам всеки път когато отворя страницата? Във всички останали форуми, щом дам "запомни ме" и не ми се налага никога повече да се логвам. Тук цъкам на "запомни ме" всеки път и нищо. И проблема не е от сега? И в стария форум беше същото. Много е досадно наистина и се чудя защо точно тук е така.

2) С IE 2007 съм, и често ми се случва (пак само тук) програмата да забие, като отворя някоя тема. Тогава се налага да и дам End Task иначе не се оправя. Защо точно в любимия ми форум бе хора???

Айде чакам някакъв отговор...

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Dreamweaver CS5
Заглавие: Re: Проблем с форума.
Публикувано на: 13 Мар 2008 22:42

Аз съм с Firefox, IE7, IE6 (на виртуална машина) и с Opera. Нямам такива проблеми с нито един от браузърите. 99.9% от юзърите също нямат проблеми като твоя. Какъв извод може да направим от това, другарю? Изводът е - а това е и един от основните принципи на ингсоц - изводът е, че проблема е при вас. Забранени кукита, файъруол с твърде строги настройки? вижте си системата, оправете я.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Мар 2008 22:45

Andrey358 написа:
1) Защо ЕДИНСТВЕНО в този форум ми се налага да се логвам всеки път когато отворя страницата? Във всички останали форуми, щом дам "запомни ме" и не ми се налага никога повече да се логвам. Тук цъкам на "запомни ме" всеки път и нищо. И проблема не е от сега? И в стария форум беше същото. Много е досадно наистина и се чудя защо точно тук е така.

същия проблем имах и аз

тури едно "www" отпред ;)

Профил WWW

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 13 Мар 2008 22:47

За първия проблем, пробвай да влизаш презhttp://www.pcmania.bg вместо през /phpbb3. мен винаги ме запомня :wink: Колкото за втория, с Лиско съм, не мога с нищо да помогна :roll:

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com