Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Относно играта в новия брой
Публикувано на: 29 Яну 2008 20:09

Видях на главната ви страница офертата и въпреки че играта сигурно няма да е кой знае какво, бих се зарибил да си я купя. Въпроса ми е какви са минималните системни изисквания за играта (ако щете ми вярвайте, не можах да ги намеря из нета, пък и не съм добър търсач :Д), защото съм с по-слаб комп и ми е интересно дали ще се прецакам, или не (: И само не ми минавайте с тия "ще тръгне на всеки комп", щото просто няма такава игра :lol: :wink:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Заглавие: Re: Относно играта в новия брой
Публикувано на: 29 Яну 2008 20:43

Ако тва им е подаръка за ПЪРВИЯ юбилей МНОГО съм разочарован :113: :113: :113:

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 29 Яну 2008 21:38

Данте, ти си мухльо. Майка ти кат' си бил малък е била заета свирки да удря на цариградско, та не те е научила на обноски, дееба. Първо, не е казано, че им е подаръка за 10 годишнината. Второ, дори и да е - дееба и педалчето мизерно, за чий хуй ще казваш "много съм разочарован" ? В интерес на истината не знам за к'во ти скачам, но знам, че го заслужаваш, а и освен това постъпката ти си остава педалска . . .

Едит:
а, комплекси избивам вероятно, don't mind me :?

Данте, копеуе, само на Пратчет недей да ме убиждаш, бе, дееба, да не взема да си срежа вените от ужасТ :shock:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Публикувано на: 29 Яну 2008 21:43

Дади написа:
Данте, ти си мухльо. Майка ти кат' си бил малък е била заета свирки да удря на цариградско, та не те е научила на обноски, дееба. Първо, не е казано, че им е подаръка за 10 годишнината. Второ, дори и да е - дееба и педалчето мизерно, за чий хуй ще казваш "много съм разочарован" ? В интерес на истината не знам за к'во ти скачам, но знам, че го заслужаваш, а и освен това постъпката ти си остава педалска . . .

Не толкова нападателно, но същата мисъл.

Изобщо не беше точно от твоя страна да реагираш така. И не само. Другите, дето мрънкат и те не заслужават ху*й дори. Хайде малко по-учтиво.

Аз примерно няма да си купя играта, от друга страна не си взимам и диска, няма къде да ги събирам, ненужни... И играта не ми харесва изобщо, просто не харесвам рейсъри... Ама се радвам, че предлагат игри и ако всеки месец го правят ще си започна колекцийка :)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
В момента играе: Carom3D
Публикувано на: 29 Яну 2008 21:44

Ето системните изисквания:
Windows: 98, 2000, ME, XP, Vista
Видео карта: 32MB
Процесор: 1GHz
Памет: 256MB
Хард: 300MB
DirectX 9.1c

Източник: ТУК

Тая игра струва 2,99 ? :shock: Даже немога да намеря скрийнове...

ЕДИТ: Какво ще рече надписа на кутията "Бързи игри #1"?

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 22:15

Аре минете на ЛС плз -.-

Nike2, мерси за инфото ;) Сега ще помисля дали да си я взема, или не. Само ме притеснява факта, че в заглавието й е допусната правописна грешка, и може би затова не съм намерил инфо за нея (аз търсех Motocross, а то било MotoRcross)

Профил

Публикувано на: 30 Яну 2008 13:49

Nike2 написа:
Ето системните изисквания:
Windows: 98, 2000, ME, XP, Vista
Видео карта: 32MB
Процесор: 1GHz
Памет: 256MB
Хард: 300MB
DirectX 9.1c

Източник: ТУК

Тая игра струва 2,99 ? :shock: Даже немога да намеря скрийнове...

ЕДИТ: Какво ще рече надписа на кутията "Бързи игри #1"?

Това са системните изисквания, а ако трябва да сме точни за цената на холандския сайт - 5,60 ? с така наречената "опаковка и доставка" :wink:. "Бързи игри" означава, че става дума за лесни за усвояване и приятни за разцъкване геймки - т.е. ако търсите нещо по-разнообразно и неангажиращо от "сериозните класики". Ето два скрийншота от Jakarta Motorcross за ориентир:

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 30 Яну 2008 21:47

аа, тея шотове ми харесаха, тъкмо като за пц-то ми :Д Начи ще си я взема все пак ;)

Профил

Аватар
В момента играе: GTA 4
Публикувано на: 13 Мар 2008 19:09

Изпуснах първата игра, но втората я взех. Там относно играта. Тая е ненормално невъзможна. Завърших веднъж първи, но по-някакъв изключителен късмет. Тея колите са супер бързи и единственото, което ги забавя е насрещното движение. Мога да избера някой по-кратък път, но по-него се надъня на хиляди неща и накра колата гушва букета. А управлението на колата е друг въпрос. Тя е просто неоправляема. Нямате почти никакви шансове да направите рязък завой. Ако решите да направите скороста на нормална, просто ви иде да вземите най-близкото остро нещо и да се самоубиете. Ако загубите- познайте. Дават някви полицейски коли, който се надънват право в тебе и колата магическо изчезва с надпис "изгубихте парите , респекта, контактите си" . Значи доколкото видях героя умря при сблъсака с полицейската кола. Тогава какво го интересуват парите, контактите и респекта му. След това някъв футболист от екипа на разработчиците се показва. Сякаш иска да каже "Ние не седим цял ден пред компа и правиме игри.. Имаме личен живот" И тогава единствената дума, която ти идва на ум е "What the f**k is this s**t". Но в общи линий не е лоша игра. Нека да кажа нещо хубаво за тази игра да не ме изкарате критик. Значи има няколко мисии. Отключват се с пари спечелени от миналите писти. Колите не са малко, но все пак липсва опция за правене на твоя кола. Графиката не е сред най-добрите, но става. Задобрявам и ще си помисля дали да си взема следващата част. Но за 4 кинта си е добра игра. Не е NFS, но е яка. :D

П.П. Мислех да пращам това на Саша Бойчевр ама викам да не занимавам човека с глупости. :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com