Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Не мога да се логна в новия форум
Публикувано на: 19 Яну 2008 18:12

Драги администраторе,
След като не съм влизал във форума от месец и малко, днес реших да го направя, но в новата версия на селото, не мога да вляза в акаунта си.

Когато опитам да реактивирам акаунта си, или да пратя мейл за забравена парола, ми изписва следното съобщение

Цитат:
Изпратената информация не може да бъде намерена

Реално, грешката може и да е в мен, тъй като не помня с кой мейл съм регистрирал акаунта си, но възможностите са 2, а и с двете не стана. Идеално помня и паролата си, която не се приема от формата за логване, и след натискане на "влез", просто ми се изчистват полетата за име и парола.

Дали ще е възможно да помогнеш на един стар, изпаднал в "беда" юзър?

сегашния ми никнейм е " Облак ", постарому " *Ghost Master "

Аватар
Заглавие: Re: Не мога да се логна в новия форум
Публикувано на: 19 Яну 2008 19:32

admin написа:
Ако в форума сте били с username на кирилица и сега не можете да влезете, моля пуснете ми мейл на webmaster@pcmania.bg със името ви. Ще оправя проблема ръчно и ще ви отговоря с мейл как да влизате отново.
Няма нужда да се прави нов акаунт.

Не че някой го топли, но това с повредените кирилските имена е бъг още в проектирането на форума. Всички текстови полета в този форум са в BLOB-ове, които запазват езика винаги. Само полето за име е varchar, за да може да се сортира лесно по него, и може да развали кирилицата при експорт/импорт, което по Закона на Мърфи значи, че разваля кирилицата... кирилските имена на някой хора (не на _всички_ хора, тогава щеше да е лесно), главните букви и "ч" са станали на въпросителни.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com