Ъъ...ква беше тая жестока ебавка с Ал?
Разкъртих се от кеф,но моля,ако списанието го е измислило или едитнало (no offence,100% сигурен съм че си имате и други занимания освен да измисляте писма г-н.Бойчев),или по вероятното някой от форума да го е пратил на списанието с цел иронизиране на индивида Алминатор,да си признае тук
Ето го и самото писмо за тези които не са си купили все още новия брой
Жоро на пангара
Здравейте глупаци!
Много ви се дразна тиа дни ша знайте!!!Начи много ма кефихте,но вече НЕ!ЧУВАТЕ ЛИ БЕ ЕЙ!Как може такава простотия от тоа господин ли е, мосподин ли е Панайотов?!А?!Писал е бахти ламерските неща за GWEN.Откакто е излязла не съм ставал от компа(яко е ваканциика - биричка,игрички, добре че мама ме храни МУАХАХАХХА!) щех да напиша 100 страници за играта. И некви картинки е сложил с парагона си с вариорския щит ахахахахаха, ебаси нуба чесно. И що така бъзикате класацията вий бе. Оня ден я дебнех на всеки 10 минути в продължение на 16 часа. Сигурен съм че се корумпирани и вий работите поръчково или за Близард или за Пулсар. Преди ни преебавахте с Линиджа, сеа с други игри.
П.С.Сложете снимки на Лили Стоилона и няма да ви се сърдя повече, pls, pls, plssssssss
ЛаМиНатор@
Отговор:
Терзанията ти са чудовищни.Мосподин Панайотов си обу панталона, за да има крачоли,в които да премества...коментарите относно труда си. Чудя се всъщност какви ги върши той по цял месец, след като в края на всеки брой пациентите са убедени в неговия мързел.Набеден ли е Жоро Панайотов?Поставям темата на дискусия.
Евала.Ако е наистина Ал,то липсата на форума му действа зле.Ако е някой от вас,10729 юзъри,кажете си тук или поне ми пишете на ЛС.Ще го черпя една бира с пържени картофи.