Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Конкурс за модове? Защо не! Публикувано на: 15 Окт 2007 14:09
Използвам възможността си да започна с встъпително изрчение, а именно - поздравления за екипа, който от известно време си изпълнява задълженията си съвестно (както винаги е правил), но много по-често.
Все пак аз мисля, че няма да е зле да има още поне един модератор. Знам, разбира се, че тук става за форум на списание и е невъзможно потребител, който не е член на екипа от списанието, да модерира, но все пак мисля, че компромис би могъл да се направи. Примерно, да се направи експериментално така - дават се модераторски права на някой съвестен потребител от форума за някоя седмица, за да се види дали може да изпълнява съвестно функциите си като такъв малко по-често от админа и от двата (относително) активни модове - Sandro и Stealth. Даже може правата му да се ограничат, ако това е възможно в тази версия на форума и да не си позволява много волности. Също така би могло човекът, избран за мод, да се легитимира предварително пред админа и за някое провинение (например злоупотреба с правата си) да се знае кой носи отговорност за неизпълнените съвестно отговорности и правата му да бъдат спряни, след което евентуално баннат.
---
Тук подчертавам, че това е само предложение, което може да бъде отхвърлено както много други такива в този раздел, но поне отразява мнението на немалко хора тук.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Конкурс за модове? Защо не! Публикувано на: 15 Окт 2007 14:13
Подкрепям идеята,но според мен ще настанат лапешки сръдни от рода на ''Аве зако па точно него веее'' и такива така че по-добре не
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2007 15:10
Съгласен съм с идеята, дори бих си изпълнявал задълженията безупречно ( без да ми плащат лол, кой умник беше изръсил тва :Д ) .
Работата е там, че не веднъж е повдиган въпроса , а екипа ни е казал пределно ясно, че НЕ ЖЕЛАЕ да добавя модератори... Явно им допада сегашното дередже.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2007 15:13
Имат си определени причини и те
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2007 19:56
Твърдо за! Спомням си преди няколко години пак имаше такова предложение и го отхвърлиха ...
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2007 19:59
НЕ Три мода са достатъчни.
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2007 20:05
рофл, модовете са повече от 3.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2007 20:42
Аз подкрепям... от целия PC Mania Team (modove,admini) главно влизат само - admin , Stealth ... и няма лошо да има някой нов модератор... СВЕСТЕН & редовен
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Конкурс за модове? Защо не! Публикувано на: 15 Окт 2007 21:03
Duke написа: ....
Дуке, научи се да пишеш. Провописна грешка още в анкетата...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Re: Конкурс за модове? Защо не! Публикувано на: 15 Окт 2007 21:44
По дяволите - не, не!!! И тези модове са достатъчно! Да ме баннат ли искаш бе, шефе!
The.Rampage.Rado написа: Duke написа: .... Дуке, научи се да пишеш. Провописна грешка още в анкетата...
Пич, аз учих бг филология, не намирам такава.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Конкурс за модове? Защо не! Публикувано на: 15 Окт 2007 21:54
Казим написа: По дяволите - не, не!!! И тези модове са достатъчно! Да ме баннат ли искаш бе, шефе! The.Rampage.Rado написа: Duke написа: .... Дуке, научи се да пишеш. Провописна грешка още в анкетата... Пич, аз учих бг филология, не намирам такава.
ни е ^^
Онтопик: Не.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Конкурс за модове? Защо не! Публикувано на: 15 Окт 2007 22:00
Sophos написа: Казим написа: По дяволите - не, не!!! И тези модове са достатъчно! Да ме баннат ли искаш бе, шефе! The.Rampage.Rado написа: Duke написа: .... Дуке, научи се да пишеш. Провописна грешка още в анкетата... Пич, аз учих бг филология, не намирам такава. ни е ^^ Онтопик: Не.
Ха! Сега го видях.
Явно съм я видял, защото след това съм писал "е", ама съм забравил после да изтрия предишната буква.
Тхе.Рампаге.Радо, ти пък се изказа. По това ли съдиш за правописната култура на човека? Я по-добре си погледни ти какво пишеш, пък после давай констатации.
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Конкурс за модове? Защо не! Публикувано на: 15 Окт 2007 22:09
Казим написа: По дяволите - не, не!!! И тези модове са достатъчно! Да ме баннат ли искаш бе, шефе! The.Rampage.Rado написа: Duke написа: .... Дуке, научи се да пишеш. Провописна грешка още в анкетата... Пич, аз учих бг филология, не намирам такава. Толкова и си учил...
Дуке, не се напрегай.
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2007 22:17
Аз не виждам пречка идеята да се реализира, просто трябва желание на хората от екипа на PCM и от някой, който има малко повече свободно време. Разбира се, това не пречи на екипа да не му се иска, пък и този спам, простотия и флуд си е нещо толкова познато за форума и всички го харесваме така; който не го харесва - hardware.bg и подобните разновидности.
П.П:
Тхе.Рампаге.Радо, радвам се, че си съгласен с мен.
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2007 22:27
Duke написа: Аз не виждам пречка идеята да се реализира, просто трябва желание на хората от екипа на PCM и от някой, който има малко повече свободно време. Разбира се, това не пречи на екипа да не му се иска, пък и този спам, простотия и флуд си е нещо толкова познато за форума и всички го харесваме така; който не го харесва - hardware.bg и подобните разновидности. П.П: Тхе.Рампаге.Радо, радвам се, че си съгласен с мен.
Желание от съфорумците има много ... като гледам поне анкетата но са скатават а от екипа на PCM се съмнявам да се появи желание а то тука както казах в една друга тема... не е геймърски форум а повече спамерски и флуудърски
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Re: Конкурс за модове? Защо не! Публикувано на: 15 Окт 2007 22:50
The.Rampage.Rado написа: Пич, аз учих бг филология, не намирам такава. The.Rampage.Rado написа: Толкова и си учил... .
Ти буалкаш ли се бе, шефе? Ти защо мислиш, че казах учил?
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2007 22:52
Duke написа: Аз не виждам пречка / просто трябва желание на хората от екипа на PCM
рофлмао ;Д
А иначе - Воут фор ми! Колко теми ще локна, колко банани ще бъдат подарени, айде на някой ще сложа само 2 предупреждения О>О Няма да има гък! Комунистически режим ше настане :О Никакъв смях, никакъв офтопик, никакви нецензурни думи, никакви, НИЩО! О>О
Як форум ще бъде нали? Всички го искаме, нали?
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2007 22:53
не!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2007 23:02
Хахах, ти ще си първия , който ще литне като дойда на власт!
Сериозно - би трябвало да се направи отсяване на крайната простотия и да се създаде общество от приятни, умни, забавни пичове. Лайната да се разкарат.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2007 23:18
И все пак анкетата е крайно красноречива...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|