Автор |
Съобщение |
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Брой 01.06.2007 Публикувано на: 01 Юни 2007 16:37
Какво ще кажете. Аз останах доста доволен от новия брой и не хвърлих 4 лева на вятъра.
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 16:50
И аз статията за Старкрафта ми хареса и за Властелина...Само да имаше инфо за програмите от диска аз още не съм гледал натаък в списанието нито диска
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 01:50
Ignatio Moebius написа: И аз статията за Старкрафта ми хареса и за Властелина...Само да имаше инфо за програмите от диска аз още не съм гледал натаък в списанието нито диска
Ами накрая на списанието си има подробно инфо за всяка програмка на диска
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2007 12:07
Ако в още някой брой прочета сравнение между играта в ревюто и WoW - смятам да прекратя закупуването на PC Mania занапред . Стига толкова сме чели за личните предпочитания на авторите. Безпристрастните статии биха довели до по-високо ниво на професионализъм (както безпристрастното съдийство в спорта). И не го казвам, само защото намирам стотици други игри за по-интересни от WoW, а защото сами се излагате.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Petar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2007 10:28
Едно сложно обиждане - заплетено като фльонга между миналото, бъдещето и някакви условни обстоятелства. Прилича ми на конфликтния модел на взаимоотношения, характерен за българска битоописателна продукция - някой нещо ми е бил обещал, но не го е бил направил, а е бил длъжен.
___________________________________ Join the tastiest club on the planet Spam.com
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2007 11:49
Жорката Панайотов е най-големия пич в цялото списание, кво прекалява... Евала на господин Панайотов, замо заради негови статии препрочитам стари броеве
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2007 12:56
Petar написа: Едно сложно обиждане - заплетено като фльонга между миналото, бъдещето и някакви условни обстоятелства. Прилича ми на конфликтния модел на взаимоотношения, характерен за българска битоописателна продукция - някой нещо ми е бил обещал, но не го е бил направил, а е бил длъжен.
съгласен съм. много простотия, много нещо...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2007 12:58
Darth Aheron написа: Един от най - добрите до сега . Да де ама Гошо Панайотов малко попрекалява с простотиите ...
е тва трябваше да цитирам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2007 21:38
Anonymous написа: Darth Aheron написа: Един от най - добрите до сега . Да де ама Гошо Панайотов малко попрекалява с простотиите ... е тва трябваше да цитирам
Уфф, женчовци, супер пише човека, кво се правите на ущипани кокони!
я дайте някой пример или просто така си хейтите за карай лаф да става
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2007 22:06
Disturbеd написа: Жорката Панайотов е най-големия пич в цялото списание, кво прекалява... Евала на господин Панайотов, замо заради негови статии препрочитам стари броеве
Понякога му се чудя как успява да изиграе толкова много пари и за какви пари го прави.
Г-н Панайотов,бихте ли ни споделил?
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2007 22:53
Anonymous написа: Darth Aheron написа: Един от най - добрите до сега . Да де ама Гошо Панайотов малко попрекалява с простотиите ... е тва трябваше да цитирам
да и аз така . Имам чувството , че статията за Секонд Лайф е написала някви изречения с глупости , за да види дали ще се хванем Нищо смислено казано чесно ... И да ако не пише глупости е най - добрия там .
|
|
|
|
|
Sandro
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2007 09:35
Опааа, някой ме одумва:)
в статията за секънд лайф има графичен бъг - трябваше част от текста да е отделен в италик (две отделни сюжетни линии, косвено свързани помежду си)
бтв - критика от нерегнати юзъри се приема несеризоно:)
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2007 11:12
Sandro написа: Опааа, някой ме одумва:)
в статията за секънд лайф има графичен бъг - трябваше част от текста да е отделен в италик (две отделни сюжетни линии, косвено свързани помежду си)
бтв - критика от нерегнати юзъри се приема несеризоно:)
И въпреки това статията за Секънд Лайф беше повече от страхотна
|
|
Sandro
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2007 11:26
основавам неправителствена организация с цел закупуването на ТИР за Киро, желаещи да се включат?
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2007 11:30
Sandro написа: основавам неправителствена организация с цел закупуването на ТИР за Киро, желаещи да се включат?
Я кажи някъв пиниз за минаването на мисията в Jennur's Horde с хенчове,щото не мога да намеря 7 не-нууба.
Оная дето трябва да носиш един светлини и да убиваш Harbringer-и от GW:NF.
Аз се мъча и се мъча да стигна до Десолейшън и да пробвам тоя Junundu Farm,но засега се задоволявам само с FoW и UW
Пък там само траш и екто падат.Златно или лилаво почти не падат,пък и да паднат то ще е за убития член на групата,който е инат и не ще да излиза.
|
|
Sandro
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2007 11:39
Дава се само заглавие, как ще се сдобиеш с играта в повечето случаи си зависи от теб, а после какво ще правиш с нея - пак от теб.
Въпроси за Guild Wars - в специализирания.
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2007 12:02
Darth Aheron написа: Въй , то давата най малко 200 лева за игри , а аз си мислех , че редакцията ва снабдява
Ми тя ги снабдява със заплати=игри, мацки, Джак, Давидоф....
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Sandro
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2007 12:05
"10 мита за гейм журналиста"
Ще го предложа за статия или едиториал за следващия брой, thx за идеята
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|