Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Бан? Публикувано на: 07 Май 2007 07:48
Вече три пъти като влизам във форума ми пише, че съм баннат и след няколко неуспешни опита си влизам нормално. Защо става така? Това някакъв бъг ли е? Някой друг има ли такъв проблем?
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 12:02
Ми аз нямам ама ако си от зала може компа да е баннат по ИП
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 15:40
Надценяваш флуудърската сган
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 18:26
Ignatio Mobius написа: Ми аз нямам ама ако си от зала може компа да е баннат по ИП
Не влизам от зала и предполагам, че не съм баннат, защото ако бях нямаше да мога да влизам изобщо пък и не съм нарушавал правилата. Иначе моля някой да оправи този проблем, защото трябва да кликна 50 пъти върху "форум", за да успея да влезна и определено е дразнещо.
|
|
|
|
|
admin
|
|
В момента играе: Dreamweaver CS5
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 19:15
От твоя адрес (85.187.103.233) трябва да можеш да влизаш нормално. Не си баннат и не знам защо имаш такива проблеми.
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 20:02
не съм чувал някой до сега да е имал подобни проблеми...
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 21:02
Не го разбрахте правилно. Той просто е разочарован, че все още може влиза във форума и иска да го баннете качествено, за да няма никакъв достъп и евентуално да постигне някаква интелектуална градация, понеже това място пречи на всички ни за такава
Пък и заглавието по принцип понякога може да носи и заповедна мисъл, например "Дайте ми сериен номер за Нортън", "Помогнете бързо!", "Хеееелппп който разбира тук се спира" и т.н. В смисъл, заглавието говори за всички желания на автора.
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 22:08
Стига бе Indiana Jones™ е свестен юзър
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 23:29
AcTivE написа: Не го разбрахте правилно. Той просто е разочарован, че все още може влиза във форума и иска да го баннете качествено, за да няма никакъв достъп и евентуално да постигне някаква интелектуална градация, понеже това място пречи на всички ни за такава Пък и заглавието по принцип понякога може да носи и заповедна мисъл, например "Дайте ми сериен номер за Нортън", "Помогнете бързо!", "Хеееелппп който разбира тук се спира" и т.н. В смисъл, заглавието говори за всички желания на автора.
Много смешно.
Иначе последните два пъти в които влизах за щастие нямах такъв проблем. Дано и занапред да нямам. Иначе интересно, че никой друг няма такъв проблем.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2007 08:54
Indiana Jones™ написа: AcTivE написа: Не го разбрахте правилно. Той просто е разочарован, че все още може влиза във форума и иска да го баннете качествено, за да няма никакъв достъп и евентуално да постигне някаква интелектуална градация, понеже това място пречи на всички ни за такава Пък и заглавието по принцип понякога може да носи и заповедна мисъл, например "Дайте ми сериен номер за Нортън", "Помогнете бързо!", "Хеееелппп който разбира тук се спира" и т.н. В смисъл, заглавието говори за всички желания на автора. Много смешно. Иначе последните два пъти в които влизах за щастие нямах такъв проблем. Дано и занапред да нямам. Иначе интересно, че никой друг няма такъв проблем. И ти сигурно все още си мислиш че това няма общо с онази програма чиято иконка е синьо "e"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2007 08:56
Anonymous написа: Indiana Jones™ написа: AcTivE написа: Не го разбрахте правилно. Той просто е разочарован, че все още може влиза във форума и иска да го баннете качествено, за да няма никакъв достъп и евентуално да постигне някаква интелектуална градация, понеже това място пречи на всички ни за такава Пък и заглавието по принцип понякога може да носи и заповедна мисъл, например "Дайте ми сериен номер за Нортън", "Помогнете бързо!", "Хеееелппп който разбира тук се спира" и т.н. В смисъл, заглавието говори за всички желания на автора. Много смешно. Иначе последните два пъти в които влизах за щастие нямах такъв проблем. Дано и занапред да нямам. Иначе интересно, че никой друг няма такъв проблем. И ти сигурно все още си мислиш че това няма общо с онази програма чиято иконка е синьо "e" Опа забравих да се логна
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2007 12:06
TheNightmare написа: Anonymous написа: Indiana Jones™ написа: AcTivE написа: Не го разбрахте правилно. Той просто е разочарован, че все още може влиза във форума и иска да го баннете качествено, за да няма никакъв достъп и евентуално да постигне някаква интелектуална градация, понеже това място пречи на всички ни за такава Пък и заглавието по принцип понякога може да носи и заповедна мисъл, например "Дайте ми сериен номер за Нортън", "Помогнете бързо!", "Хеееелппп който разбира тук се спира" и т.н. В смисъл, заглавието говори за всички желания на автора. Много смешно. Иначе последните два пъти в които влизах за щастие нямах такъв проблем. Дано и занапред да нямам. Иначе интересно, че никой друг няма такъв проблем. И ти сигурно все още си мислиш че това няма общо с онази програма чиято иконка е синьо "e" Опа забравих да се логна
И с мозилата беше същата работа. Пък и от три години съм регнат и винаги съм използвал IE и досега не съм имал такъв проблем, така че проблема не е от IE.
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2007 15:11
AcTivE написа: Не го разбрахте правилно. Той просто е разочарован, че все още може влиза във форума и иска да го баннете качествено, за да няма никакъв достъп и евентуално да постигне някаква интелектуална градация, понеже това място пречи на всички ни за такава Пък и заглавието по принцип понякога може да носи и заповедна мисъл, например "Дайте ми сериен номер за Нортън", "Помогнете бързо!", "Хеееелппп който разбира тук се спира" и т.н. В смисъл, заглавието говори за всички желания на автора.
ти тъп ли си или си идиот
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2007 15:37
Бижутера написа: AcTivE написа: Не го разбрахте правилно. Той просто е разочарован, че все още може влиза във форума и иска да го баннете качествено, за да няма никакъв достъп и евентуално да постигне някаква интелектуална градация, понеже това място пречи на всички ни за такава Пък и заглавието по принцип понякога може да носи и заповедна мисъл, например "Дайте ми сериен номер за Нортън", "Помогнете бързо!", "Хеееелппп който разбира тук се спира" и т.н. В смисъл, заглавието говори за всички желания на автора. ти тъп ли си или си идиот
Жижутера -> jeweler -> jew -> евреин ?!
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2007 16:18
Бижутера написа: ти тъп ли си или си идиот
Второто. А ти си футболно говедо (прилагателното е условно) и то още от малък Играй WoW и да не ти пука.
|
|
|
|
Заглавие: Lamer-Gamer Публикувано на: 08 Май 2007 17:16
То говедо ли било. Ах ти, говедо!
Ясно е всичко...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2007 17:21
AcTivE написа: Бижутера написа: ти тъп ли си или си идиот Второто. А ти си футболно говедо (прилагателното е условно) и то още от малък Играй WoW и да не ти пука.
Ама оригинален лол ли играеш
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 08:15
Добре бе, админе
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|