Автор |
Съобщение |
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Титли или Рангове Публикувано на: 30 Апр 2007 09:20
Е не мислите ли че ще е добре ако има Титли и Рангове
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2007 09:24
Не,защото всички ще се впуснат в люта битка за въпросните рангове,което означава още повече спам.
П.П.
И не си мислете,че аз някога съм гонил бройка мнения.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2007 09:28
Специална оферта !!!
Всички , които мисля че са мразени и са спамери в този форум нека си заслужат 3 предупреждения в чест на това!
Така ще стането уникална група от другите!
Само сега - с много малко усилия - 20-30 безмислени поста на ден!
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Титли или Рангове Публикувано на: 30 Апр 2007 10:27
Vermic-Комунист написа: Е не мислите ли че ще е добре ако има Титли и Рангове
Ми да - в много други форуми има такива работи
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2007 13:16
Ами попринцип е яко наистина да има титли и рангове. Но те да не се основават на броя на постовете на съответния потребител. А да са по съдържанието както се казва. Примерно да има отделни титли за отделните раздели във форума. Да речем, юсери, които постоянно помагат в спрециализирания форум да получават някакви рангове.
Или пък да има рангове относно колко време даден юсер редовно посещава форума. Примерно за юсери, които от 2001 година посещават форума...
Въобще това е добра идея, но ранговете да не се основават на броя на постовете, а по някакви други критерии.
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2007 13:56
юсер
Едно време имаше рангове,но бяха премахнати заради скапаняци с по 50 мнения на ден,офлудващи всяка една тема.Честно казано в момента е добре така и не мисля,че има смисъл да се въвеждат рангове и ситуацията да се повтори отново..Макар,че няма да възразя на една титла "Старо куче" под ника
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2007 14:10
Vermic-Комунист - защо са ти титли? Те не те правят нещо повече или по-малко - съдържанието на постовете ти го прави.
Kundun Seeker - за какво му е на човек, който всеки ден си мени ника - титла "старо куче"? Ако държеше да те уважават като "старо куче", нямаше да сменяш ника . No Offense, изразявам мнение . Аз лично нямам и бегла идея кой си, дори и до вчера да сме говорили на ПМ... с какво си старо куче ти за мен?
<GLaDiaToR> - и специално да се наемат една тълпа модератори, които да отговарят за индивидуалната титла на всеки? хо хо хо
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2007 14:27
На старите кучета им викат стари кучета,защото са...ъъ стари ?Дай по тая логика да седим с едни и същи аватари,подписи,e-mail-и още от както сме се регнали.. No offense и аз изразявам мнение
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2007 17:17
Най-добре да се въведат оценки. Така ще може флуудърите да им се намаля рейтинга а на свестните потребители да се овеличава. Но не съм сигурен че форумната система използвана в момента подържа вобще подобно нещо.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2007 17:38
Хохохо какви рангове ви гонят?Та то админ за да разчиства флууда няма, пък някой ще ви се занимава рангове да слага.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2007 17:47
Епа и аз нема да откажа едно рангче "Старо Куче" хехе иначе ника съм си го сменял само веднъж със сегашния. С Джонката съм бил колко години вече...то омръзва.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2007 19:14
Sepulchral Tones написа: Епа и аз нема да откажа едно рангче "Старо Куче" хехе иначе ника съм си го сменял само веднъж със сегашния. С Джонката съм бил колко години вече...то омръзва.
Е бре, Джонеее, върни се някой път с стария ти ник и аватар, та да ти се порадвам като в доброто старо време.
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2007 12:03
TheNightmare написа: Най-добре да се въведат оценки. Така ще може флуудърите да им се намаля рейтинга а на свестните потребители да се овеличава. Но не съм сигурен че форумната система използвана в момента подържа вобще подобно нещо.
+1
Съгласен съм и с Дади, също
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2007 12:20
Kundun Seeker написа: На старите кучета им викат стари кучета,защото са...ъъ стари ?Дай по тая логика да седим с едни и същи аватари,подписи,e-mail-и още от както сме се регнали.. :stooped: No offense и аз изразявам мнение
98% съм така !
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2007 12:43
It's good to be back in my old skin
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2007 12:55
Johnny Rico написа: It's good to be back in my old skin
Това ми навя някакви носталгични спомени И аз се завърнах към корените
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2007 13:42
NeO_Zealot радвам се да те видя отново друже
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2007 13:43
Anonymous написа: NeO_Zealot радвам се да те видя отново друже
Госта бех аз
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2007 13:44
В такива моменти ме хваща яд, че нямам комп от по-малък.. (;
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2007 14:22
Ох доброто старо време кога сички у форумо ме мразеха демн къв спамър бех, Сандро специално тема направи за мен да ме кикнат ли или да не ме при което аз направих 30 акаунта и гласувах с тях нищо да не ми направят . Така или иначе се смилиха над мен и ме оставиха. По-късно с годинките разбрах че спаменето и флууденето е !Лошо! нещо тц тц тц добри времена беха обаче хех. Ае поздрави момци с Slayer – Jesus Saves
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|