Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Титли или Рангове
Публикувано на: 30 Апр 2007 09:20

Е не мислите ли че ще е добре ако има Титли и Рангове :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2007 09:24

Не,защото всички ще се впуснат в люта битка за въпросните рангове,което означава още повече спам.

П.П.
И не си мислете,че аз някога съм гонил бройка мнения.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2007 09:28

Специална оферта !!!
Всички , които мисля че са мразени и са спамери в този форум нека си заслужат 3 предупреждения в чест на това!
Така ще стането уникална група от другите!
Само сега - с много малко усилия - 20-30 безмислени поста на ден!

Профил Skype WWW

Заглавие: Re: Титли или Рангове
Публикувано на: 30 Апр 2007 10:27

Vermic-Комунист написа:
Е не мислите ли че ще е добре ако има Титли и Рангове :)

Ми да - в много други форуми има такива работи :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2007 13:16

Ами попринцип е яко наистина да има титли и рангове. Но те да не се основават на броя на постовете на съответния потребител. А да са по съдържанието както се казва. Примерно да има отделни титли за отделните раздели във форума. Да речем, юсери, които постоянно помагат в спрециализирания форум да получават някакви рангове.

Или пък да има рангове относно колко време даден юсер редовно посещава форума. Примерно за юсери, които от 2001 година посещават форума...

Въобще това е добра идея, но ранговете да не се основават на броя на постовете, а по някакви други критерии.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2007 13:56

юсер :lol:

Едно време имаше рангове,но бяха премахнати заради скапаняци с по 50 мнения на ден,офлудващи всяка една тема.Честно казано в момента е добре така и не мисля,че има смисъл да се въвеждат рангове и ситуацията да се повтори отново..Макар,че няма да възразя на една титла "Старо куче" под ника :lol: 8)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2007 14:10

Vermic-Комунист - защо са ти титли? Те не те правят нещо повече или по-малко - съдържанието на постовете ти го прави.

Kundun Seeker - за какво му е на човек, който всеки ден си мени ника - титла "старо куче"? Ако държеше да те уважават като "старо куче", нямаше да сменяш ника ;). No Offense, изразявам мнение :P. Аз лично нямам и бегла идея кой си, дори и до вчера да сме говорили на ПМ... с какво си старо куче ти за мен? :lol:

<GLaDiaToR> - и специално да се наемат една тълпа модератори, които да отговарят за индивидуалната титла на всеки? хо хо хо :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2007 14:27

На старите кучета им викат стари кучета,защото са...ъъ стари ?Дай по тая логика да седим с едни и същи аватари,подписи,e-mail-и още от както сме се регнали.. :stooped: No offense и аз изразявам мнение :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2007 17:17

Най-добре да се въведат оценки. Така ще може флуудърите да им се намаля рейтинга а на свестните потребители да се овеличава. Но не съм сигурен че форумната система използвана в момента подържа вобще подобно нещо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2007 17:38

Хохохо какви рангове ви гонят?Та то админ за да разчиства флууда няма, пък някой ще ви се занимава рангове да слага.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2007 17:47

Епа и аз нема да откажа едно рангче "Старо Куче" хехе иначе ника съм си го сменял само веднъж със сегашния. С Джонката съм бил колко години вече...то омръзва.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2007 19:14

Sepulchral Tones написа:
Епа и аз нема да откажа едно рангче "Старо Куче" хехе иначе ника съм си го сменял само веднъж със сегашния. С Джонката съм бил колко години вече...то омръзва.

Е бре, Джонеее, върни се някой път с стария ти ник и аватар, та да ти се порадвам като в доброто старо време.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2007 12:03

TheNightmare написа:
Най-добре да се въведат оценки. Така ще може флуудърите да им се намаля рейтинга а на свестните потребители да се овеличава. Но не съм сигурен че форумната система използвана в момента подържа вобще подобно нещо.

+1

Съгласен съм и с Дади, също :D

Профил ICQ Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2007 12:20

Kundun Seeker написа:
На старите кучета им викат стари кучета,защото са...ъъ стари ?Дай по тая логика да седим с едни и същи аватари,подписи,e-mail-и още от както сме се регнали.. :stooped: No offense и аз изразявам мнение :wink:

98% съм така ! :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2007 12:43

It's good to be back in my old skin :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2007 12:55

Johnny Rico написа:
It's good to be back in my old skin :D

Това ми навя някакви носталгични спомени :) И аз се завърнах към корените :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2007 13:42

NeO_Zealot радвам се да те видя отново друже :D :wink:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2007 13:43

Anonymous написа:
NeO_Zealot радвам се да те видя отново друже :D :wink:

Госта бех аз :)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2007 13:44

В такива моменти ме хваща яд, че нямам комп от по-малък.. (;

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2007 14:22

Ох доброто старо време кога сички у форумо ме мразеха демн къв спамър бех, Сандро специално тема направи за мен да ме кикнат ли или да не ме при което аз направих 30 акаунта и гласувах с тях нищо да не ми направят :D . Така или иначе се смилиха над мен и ме оставиха. По-късно с годинките разбрах че спаменето и флууденето е !Лошо! нещо тц тц тц добри времена беха обаче хех. Ае поздрави момци с Slayer – Jesus Saves :wink:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com