В момента играе: с чурка
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 00:34
Защо ти е статия бе? Ако търсиш инфо, или си пусни играта, или потърси на английски в Интернет. О, може би е онази неподвластна на описание връзка, която всеки читател на PC Mania изпитва към списанието. То е култ!
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Ако ти беше толкова скъпа нямаше да я забуташ някъде.Аз си пазя всичките броеве и са си чисто нови.Не летят из хола и под леглото да бършат праха и после да ги търся,което е странно защото от мен по разхвърян човек не познавам изобщо в живот и мисли.
___________________________________ Реки от кръв погубват очите търсещи теб но не ще ги сведа, нека се давят !!!
Извинявай тогава за казаното,не исках да те обидя.Аз също съм голям почитател на тази игра,както и на самия свят създаден от Толкин.Имам всичките му книги и скоро все си мисля да си взема и играта оригинална,защото си заслужава.Прощавай отново ако съм те обидил.
___________________________________ Реки от кръв погубват очите търсещи теб но не ще ги сведа, нека се давят !!!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения