Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: когато се логна във форума ми се получава бял екран Публикувано на: 24 Яну 2007 21:44
Имам проблем,когато се опитам да се логна във форума ми се получава бял екран -
И така си седи,и немога да се логна във форума изобщо!Помощ!
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: HELP! Публикувано на: 24 Яну 2007 22:33
HELP! написа: Имам проблем,когато се опитам да се логна във форума ми се получава бял екран - И така си седи,и немога да се логна във форума изобщо!Помощ!
Смени браузъра
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: HELP! Публикувано на: 25 Яну 2007 12:42
Till Lindemann написа: HELP! написа: Имам проблем,когато се опитам да се логна във форума ми се получава бял екран - И така си седи,и немога да се логна във форума изобщо!Помощ! Смени браузъра
Пробвах с IE,Mozila и Opera.Същото.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 13:22
Прецакан си, sry
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 13:46
Има решение, но не знам какво е то.
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 15:12
Поливачът написа: Има решение, но не знам какво е то.
Кефите "Поливачът" ли? Или си някой умник от форума?
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 17:55
Я! Имам адаш. Не знаех, че и друг във форума е поливач. Аре честито!
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 18:02
Поливачът написа: Я! Имам адаш. Не знаех, че и друг във форума е поливач. Аре честито!
Дълбоко подозирам, че се бъзикаш. Я се регни във форума!
Не забравяй, че като ти засечат ИП-то може да стане ясно дали си от форума с някой друг ник.
Ако ти е чиста душата, отношенията ни ще са добри.
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
Заглавие: Re: HELP! Публикувано на: 25 Яну 2007 21:22
HELP! написа: Имам проблем,когато се опитам да се логна във форума ми се получава бял екран - И така си седи,и немога да се логна във форума изобщо!Помощ!
Get a life...
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: HELP! Публикувано на: 25 Яну 2007 22:23
HELP! написа: Имам проблем,когато се опитам да се логна във форума ми се получава бял екран - И така си седи,и немога да се логна във форума изобщо!Помощ! И аз имам същия проблем с другия си акаунт
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
admin
|
|
В момента играе: Dreamweaver CS5
|
|
Заглавие: Re: HELP! Публикувано на: 26 Яну 2007 10:10
Имаш ли пуснат торент клиент докато се логваш? Ако да, вероятно проблема е в него. Намали му максималния брой на конекциите или си намери хака, който премахва ограничението за брой на ТСР конекции в Windows.
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Re: HELP! Публикувано на: 26 Яну 2007 18:51
[FFF]Flaming One написа: HELP! написа: Имам проблем,когато се опитам да се логна във форума ми се получава бял екран - И така си седи,и немога да се логна във форума изобщо!Помощ! Get a life...
Какво значи това???Какво общо има с темата????
|
|
|
Заглавие: Re: HELP! Публикувано на: 26 Яну 2007 20:22
Pantomime написа: HELP! написа: Имам проблем,когато се опитам да се логна във форума ми се получава бял екран - И така си седи,и немога да се логна във форума изобщо!Помощ! И аз имам същия проблем с другия си акаунт
Открих от какво е проблема деактивиран ми е бил акаунта,провери си пощата на другия акаунт за писмо в което пише че акаунта ти е деактивиран.
|
|
|
|
|
chefo_bg
|
|
|
|
Заглавие: Re: HELP! Публикувано на: 27 Яну 2007 16:15
Anonymous написа: Pantomime написа: HELP! написа: Имам проблем,когато се опитам да се логна във форума ми се получава бял екран - И така си седи,и немога да се логна във форума изобщо!Помощ! И аз имам същия проблем с другия си акаунт Открих от какво е проблема деактивиран ми е бил акаунта,провери си пощата на другия акаунт за писмо в което пише че акаунта ти е деактивиран.
бе и на мене ми беше така... решението е супер просто : влизаш си в пощата и трябва да са ти пратили меил за активиране на акаунта ... това е
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Яну 2007 22:01
А защо като пръдна и ми се избистря пред очите ?
|
|
|
|
|
Gugu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 15:57
Крако-Очко написа: А защо като пръдна и ми се избистря пред очите ? Щото
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|