Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 12 Фев 2009 23:18
Хъх, някои ме знаели.
Трейлър-ревютата също са си добра идея. Само да не стане като "първи уникални единствени...".
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Фев 2009 01:35
The Chameleon написа: Е тва е шерифа бе, моля ти се. =)) Само нз дали завърши Дървото или още е там. =) с тоя ярък афинитет към кича може ли да се сбърка
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Фев 2009 16:35
както казват от псманиа. Време е за промяна, нови времена и за това щели да преминат модерно онлайн вече. щото книжен вариант е вече архив. Но всички ние трябва да разбираме че го правят само и единствено за парите. Щом има там пари, там и ще отидат... Като го погледне човек е съвсем нормално... Но поне 1-2 пъти в годината да се радваме на книжен брой ще е добре.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Фев 2009 16:50
Гост написа: Но поне 1-2 пъти в годината да се радваме на книжен брой ще е добре. Ще има бе, как . 6 лв., 2 списание, 2 игри ли какво беше. Limited Edition за разпродажба на останалите НЕизкупени броеве през годините. Все ще ги продадат тях, споко. Е, и като сложат 1-2 плаката в това издание и опппа "мен не ме бъркат списанията, ама плакатите са яки и зат'ва ще си го взема, тези игри най-много ги обичам". Та... както казваш, 1-2 пъти в годините, ама може и повече да са . Дали за 1, дали за 2 години, пак ще си има "Limited Edition" от 6 лв. бройки .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Фев 2009 19:36
аз не бих дал 6 лв за стари броеве ... дори с плакати
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Фев 2009 22:14
Гост написа: аз не бих дал 6 лв за стари броеве ... дори с плакати И аз . Ама доста дават. Мина времето, когато не можеш да си отпечаташ нещо с лазерен принтер на A3/A2/A1/A0 формат... Пък и кой ти слага плакати вече по стените и шкафовете и изобщо има ли време да си играе за тях ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Фев 2009 22:16
Аз все пак държа да подчертая, че едно вестниче "19 минути" е в пъти по-ценно от каквото и да е онлайн издание по време на учебния ден
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 14 Фев 2009 00:57
A през останалите 21/23(зависи от училището) минути след като прочетеш весника ко праим. Освен че решаваме кръстословицата
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 14 Фев 2009 01:34
Преговаряш за следващият час много ясно. Или вместо това глупееш и тъпееш, или пък някой друг фас навънка, поредната "дозичка".
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 14 Фев 2009 04:02
Всъщност да си изкараш нещо и то качествено на а2, б3 б2 б1 а1 а0 формат ти излиза доста скъпичко.. аз примерно искам Млечният път на А1 формат или слънчевата система ама тук в бургас.. май няма да стане... но плакатите а4 ли са какъв форматса
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 14 Фев 2009 10:19
Не са А4 по-големи са. Аз където уча БФ, има 1000 копирни центрове, където могат и билборд да ти отпечатат, ама за сега плакат за стаята не съм си правил.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 15 Фев 2009 00:29
Чета списанието още от детската градина (близо 10 години) и вчера катп видях това съобщение на задната страна се шокирах.Определено списанието ще ми липсва Да се надяваме електронното издание да си заслужава
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 16 Фев 2009 01:13
Много бих искал след като премине онлайн също да продължът да се пускат тактики за игрите. Има някои където са ми помагали доста.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 18 Фев 2009 17:41
Точно взех да си купувам списанието и взехте, че го спирате. ПиСи Мания, вие сте уникални хора... доколкото разбрах сте си на печалба... и кой луд изоставя печеливш бизнес и отваря пазарни ниши за други!!??? Като искате да правите сайт, ами наемете си още хора!!! Съчетайте ги двете неща! Кой ви ги дава тези икономически акъли, не знам, но пак ви казвам... да изоставиш печеливш бизнес е лудост, както и да го погледнеш!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 19 Фев 2009 02:19
Те не го изоставят. Просто модернизират нещата, като по този начин печелят още повече... а на кой му пука какво мислят някои хора за тях, щом ще има още повече печалби а и все така ще си пишат ревюта и т.н. Тях не ги засяга дали др списания ще се появят на пазара в книжен вариант и ще печелят от това... Щом на теб ти е много добре, защо на останалите трябва да им е зле, като могат да са добре, без да ти пречат... *теб- пс мания , останалите- списанията.
|
|
|
|
|
marinkov
|
|
В момента играе: Lotro
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 19 Фев 2009 18:09
Точно изоставяне си е. Тематиката може да е същата, но потребителите са различни. Не всички обичат да четат статии в интернет. Много хора си купуват списания, когато трябва да пътуват, четат в тоалетната (!), четат в леглото за заспиване, четат в клас, на лекции като им е скучно, четат докато обядват и т.н. Идеалният вариант от гледна точка на потребителите е да съчетаят списанието с новият сайт. Гейм сайтове има много, аз лично предпочитам да чета английските, тъй като там много често има интервюта с разработчиците на игрите, докато нашите тук правят статии само от лични впечатления за игрите.
___________________________________ LOTRO: server Eldar [EN], kinship Bulgaria, nickname Konnik, www.lotro-europe.com
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 20 Фев 2009 18:52
Съгласен съм.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 20 Фев 2009 19:33
marinkov написа: Не всички обичат да четат статии в интернет. Много хора си купуват списания, когато трябва да пътуват, четат в тоалетната (!), четат в леглото за заспиване, четат в клас, на лекции като им е скучно, четат докато обядват и т.н. Има си Asus EEEPC за тея неща, портативни stuff, PDA и т.н. Я гледай Япония, дето всякакви джади постоянно прави... marinkov написа: Гейм сайтове има много, аз лично предпочитам да чета английските, тъй като там много често има интервюта с разработчиците на игрите, докато нашите тук правят статии само от лични впечатления за игрите. А аз тези, дето дават крайната оценка и сумарно ревюта от куп сайтове. Примерно 50-100 ревюта/превюта, оценките от тях ( естествено различни ще са ) + най-важната оценка - сумарната от всички. И после вече българските.
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 22 Фев 2009 04:19
marinkov написа: Гейм сайтове има много, аз лично предпочитам да чета английските, тъй като там много често има интервюта с разработчиците на игрите, докато нашите тук правят статии само от лични впечатления за игрите. Е те английските какво, не ги ли правят тия статии само по лични впечатления? И ако не - това говори ли добре за тях?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 01 Мар 2009 07:16
ГАДНА РАБОТА!!!Наистина си е по добре да си го купиш и да си го четеш където искаш.Аз немога да си мъкна компа дето искам само за да чета.Предпочитам да давам всеки месец по 4 кинта за да чета отколкото по 20 кинта всеки месец за интернет за да го чета. П.П.Честит 1-ви март.Кво стана немали да се обновява сайта?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|