Автор |
Съобщение |
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 13 Яну 2008 12:12
И е крайно време линковете от постовете да се отварят в нова страница.
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 15 Яну 2008 11:23
bOtLik3 написа: И е крайно време линковете от постовете да се отварят в нова страница. Shift + Click ениуан?
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 15 Яну 2008 13:23
А защо не само клик?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 15 Яну 2008 14:21
Ъъъ.. опцията да си избера форум , в който да отида ( долу вдясно ) изчезна.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 15 Яну 2008 15:13
Notorious™ написа: Shift + Click ениуан?
OMG! Това не го знаех О.О -- Гошо, и аз това се чудя :/ Дано го върнат Също така, не показва кой в момента е онлайн
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 15 Яну 2008 15:35
Notorious™ написа: Shift + Click ениуан?
Scroll Click пак става, но наистина само с клик е по-добре. И дано върнат избора на форум.
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 15 Яну 2008 23:11
Ъ само на мен ли темите не ми се маркират като прочетени независимо колко пъти съм ги отворил? После като се върна на форума (не с бек лол) и пак си седят червени
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 15 Яну 2008 23:49
Rensing написа: Ъ само на мен ли темите не ми се маркират като прочетени независимо колко пъти съм ги отворил? После като се върна на форума (не с бек лол) и пак си седят червени Проблемът явно е в теб. Аз като си посетя някоя тема, иконката за нови постове изчезва. Не виждам какъв ви е проблемът с отварянето в нова страница, при положение че като натиснете врътката на мишката номера става. Човек свикне ли да го използва веднъж, почва да го прави автоматично. Не е голям труд да си мръднеш пръста половин сантиметър вдясно.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 16 Яну 2008 10:27
Rensing написа: Ъ само на мен ли темите не ми се маркират като прочетени независимо колко пъти съм ги отворил? После като се върна на форума (не с бек лол) и пак си седят червени :shock: Same here.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 16 Яну 2008 18:30
По някаква причина днес не мога да се логвам във форума. Изписва, че потребителското име или паролата са грешни. Не съм сменял и не съм пипал нищо(освен една готина мацка снощи, ама се съмнявам, че е от това)... на мейла нямам писмо за смяна на паролата или нещо подобно.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 16 Яну 2008 18:37
^ Тоя пробелм го имах и аз, от първите дни на завръщането.В паролата е проблема - поискай си нова.Пращат ти я на мейла, после може да си я смениш
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 16 Яну 2008 21:40
viewtopic.php?p=880891#p880891+ че току що открих едно бъгче - когато quote-вам някой, който e quote-нал вече и ми изписва "1 цитата в цитат" Най-добре, ще е да се направи така, че да цитирам само последния пост - т.е. този на, който съм кликнал quote и да премахва предишния цитат. По този начин ще се избегнат гигантските постове, които бяха на мода по едно време...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 16 Яну 2008 22:25
Може ли някой да ми разясни в кои случаи когато някой посте картинка, вместо тя да се покаже, се изписва "Изображение"?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
admin
|
|
В момента играе: Dreamweaver CS5
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 16 Яну 2008 22:37
Pzy написа: Може ли някой да ми разясни в кои случаи когато някой посте картинка, вместо тя да се покаже, се изписва "Изображение"? :) Когато картинката е изтрита след постването на линка към нея.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 16 Яну 2008 22:43
ахам, 10х бтв питал съм се, така както масово се изтриха всички теми от преди 2 години, не може ли да се изтрият и всички юзъри с 0 и 1 мнения? Всмисъл, те не товарят ли също до известна степен системата?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 16 Яну 2008 23:46
Мисля, че неактивните юзъри с много постове повече я товарят..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 17 Яну 2008 00:01
Хахаха, беше много яко като на Сити им изтриха потребителите с 0 мнения и от форума с най-много регнати в България останаха 500 човека...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 17 Яну 2008 03:26
Аltаir написа: ^ Тоя пробелм го имах и аз, от първите дни на завръщането.В паролата е проблема - поискай си нова.Пращат ти я на мейла, после може да си я смениш Е да, ама не Като поискам да ми пратят паролата на мейла изписва следното: Цитат: Информация
Изпратената информация не може да бъде намерена
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 17 Яну 2008 09:53
The Chameleon написа: Мисля, че неактивните юзъри с много постове повече я товарят.. Не, то това май няма значение. Пък и щом едиин юзър има много постове, ако му се изтрият ще стане като оня ташак преди и на някои теми ще се показва "Темата не съществува" като дадеш на последната страница или нещо такова. Пък и нямаш гаранция, че въпросния юзър няма да се върне след време (: Юзърите с 0 поста са над 3500 (1/3 от всички О.о), а всеки юзър е една малка частица от базата данни. Няма ли, ако се изтрият, по този начин да се освободи още повече място? Ся да не кажете, че съм ревнал за това нещо и го искам безрезервно, просто и на мен ми е интересно дали може да стане, пък и ще е в полза на форума (:
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 17 Яну 2008 11:08
Гипо написа: Изпратената информация не може да бъде намерена
[/quote] Това и на мен ми го пишеше, но главно защото базата беше старичка и още бях "Алтаир".Влезе ли си в мейла? На мен ми пратиха 2 нови пароли щото цъкнах 2 пъти
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|