Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2007 12:19

Не става дума за промяна говорим за едно съсвем просто спазване на правилата които ти държиш да се спазват не може да слагаш предупреждения на юзери за неспазване на следните точки:

5.1. Отговори и теми с безмислен, обиден, заядлив и нападателен характер към участник във форума са Крайно Нежелателни и ще бъдат редактирани и / или изтривани моментално. При многократно правене на тази грешка участника излита!
5.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.

И след това ти самия да тъпчеш впросните точки независмо от положението?1 во темата е безмислесна некъв са го баннали голямата работа кво ми пука на мене?Тона в темата е заядлив и нападателен тон?Въпросния е участник в форума? Значи тая тема трябва да е изтрита?В Поста на админа ими и оскърбителни елементи към индивида?Значи първо е тряло да си махне тема след тва и поста?
И накрая със всичкото си нахалство държиш потребителите да не нарушават въпросните точки?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2007 12:34

Млъкни най-сетне бе! Не видя ли, че няма полза да лаеш. Спри се малко, поеми си дъх, избърши си сълзите от бузките и излез навън да се занимаваш с нещо по-интересно от това да раздаваш "правосъдие" за това, че някакъв админ в някакъв форум нарекъл някой трол!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2007 13:19

dx55 - едно време хората си го бяха написали - плаща им се, за да са автори в списанието, а не да модерират форума. Но ти явно си от тези, които мислят, че знаят всичко.
Ти не си плащаш, за да си член на форума, та после да изискваш някакви права и т.н. Ти си просто потребител, който се съгласява с ПРАВИЛАТА на админа и модераторите. Те ти дават форум - поле за изява. Думите "ако не ти харесва се изнасяй" са си съвсем правилни, защото де факто пишейки в този форум ти си им на гости :).
Имало оскърбителни елементи към индивида... какъв индивид е Ал бе, той е лайно.
Точките, които цитираш ежедневно се нарушават, защото както ти се каза няколко пъти - форумът е либерален. Има си степени на контрол. Модераторите са решили, че ако нивото на стриктност спрямо въпросните точки е твърде високо, то половината потребители нямаше да ги има.
Има международен термин за хора като Ал - трол. Не го е измислил админът за твое инфо.

Абе все едно да отидеш в някое заведение и да им се скараш, че са високи цените... това правиш ти.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2007 13:36

Гипо абсолютно нищо общо няма с това което казваш не си чел поста ми ти хъбаво го каза ПРАВИЛАТА на админа и модераторите не признаваш ли че те са нарушили собствените си правила които изискват другите да спазват?И ти ли не разбираш няма значение дали го е нерекал трол олигофрен или идиот или дали е измислил нещо самата тема за въпросния юсер и абсолютно безмислена?

"Имало оскърбителни елементи към индивида... какъв индивид е Ал бе, той е лайно. "
Ако ще да е най долната отрепка в вселената потребител е на форума като е нарушил е правилата банали са го трябва ли да има тема за него в форума????Защо увъртиш и ти нещтата нима смяташ че модераторите в този форум трябва да са на нивото на потребители тука?И за това ти се струва нормално да пускат безмислени и заядливи постове?Това ли е примера и който трябва да се дава на потребителите с подобни теми?

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2007 13:45

dx55, защо си губиш времето ? Не виждаш ли колко си безсилен ? И всичките 'юсери' да се съгласят с теб - НИЩО не може да се промени. Какво ще напуснем форума, щото 2 точки не са спазени от мод ? :Д Пак ти казвам.. властта е в админа и модовете, а след като те са си решили да правят нещо - никой не може нищо да им каже. Нито ти, нито който и да е.. щото и да им го кажеш - НЯМА значение.

Така , че спри се.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2007 14:12

dx55

Може да е Ал и да е убиден на Админа :?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2007 14:44

dx55 написа:
Интересно бях банат това е ок

Предполагам разбираш, че това че си се регистрирал отново също е в нарушение на правилата, които така доблестно защитаваш :lol:
Oh, the irony!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2007 16:15

Cade абсолютно си прав ,че съм в нарушение на правилата но пак какви правила?И защо да не ги нарушавам щом човек ,които подържа форума го прави?Смисъл вече е даден пример че пускане на безмислени теми е позволено :) също и обиди към потребители също са разрешени както е видно.Нагледно е показано в първия пост:)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2007 18:17

Абе няма ли да я локнат тая тема бе! :roll: :confused:

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2007 20:04

dx55 - ще ти дам един пример като на олигофрен, защото явно не разбираш :)
Отиваш на дискотека. Там нямаш право да се биеш. Стане ли нещо лошо с твое участие обаче, охраната има право да те поступа съвсем законно и да те изкара от заведението. С тази разлика, че тук дори не си плащаш вход ;).

Правилата са за потребителите(за клиентите на заведението), а не за модераторите(собствениците на заведението).
Ще го напиша малко по-различно, в случай, че за пореден път не си разбрал - правилата, които цитираш, са написани от модераторите и те касаят потребителите на този форум.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2007 20:52

Гипо отвново си дал супер неуместен пример с дискотека????? Значи какво означава това защо пак мрънкаш под носа си защо не си го казал това като хората?

"Правилата са за потребителите(за клиентите на заведението), а не за модераторите(собствениците на заведението).
Ще го напиша малко по-различно, в случай, че за пореден път не си разбрал - правилата, които цитираш, са написани от модераторите и те касаят потребителите на този форум."

Значи тези правила са за потребителя а модераторите според тебе могат да ги нарушават правилата кога си искат?Отново стигаме до това какъв пример се дава и докато стигаме до поговорката не ме гледай кво права слушай ме кво ти казвам?Ако смяташ този модел за правилен евала ти...

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2007 20:55

dx55 написа:
Гипо отвново си дал супер неуместен пример с дискотека????? Значи какво означава това защо пак мрънкаш под носа си защо не си го казал това като хората?

"Правилата са за потребителите(за клиентите на заведението), а не за модераторите(собствениците на заведението).
Ще го напиша малко по-различно, в случай, че за пореден път не си разбрал - правилата, които цитираш, са написани от модераторите и те касаят потребителите на този форум."

Значи тези правила са за потребителя а модераторите според тебе могат да ги нарушават правилата кога си искат?Отново стигаме до това какъв пример се дава и докато стигаме до поговорката не ме гледай кво права слушай ме кво ти казвам?Ако смяташ този модел за правилен евала ти...

А млъкни ве педераст!

На никой не му пука!

:banli:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2007 21:08

I like pie! :D
Ontopic:Айде стига сте водили тъпи спорове(макар че точно те най-много ме кефят :lol: but that's beside the point).Не знам от'де е изпаднал dx55 ама е доста заблуден пича.
87. Manowar - King of Kings в памет на Алми-краля на спамерите. :king:

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 01:27

Пълна касапница стана темата.
Иначе, специално в този форум трябва да си дооста тъпо парче, за да изнервиш до такава степен
админа, че да получиш въпросните определения + темичка за довиждане.
dx55, спри да се правиш на шибан адвокат, защото със сигурност не ти плащат.Можеш да се пробваш като продавач на гевреци, имаш опит на публичните места. :wink:
пп: тва дето го пуших май не беше цигара..

Coming Soon!

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 04:00

Аз пък да ти се похваля, попаднах на учудващо добро немско букаке! :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 17:50

dx55 - виж сега - ти попита нещо, ние ти отговорихме няколко пъти. Това, че отговорът не те задоволява си е изцяло твой проблем.

Профил

Аватар
В момента играе: Dreamweaver CS5
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 22:08

Dx5: Кво правиш в този форум, освен че бучиш че не спазваме измислени от теб самия правила? Ще ти го кажа в прав текст: разкарай се. :fingers:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 22:14

Айде да се локне темата,а? :D

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 22:16

Напълно съм съгласен с админа, който държа да отбележа, че е един добър, разумен, свестен и много човечен човек :wink: Ще го помоля поне тази вечер да не раздава банове на никой :wink:

СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ
СМЪРТ ЗА ЦИГАНИТЕ
СМЪРТ ЗА ЧИФУТИТЕ
СМЪРТ ЗА ЕМОТАТА
СМЪРТ ЗА ПЪНКАРИТЕ
СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 22:24

СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА написа:
Напълно съм съгласен с админа, който държа да отбележа, че е един добър, разумен, свестен и много човечен човек :wink: Ще го помоля поне тази вечер да не раздава банове на никой :wink:

Спри се, че направо ми тече мазнина от монитора...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com