Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 12:19
Не става дума за промяна говорим за едно съсвем просто спазване на правилата които ти държиш да се спазват не може да слагаш предупреждения на юзери за неспазване на следните точки:
5.1. Отговори и теми с безмислен, обиден, заядлив и нападателен характер към участник във форума са Крайно Нежелателни и ще бъдат редактирани и / или изтривани моментално. При многократно правене на тази грешка участника излита!
5.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.
И след това ти самия да тъпчеш впросните точки независмо от положението?1 во темата е безмислесна некъв са го баннали голямата работа кво ми пука на мене?Тона в темата е заядлив и нападателен тон?Въпросния е участник в форума? Значи тая тема трябва да е изтрита?В Поста на админа ими и оскърбителни елементи към индивида?Значи първо е тряло да си махне тема след тва и поста?
И накрая със всичкото си нахалство държиш потребителите да не нарушават въпросните точки?
___________________________________ no rules?
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 12:34
Млъкни най-сетне бе! Не видя ли, че няма полза да лаеш. Спри се малко, поеми си дъх, избърши си сълзите от бузките и излез навън да се занимаваш с нещо по-интересно от това да раздаваш "правосъдие" за това, че някакъв админ в някакъв форум нарекъл някой трол!
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 13:19
dx55 - едно време хората си го бяха написали - плаща им се, за да са автори в списанието, а не да модерират форума. Но ти явно си от тези, които мислят, че знаят всичко.
Ти не си плащаш, за да си член на форума, та после да изискваш някакви права и т.н. Ти си просто потребител, който се съгласява с ПРАВИЛАТА на админа и модераторите. Те ти дават форум - поле за изява. Думите "ако не ти харесва се изнасяй" са си съвсем правилни, защото де факто пишейки в този форум ти си им на гости .
Имало оскърбителни елементи към индивида... какъв индивид е Ал бе, той е лайно.
Точките, които цитираш ежедневно се нарушават, защото както ти се каза няколко пъти - форумът е либерален. Има си степени на контрол. Модераторите са решили, че ако нивото на стриктност спрямо въпросните точки е твърде високо, то половината потребители нямаше да ги има.
Има международен термин за хора като Ал - трол. Не го е измислил админът за твое инфо.
Абе все едно да отидеш в някое заведение и да им се скараш, че са високи цените... това правиш ти.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 13:36
Гипо абсолютно нищо общо няма с това което казваш не си чел поста ми ти хъбаво го каза ПРАВИЛАТА на админа и модераторите не признаваш ли че те са нарушили собствените си правила които изискват другите да спазват?И ти ли не разбираш няма значение дали го е нерекал трол олигофрен или идиот или дали е измислил нещо самата тема за въпросния юсер и абсолютно безмислена?
"Имало оскърбителни елементи към индивида... какъв индивид е Ал бе, той е лайно. "
Ако ще да е най долната отрепка в вселената потребител е на форума като е нарушил е правилата банали са го трябва ли да има тема за него в форума????Защо увъртиш и ти нещтата нима смяташ че модераторите в този форум трябва да са на нивото на потребители тука?И за това ти се струва нормално да пускат безмислени и заядливи постове?Това ли е примера и който трябва да се дава на потребителите с подобни теми?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 13:45
dx55, защо си губиш времето ? Не виждаш ли колко си безсилен ? И всичките 'юсери' да се съгласят с теб - НИЩО не може да се промени. Какво ще напуснем форума, щото 2 точки не са спазени от мод ? :Д Пак ти казвам.. властта е в админа и модовете, а след като те са си решили да правят нещо - никой не може нищо да им каже. Нито ти, нито който и да е.. щото и да им го кажеш - НЯМА значение.
Така , че спри се.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 14:12
dx55
Може да е Ал и да е убиден на Админа
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Cade Foster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 14:44
dx55 написа: Интересно бях банат това е ок
Предполагам разбираш, че това че си се регистрирал отново също е в нарушение на правилата, които така доблестно защитаваш
Oh, the irony!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 16:15
Cade абсолютно си прав ,че съм в нарушение на правилата но пак какви правила?И защо да не ги нарушавам щом човек ,които подържа форума го прави?Смисъл вече е даден пример че пускане на безмислени теми е позволено също и обиди към потребители също са разрешени както е видно.Нагледно е показано в първия пост:)
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 18:17
Абе няма ли да я локнат тая тема бе!
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 20:04
dx55 - ще ти дам един пример като на олигофрен, защото явно не разбираш
Отиваш на дискотека. Там нямаш право да се биеш. Стане ли нещо лошо с твое участие обаче, охраната има право да те поступа съвсем законно и да те изкара от заведението. С тази разлика, че тук дори не си плащаш вход .
Правилата са за потребителите(за клиентите на заведението), а не за модераторите(собствениците на заведението).
Ще го напиша малко по-различно, в случай, че за пореден път не си разбрал - правилата, които цитираш, са написани от модераторите и те касаят потребителите на този форум.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 20:52
Гипо отвново си дал супер неуместен пример с дискотека????? Значи какво означава това защо пак мрънкаш под носа си защо не си го казал това като хората?
"Правилата са за потребителите(за клиентите на заведението), а не за модераторите(собствениците на заведението).
Ще го напиша малко по-различно, в случай, че за пореден път не си разбрал - правилата, които цитираш, са написани от модераторите и те касаят потребителите на този форум."
Значи тези правила са за потребителя а модераторите според тебе могат да ги нарушават правилата кога си искат?Отново стигаме до това какъв пример се дава и докато стигаме до поговорката не ме гледай кво права слушай ме кво ти казвам?Ако смяташ този модел за правилен евала ти...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 20:55
dx55 написа: Гипо отвново си дал супер неуместен пример с дискотека????? Значи какво означава това защо пак мрънкаш под носа си защо не си го казал това като хората?
"Правилата са за потребителите(за клиентите на заведението), а не за модераторите(собствениците на заведението). Ще го напиша малко по-различно, в случай, че за пореден път не си разбрал - правилата, които цитираш, са написани от модераторите и те касаят потребителите на този форум."
Значи тези правила са за потребителя а модераторите според тебе могат да ги нарушават правилата кога си искат?Отново стигаме до това какъв пример се дава и докато стигаме до поговорката не ме гледай кво права слушай ме кво ти казвам?Ако смяташ този модел за правилен евала ти...
А млъкни ве педераст!
На никой не му пука!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 21:08
I like pie!
Ontopic:Айде стига сте водили тъпи спорове(макар че точно те най-много ме кефят but that's beside the point).Не знам от'де е изпаднал dx55 ама е доста заблуден пича.
87. Manowar - King of Kings в памет на Алми-краля на спамерите.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 01:27
Пълна касапница стана темата.
Иначе, специално в този форум трябва да си дооста тъпо парче, за да изнервиш до такава степен
админа, че да получиш въпросните определения + темичка за довиждане.
dx55, спри да се правиш на шибан адвокат, защото със сигурност не ти плащат.Можеш да се пробваш като продавач на гевреци, имаш опит на публичните места.
пп: тва дето го пуших май не беше цигара..
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 04:00
Аз пък да ти се похваля, попаднах на учудващо добро немско букаке!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 17:50
dx55 - виж сега - ти попита нещо, ние ти отговорихме няколко пъти. Това, че отговорът не те задоволява си е изцяло твой проблем.
|
|
|
|
|
admin
|
|
В момента играе: Dreamweaver CS5
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 22:08
Dx5: Кво правиш в този форум, освен че бучиш че не спазваме измислени от теб самия правила? Ще ти го кажа в прав текст: разкарай се.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 22:14
Айде да се локне темата,а?
|
|
|
|
|
СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 22:16
Напълно съм съгласен с админа, който държа да отбележа, че е един добър, разумен, свестен и много човечен човек Ще го помоля поне тази вечер да не раздава банове на никой
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 22:24
СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА написа: Напълно съм съгласен с админа, който държа да отбележа, че е един добър, разумен, свестен и много човечен човек Ще го помоля поне тази вечер да не раздава банове на никой
Спри се, че направо ми тече мазнина от монитора...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|