Автор |
Съобщение |
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2007 23:08
Dur4o написа: Алминаторa написа: Аз си го разчитам ма щом вие неможете значи няма просто ми е навик от другия форум.и не се опитвам да се откроявам от другите просто черното си ме кефи!
Ае,Курчо,умирай ве.
Така си кърстих пета на рейнджъра в GW lol.
Kurcho
хахахаха
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2007 23:16
Алминаторa написа: Dur4o написа: Алминаторa написа: Аз си го разчитам ма щом вие неможете значи няма просто ми е навик от другия форум.и не се опитвам да се откроявам от другите просто черното си ме кефи! Ае,Курчо,умирай ве. Така си кърстих пета на рейнджъра в GW lol. Kurcho хахахаха Tur4o е по-яко, хем да ти подхожда на града.
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2007 23:19
Вuddy написа: Алминаторa написа: Dur4o написа: Алминаторa написа: Аз си го разчитам ма щом вие неможете значи няма просто ми е навик от другия форум.и не се опитвам да се откроявам от другите просто черното си ме кефи! Ае,Курчо,умирай ве. Така си кърстих пета на рейнджъра в GW lol. Kurcho хахахаха Tur4o е по-яко, хем да ти подхожда на града.
Kurcho>Turcho
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
Wile E. C.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 00:48
АлМинетора и другите чекиджии - Да ви еба в манафите, няма тема която да не осерете с офф-топици, excessive quotes, селяния и оригиналничене. Защо не ви /киква админа не мога да разбера.
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 09:13
BadgerBadgerBadger написа: АлМинетора и другите чекиджии - Да ви еба в манафите, няма тема която да не осерете с офф-топици, excessive quotes, селяния и оригиналничене. Защо не ви /киква админа не мога да разбера.
Кат' не ти харесва офтопика,сменяй форума.По принцип,от тема 4 страници,има 4 мнения по темата,след това всичко останало е офтопик.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|