Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 29 Юни 2009 16:19
Мерси за изчерпателния пост. Аз имам един въпрос - защо толкова много държите на тази шестобална система? Според мен въобще не е достатъчна (а и според мнозина други)... особено за огромния наплив на най-различни игри. Много от по-известните сайтове (чуждестранни, разбира се) ползват или десетобална или процентова скала... каква е причината вие да си държите на шестобалната? Иначе това с оценките от читателите е доста добра идея. Предполагам към края на годината ще обявите и класация в различните жанрове игри и би било яко да има и readers' choice
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 29 Юни 2009 16:51
denik написа: Аз имам един въпрос - защо толкова много държите на тази шестобална система? Според мен въобще не е достатъчна (а и според мнозина други)... особено за огромния наплив на най-различни игри. Много от по-известните сайтове (чуждестранни, разбира се) ползват или десетобална или процентова скала... каква е причината вие да си държите на шестобалната? Помежду си също много сме спорили през годините по този въпрос, причината за шестобалната система е, че по-лесно се възприема от всеки, като следствие от образователната ни система. Това улеснява и автора и читателите. Всъщност тя не е точно шестобална, защото има и половинки В списанието имаше и оценки за графика, звук и геймплей, но в сайта и те отпаднаха - в текста на статиите се пише подробно за тях, а и общата оценка никога не е била средно аритметично от трите. Процентите (в началото и ние ги използвахме) се изсмукват от пръстите - няма практическа разлика между 81 или 83 например. Оценката и без това е нещо субективно и стобалната система е безмислена.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 07 Юли 2009 16:37
И все пак - тази логика с по-лесното възприемане в следствие на аналогията с оценяването ни в образователната система леко куца, по простата причина, че вие представяте оценката визуално чрез звездички. Подход, който по лично мнение е доста по-невъзприемчив от десетобалната система.
Още повече - българският читател отдавна е свикнал с тази десетобална система, защото тя се използва навсякъде. Убеден съм, че при пускането на една анкета в сайта, тя ще е фаворитизираният модел на оценяване.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 12 Юли 2009 12:04
Статистиките на някои от потребителите не ми се появяват (когато обаче разглеждам профилите им, всичко е наред):
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 21 Юли 2009 13:58
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 21 Юли 2009 17:41
Нямам такива проблеми, а едва ли някой друг ги има.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 21 Юли 2009 21:30
Благодаря на ¦•••SHERIFA•••¦ за вниманието
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 02 Авг 2009 18:25
Сайта от близо 1 седмица не се отваря от Opera.
|
|
|
|
|
R7KWHR3k
|
|
Мнения: 400 Местоположение: Страната на неограничените възможности...
В момента играе: всичко
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 10 Авг 2009 12:10
Предлагам специализирания форум да се преименува на Хардуер и софтуер!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 10 Авг 2009 15:19
Предлагам разделите за Компютърни игри и Консолни игри да имат общи теми за игри. Применро ако има тема за игра която я има ендовременно за пц и за конзола то тя да се появява едновременно и в двата раздела. Незнам дали това е възможно ама ми звучи като нещо полезно.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 10 Авг 2009 16:58
Напълно съгласен, нали все са игри, няма смисъл от два отделни раздела. По-добре да направят отделни раздели за софтуер и хардуер според мен.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 10 Авг 2009 17:36
Има смисал от два раздела, но трябва темите за една и съща игра да ги има и в 2 та раздела.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 10 Авг 2009 17:57
На мен ми се вижда безсмислено да има въобще раздели за игри отделно от специализирания. Така или иначе нова тема там се появява веднъж на седмица, така само изкуствено се раздува иначе подредения форум. В момента форума изглежда грозно. Ако сте баш такива маниаци всичко да е разделено - подфоруми, ама както е тръгнало така ще се навъди форум за хардуер, форум за софтуер, форум за компютърни игри, форум за игри за xbox, форум за игри за PS3 и така нататък и така нататък, а всъщност всичките ще пустеят.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 10 Авг 2009 22:57
Има бъг в сайта. Когато разглеждам статии или видео в главната страница и под тях има коментари на потребители и под аватара на потребителя пише колко мнения има в сайта и отдоло пише профил. Когато натисна мненията му или профила нищо несе отвяря. Този прблем го няма в форума разбирасе става дума само за мненията в сайта.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 13 Авг 2009 16:14
1. Когато се опитах да си сложа нов аватар 5 минути не искаше да ми приеме каквато и да била картинка. 2. След като си сложих нов в коментарите под статиите в сайта все още съм със стария
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 18 Авг 2009 01:06
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 19 Сеп 2009 16:05
Защо не се увеличи малко размера на височината за картинките в подписите...поне 40-50 пиксела да е :/ На времето го нямаше това ограничение баси.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 05 Окт 2009 19:06
Oт онзи ден след като се логна в акаунта веднага ми излиза, т.е. след "Вие влязохте успешно". Проблемът е само с Опера. Чистенето на бисквитите не помага. п.п. мозила смуче палеца на опера.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 07 Окт 2009 15:50
top gum написа: Ще е добре да се увеличи още броя на подфорумите като имам предвид такива за филми/сериали, музика и литература. Луд ли си? Да не би да пишат 1000 човека във форума, че да има нужда от толкова много подфоруми. Както Сентри каза по-нагоре, просто се раздува и ще пустеят.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 07 Окт 2009 17:42
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|