Автор |
Съобщение |
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 08 Яну 2008 21:54
Кефи ме бутона "Нарушение". Някой път, някой път ще взема да го цъкна на админски или модераторски пост
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 08 Яну 2008 21:59
admin написа: Ледник: можеш да редактираш постовете си, но само час-два след като са написани. Хех, сега и да искам не мога да си редактирам разказа. Нищо, това не помрачава факта, че форумът е гъзарски.
|
|
|
|
|
Julian
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 08 Яну 2008 22:25
Държа да отбележа, че phpBB3 е все още в доста "бета" състояние (твърде нова) и трябва редовно да се преглежда за нови fixes, за security bugs.. за да няма неприятни изненади като с онзи дечко.
___________________________________ The new age: Awakening!
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 08 Яну 2008 22:26
Като цъкна "влизай автоматично" и не влиза автоматично...Само в този форум е така още от преднията версия.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 08 Яну 2008 22:43
Squiz, мисля, че проблема е в теб, защото аз примерно нямам такива проблеми. Искам отново да докладвам, кажете и вие също дали имате същия проблем, че при положение че съм влязал с акаунта си и браузвам напред-назад из подфорумите и после се върна на индекса ми показва само 4-те подфорума без инфото отдолу за рожденни дни, потребители онлайн и т.н. Другото нещо е Когато в някоя от тези важни теми бъде отговорено, но аз не съм го видял излиза иконка на Locked тема, но като разгледам самата тема, после иконката става една червеничка папка. Това е
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Leandeer
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
|
В момента играе: Dreamweaver CS5
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 09 Яну 2008 00:02
Pzy написа: Когато в някоя от тези важни теми бъде отговорено, но аз не съм го видял излиза иконка на Locked тема, но като разгледам самата тема, после иконката става една червеничка папка. Това е Просто иконите са грешни. Ще бъдат оправени.
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 09 Яну 2008 06:59
Нова година - нов късмет!, както се казва. Влезнах да отправя благопожелания, но и да си изпробвам профила. Всичко е точно, така като гледам, секо зло за добро. Поздрави!
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 09 Яну 2008 09:43
Дам, сега влизам, и гледам форума върви към добро Само едно леко проблемче - не мога да си сменя ника на Altair - "Името е заето"
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
ivanatora
|
|
|
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 09 Яну 2008 14:29
ivanatora написа: admin написа: Ледник: можеш да редактираш постовете си, но само час-два след като са написани. Всъщност при мен става веднага? админа май имаше предвид, че когато изтекат тези час-два след написване, едита става невъзможен .. поне аз така го разбрах .. и сега като погледнах стари мнения, наистина не мога да ги едитвам
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 09 Яну 2008 14:31
Pzy написа: Искам отново да докладвам, кажете и вие също дали имате същия проблем, че при положение че съм влязал с акаунта си и браузвам напред-назад из подфорумите и после се върна на индекса ми показва само 4-те подфорума без инфото отдолу за рожденни дни, потребители онлайн и т.н.
Мисля, че разбрах на какво се дължи това: Значи горе вляво, където има следния линк >> Pc Mania >> Форум за препоръки , то линкът PC Mania не води към index.php , a към viewforum.php?f=7 , който дори не знам дали съществува О.о едит: оо, има скрипт, който не показва целите адреси, само частта след последната наклонена черта? gj:)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
?педерасче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 09 Яну 2008 16:01
phpbb3=free vBulletin=$160
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 09 Яну 2008 16:40
Shady написа: Бутонът <Иди на> и после форума, който си разглеждал последно или да избереш нов... абе не беше ли досега от ляво? Защото няколко пъти щракам върху търсенето, мислейки си че така ще се върна в раздела, който съм разглеждал... Ако съм прав нека се появи пак на обичайното си място, над сърча, не би трябвало да е много труд То и аз така,ама май ще се наложи да свикнем.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 09 Яну 2008 16:58
Скина радва въпреки че бавно свиквам.Радвам се още повече обаче че оправихте форума
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 09 Яну 2008 17:50
gss написа: phpbb3=free vBulletin=$160 Админе, ограничение на банери - 2 ; 3 ? :/
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 09 Яну 2008 19:12
gss написа: phpbb3=free vBulletin=$160 vBulletin=$160 IPB=$150 Да спамиш до полуда в безплатния phpbb форум на пцмания и да го хакваш на нова година= БЕЗЦЕННО
|
|
|
|
|
Julian
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 09 Яну 2008 20:53
admin написа: можеш да редактираш постовете си, но само час-два след като са написани. Може ли да обясниш какво налага тази промяна? Аз лично поддържам някои теми, в първият си пост да са up-to-date и сега вече няма да мога, респективно ще трябва информацията да бъде разпръсната и да се пускат допълнителни мнения
___________________________________ The new age: Awakening!
|
|
|
|
|
бат Гиро
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 09 Яну 2008 21:06
искам си стария акаунт
___________________________________ несподелената любов е като да делиш мекица-не ти се иска ама е така
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3 Публикувано на: 09 Яну 2008 21:56
Julian написа: admin написа: можеш да редактираш постовете си, но само час-два след като са написани. Може ли да обясниш какво налага тази промяна? Аз лично поддържам някои теми, в първият си пост да са up-to-date и сега вече няма да мога, респективно ще трябва информацията да бъде разпръсната и да се пускат допълнителни мнения Съгласен съм, няма смисъл. А и редактирането на мнения едва ли предизвиква спам / флудене / безмислени изказвания / сие. A quick fix, yes?
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|