Автор |
Съобщение |
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2006 19:54
Duke написа: Imoras, след казаното от Трупонарезан, бих те посъветвал да мълчиш, защото само би било в твоя полза, стига да не искаш да се излагаш повече. Хора, правещи се на аналитици, съм виждал и слушал по време на сеанси във факултета, в които учат мои приятели. Е, кръгла нула са горките. Това е недоброжелателна почва за реализация - най-добрите успяват. Сега, обясни ми откъде тази увереност в собствените ти думи, на каква база, на какви основания? Не, не си дорасъл още. И да спориш и да не спориш - всичко е повече от ясно. Има неща, които са далеч от твоето полезрение, за да бъдат разбрани - това е личният живот, а той е неприкосновен. Така, че запази малко личното достойнство, въпрос на възпитание е това, най-малко - говориш на зрял човек. И когато станеш автор в списание, критикувай на воля, но най-важното - основателно. Заяждаш се и то подло, на лична основа, нещо, което правят отчаяните хора. Остани си си със здраве.
Сандро, комплексарите от форума са нещо, което има много лесно противодействие - игнорирането им. Imoras е един от тези, за които това важи с пълна сила.
Вярно е
Заяждам се и то подло
Ще се оправдая като малките деца с думите "той започна"
Аз не оставям провокацийте просто така
Ако не сте му схванали не толкова тънкото заяждане е друг въпрос
На аналитик не се правя и нямам никакво намерение да се правя в бъдеще
Както казах просто се заяждам
На хигиенизатора (сиреч чистачката) няма да се занимавам да му отговарям
Само два въпроса имам
Др. Фрод? не го бях чувал
И
Та какво казваш си "сънувал снощи в прегръдките на негро"?
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
b0n3heAd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2006 21:00
Imoras, ti si tapo pederast4e umri, shiban gay-grozen!
___________________________________ 24 rlz th3 world
So don't blame me, i just work here but i wanna fuck you.......
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2006 01:15
Много подходящ ник имаш... може би Dickhead щеше да е по-добре но и Bonehead ти отива
Айде пали с триста
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2006 09:07
Imoras написа: Та какво казваш си "сънувал снощи в прегръдките на негро"?
О, има време, да узнаеш, не припирай към кончината си така отривисто, моля.
Който търси - намира
Който пита - ще научи
Учена хидрица си ти, ми се чини, ай?
Имай търпение, всичко с времето си, и ти - с края си.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2006 08:31
Imoras първо написа:
„ На хигиенизатора (сиреч чистачката) няма да се занимавам да му отговарям „.
И само миг след това:
„Само два въпроса имам ….”
Хм.
Проблеми с ориентацията ли съзирам?
Противоречиви, до самоотричане, две съседни изречения?
Хм.
----------------
Мисля, че отново ще си имам работа със зле написана програмка с изкуствен интелект.
Нещо от сорта на Флекс Уърд.
Нейните възможности също така се изчерпват с
- рутинни познания по граматика
и
- упорито взиране в лапсусите, от сорта на: ” Др. Фрод? не го бях чувал „.
Май,
пак ми предстои да пренаписвам кода на аматьорска програмка с изкуствен интелект,
чиито умения се изчерпват с едната елементарна горделивост.
Нищо де,
тъкмо ще се упражня в дисциплината - кастрене рогите на тъпи парчета, чието космическо его подхранва рогите им им до степен - да опрат в тавана
Иди ми, дойди ми, моме психионалитичке.
Дойди да ти скърша рогцата бодливи.
Откъде се въдите бре?
Мине се не мине, па току се изкука поредната кукувица , загнездена в куха хралупа.
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2006 16:36
Пичове като видях че темата е вдигната си казах "Ей най-накрая някой от боговете в РС Мания е писал!",но се оказа че темата е препълнена с офтопик
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Дек 2006 16:19
Stealth написа: Imoras написа: Папата сам ли си плаща папамобила?
Май не.
Да идва по често в България.Тука Соломон Паси ще го разкарва без пари в трабанта си...
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Дек 2006 22:36
Жорката е цар.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Дек 2006 11:51
Sandro написа: Imoras написа: Игрите им се дават на аванта... Лесно им е значи да проповядват постоянно против пиратството Ще ми се да ги видя какво ще кажат ако тряба да си плащат игрите По 1-2 (дори 3 понякога) рецензий на игра И една игра като струва 50-80 лева Да ги видя да почнат сами да дават 240 лв на месец и тогава ще имат право да проповядват против пиратството А при заплата 400лв + игрите които им се дават за по още 250лв на месец си е съвсем доволно (особено като се вземе в предвид че нямат ясно очертано работно време... само краен срок) Ао игрите не ги вълнуват могат да продадат копието след като свършат статията Както казах работа мечта Веднага след като завърша отивам в редакцията да кандидатствам за работа Ахаааааа! Ето кой ми бил свил кристалната топка значи, онази розовката... и наднича в хорските неща. Въъърни я, ама веднага, ама няма не искам, ама ШЪТ!.... Готина тема, много точно показва една форумска тенденция, пренесена едно към едно от рийл лайфа - някой казва че мишка му е изяла сиренцето и след 20 поста спекулации и меродавни мнения (Но хората са си уверени в тях и са готови да ги защитават до кръфффф) Целия форум вече разказва легендата, за армията от мишки с висок интелект и убер технологии (и малки лазерчета на главите.. бтв, не ме питайте за лазерчетата) превзели комсомола и космодрума и основали колония на Алфа Прима Уно от която ще бомбардират земята с оръдие за ускорени частици в името на бохо-охо-октопохо - местен бог, бивш предприемач на банички... ейй... ама що си пилея таланта да списвам тук, имам до Пулсар да ходя да си взема 1018979612876те предплатени часа за WOW и мрежата на Вивател, с частния самолет, аха - да - същия, служебния. П.С. Мацките на вътрешните корици на едно wannabe lifestyle списание, познайте от чий офис им бяха дадени на заем... а Пам преди да раздруса цици в червен бански, първо минава през нас на инспекция.. о и да - търси си нови автори, щото толкова мацки, алкохол и бързи коли уморяват:D
Ти си Георги Панайотов!На скрийншотовете от игрите,които ревюираш,винаги героят ти е Сандро.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Дек 2006 15:49
Nicksan написа: Sandro написа: Imoras написа: Игрите им се дават на аванта... Лесно им е значи да проповядват постоянно против пиратството Ще ми се да ги видя какво ще кажат ако тряба да си плащат игрите По 1-2 (дори 3 понякога) рецензий на игра И една игра като струва 50-80 лева Да ги видя да почнат сами да дават 240 лв на месец и тогава ще имат право да проповядват против пиратството А при заплата 400лв + игрите които им се дават за по още 250лв на месец си е съвсем доволно (особено като се вземе в предвид че нямат ясно очертано работно време... само краен срок) Ао игрите не ги вълнуват могат да продадат копието след като свършат статията Както казах работа мечта Веднага след като завърша отивам в редакцията да кандидатствам за работа Ахаааааа! Ето кой ми бил свил кристалната топка значи, онази розовката... и наднича в хорските неща. Въъърни я, ама веднага, ама няма не искам, ама ШЪТ!.... Готина тема, много точно показва една форумска тенденция, пренесена едно към едно от рийл лайфа - някой казва че мишка му е изяла сиренцето и след 20 поста спекулации и меродавни мнения (Но хората са си уверени в тях и са готови да ги защитават до кръфффф) Целия форум вече разказва легендата, за армията от мишки с висок интелект и убер технологии (и малки лазерчета на главите.. бтв, не ме питайте за лазерчетата) превзели комсомола и космодрума и основали колония на Алфа Прима Уно от която ще бомбардират земята с оръдие за ускорени частици в името на бохо-охо-октопохо - местен бог, бивш предприемач на банички... ейй... ама що си пилея таланта да списвам тук, имам до Пулсар да ходя да си взема 1018979612876те предплатени часа за WOW и мрежата на Вивател, с частния самолет, аха - да - същия, служебния. П.С. Мацките на вътрешните корици на едно wannabe lifestyle списание, познайте от чий офис им бяха дадени на заем... а Пам преди да раздруса цици в червен бански, първо минава през нас на инспекция.. о и да - търси си нови автори, щото толкова мацки, алкохол и бързи коли уморяват:D Ти си Георги Панайотов!На скрийншотовете от игрите,които ревюираш,винаги героят ти е Сандро.
Ти си Маринчо, който е на всяка манджа меродiяta!
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2006 15:00
Anonymous написа: Ти си Маринчо, който е на всяка манджа меродiяta!
Добре де,
аз пък съм на магарето ... петият крак,
но защо е нужно да се самоизтъкваме,
при все че сме очебийно очевидни?!
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|