Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 19 Мар 2009 21:01
Ами Да поне така шише в списанието
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 19 Мар 2009 21:11
Ами не не съм чувал. Ти го каза така сякаш е за точно половин месец. А и се пише Купувам, ан е кОпувам. Не че се заяждам ама ми направи впечатление. М/у другото съм съгласен че ако ще пръскаме пари онлайн(кога ли ще стане това ех.) то поне за музика си струва и за някой добър филм. И на 3-то място игра или софт.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 19 Мар 2009 21:12
А и ме съмнява всеки ден да има нови статии... Ще е както тука на има няма 3-4 дни и по някоя новина/статия да пуснат...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 19 Мар 2009 22:22
Гост написа: А и ме съмнява всеки ден да има нови статии... Ще е както тука на има няма 3-4 дни и по някоя новина/статия да пуснат... Ще се мине известно време, но в началото би трябвало всеки ден да има новости.
|
|
|
|
|
Cade Foster
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 19 Мар 2009 22:53
Exodus написа: Дъра-бъра аз съм пич, ти не си. Виж сега шефе, не ми се спори с теб, явно си държиш на своето. Интересен екземпляр си иначе, признавам. Печелиш някакви левчета на месец в някаква фирмичка и вече си голямата работа. Човек като теб трябва да е най-наясно с цената на труда, но явно не. Ако шефа ти каже "тоя месец няма да ти платим, не направихме и една продажба", пак ли ще си толкова отворен? Не ми отговаряй, ще е виновно правителството, Папата и президента на Мозамбик. Че и бързал, разбираш ли. Ето, аз също бързам доста, а отделям време да сложа дори запетайките.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 20 Мар 2009 01:37
Stealth написа: Придържайте се към темата и не се опитвайте да я дерейлирате. Казвате, че ще има всички броеве и статии от списанието нали. А защо като дам на статии и си избера списание, на едно има всички статии, на друго 2-3 само... на 3-то няма пък съдържание на диска ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 20 Мар 2009 18:19
Ясно, а с форума как стои въпроса ? Или няма какво да му се оправя / бута ?
А с communication между автори <> потребители / читатели ? Нещо като "виртуални @pisma", само дето най-лесно ще става това през форума.
|
|
|
|
|
махун2
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 20 Мар 2009 18:38
На форума нищо да не му се бута! Шерифе, бутай си форума на нетуъркс и не искай тука да го поменят изобщо!
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 20 Мар 2009 20:05
Шефе, само ще ви помоля да не махате този уникален син цвят на форума. Вярно, че всичко се променя(към по-добро, надявам се), но оставете ни тази синя нотка да ни напомня за отминалите дни.( )
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 21 Мар 2009 11:49
Не мога да не се намеся в спора за оригиналните игри. Не знам милите педали от Пулсар как я мислят тази работа, но най-бедната страна в Европа си купува най-скъпите игри. Примерно в Холандия една нова игра ти излиза ок. 40-50лв., а тук е 80. Дори тези 50лв. са много. Аз взимам 500лв. и да дам 1/10 от заплатата си за игра е много трудно, особено като се има предвид, че съм под наем и т.н. Вярвам, че много други хора са в подобно положение. Стари игри си купувам от време на време, но пък покупката на нещо което няма да ползваш не е много мотивираща. Евалата на Озон, че започнаха да намаляват цените, но все още са ми скъпи. А за музиката... това ми е мнооого тежко, че е така, но аз лично няма как да си купувам музиката оригинална. Полвината неща, които слушам ги няма в България, а тези, които ги има са на цени от 30лв нагоре, коети ми е непосилно. Има албуми които са по 20-ина лева и е по-добре, но според мен един албум в БГ трябва да е 10 лв. Не повече, не по-малко. Ако ми е 10 лева един нов албум ще си купувам поне един в месеца. Игрите трябва да са по 30 кинта новите и по 15 по-старите. Тогава ще се купува адски много.
ОН/ Аз лично съм негативно настроен към минаването ви онлайн, но с тази криза е така - успех.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 22 Мар 2009 14:04
Според мен форумът трябва да се осъвършенства - да се направят повече специализирани раздели - за rpg-та , стратегии , mmo-та , шутърчета и куестове да има няколко форума(мисля че това е терминът за подразделите) . Отделно да има хардуер , професионален софтуер , препоръки и т.н. По този начин форумът ще стане далеч по - подреден и напливът от нови потребители през първите дни от пускането на сайта няма да го съсипе съвсем . Аз лично приветствам идеята за минаването онлайн - имам само 2 броя на pc mania от 2003 и ще бъде интересно да разглеждам по - старите такива . Хубавото е , че в случея разполгате с ресурса(човешки и финансов) за да създадете нещо наистина качесттвено , а не боклук от типа на gamerzhut и другите . Видео ревютата са много интересни , ще бъде интересно ако добавяте такива Ако има секция в която да се отговаря на писма ще бъде много весело С нетърпение чакам 26 март , дано се справите !
|
|
|
|
|
soregashi
|
|
В момента играе: Vampire The Masquer: Redemption
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 22 Мар 2009 18:09
Хмм... принципно съм от тоз тип които не искат да приемат новото, но след като днес си купих последния брой... май е по-добре така. Просто този брой ми се разпада в ръцете Заедно с плаката изкочиха още 3 страници... кофти работа. Надявам се всичко да е ОК.
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 24 Мар 2009 00:05
Е то по тази логика дай след като няколко косъма стърчат хаотично от прическата ти , да ти резнем цялата глава...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 24 Мар 2009 01:22
|
|
|
|
|
Кирилицата
|
|
В момента играе: GTA 4
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 25 Мар 2009 18:29
Остават само няколко часа да се насладим на сайта такъв какъвто го познаваме. Защото от утре няма да е същото.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 25 Мар 2009 21:40
Кога ще можем да видим новия сайт ? Да зная дали да стоя до 12
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 25 Мар 2009 23:53
Exodus написа: Кога ще можем да видим новия сайт ? Да зная дали да стоя до 12 И аз така Да знам какво да очаквам след 5 мин като излезна от банята edit:Явно няма да е от тази вечер :Р
|
|
|
|
|
papabear
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 26 Мар 2009 01:44
Твърде късно
___________________________________ Have no fear, papabear is here
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 26 Мар 2009 07:10
Вече 7 часа напразно очакване... часове на сълзи и адски мъки... как може да ми причинявате това, аз толкова ви обичах... оставете ме да умра, ОСТАВЕТЕ МЕ ВЕЧЕ!!!!!!!!!!1
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 26 Мар 2009 07:51
Стига де, всеки момент би трябвало да го пуснат. А и обикновенно нов сайт не се пуска толкова бързо. Трябва да мине време, докато ес качат файловете на сървъра, освен ако вече не са качени, но още сайта не е активиран, или знам ли.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|