Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD
Публикувано на: 19 Мар 2009 21:01

Ами Да поне така шише в списанието :)

Профил

Публикувано на: 19 Мар 2009 21:11

Ами не не съм чувал. Ти го каза така сякаш е за точно половин месец. А и се пише Купувам, ан е кОпувам. Не че се заяждам ама ми направи впечатление. М/у другото съм съгласен че ако ще пръскаме пари онлайн(кога ли ще стане това ех.) то поне за музика си струва и за някой добър филм. И на 3-то място игра или софт.

Публикувано на: 19 Мар 2009 21:12

А и ме съмнява всеки ден да има нови статии... Ще е както тука на има няма 3-4 дни и по някоя новина/статия да пуснат...

Публикувано на: 19 Мар 2009 22:22

Гост написа:
А и ме съмнява всеки ден да има нови статии... Ще е както тука на има няма 3-4 дни и по някоя новина/статия да пуснат...

Ще се мине известно време, но в началото би трябвало всеки ден да има новости.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2009 22:53

Exodus написа:
Дъра-бъра аз съм пич, ти не си.

Виж сега шефе, не ми се спори с теб, явно си държиш на своето.

Интересен екземпляр си иначе, признавам. Печелиш някакви левчета на месец в някаква фирмичка и вече си голямата работа. Човек като теб трябва да е най-наясно с цената на труда, но явно не. Ако шефа ти каже "тоя месец няма да ти платим, не направихме и една продажба", пак ли ще си толкова отворен?

Не ми отговаряй, ще е виновно правителството, Папата и президента на Мозамбик. Че и бързал, разбираш ли. Ето, аз също бързам доста, а отделям време да сложа дори запетайките.

Профил

Публикувано на: 20 Мар 2009 01:37

Stealth написа:
Придържайте се към темата и не се опитвайте да я дерейлирате.

Казвате, че ще има всички броеве и статии от списанието нали. А защо като дам на статии и си избера списание, на едно има всички статии, на друго 2-3 само... на 3-то няма пък съдържание на диска ...

Публикувано на: 20 Мар 2009 18:19

Ясно, а с форума как стои въпроса ? Или няма какво да му се оправя / бута ?

А с communication между автори <> потребители / читатели ? Нещо като "виртуални @pisma", само дето най-лесно ще става това през форума.

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2009 18:38

На форума нищо да не му се бута!
Шерифе, бутай си форума на нетуъркс и не искай тука да го поменят изобщо! :)

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 20 Мар 2009 20:05

Шефе, само ще ви помоля да не махате този уникален син цвят на форума. :) Вярно, че всичко се променя(към по-добро, надявам се), но оставете ни тази синя нотка да ни напомня за отминалите дни.( :lol: )

Профил Skype

Публикувано на: 21 Мар 2009 11:49

Не мога да не се намеся в спора за оригиналните игри.
Не знам милите педали от Пулсар как я мислят тази работа, но най-бедната страна в Европа си купува най-скъпите игри. Примерно в Холандия една нова игра ти излиза ок. 40-50лв., а тук е 80. Дори тези 50лв. са много. Аз взимам 500лв. и да дам 1/10 от заплатата си за игра е много трудно, особено като се има предвид, че съм под наем и т.н. Вярвам, че много други хора са в подобно положение.
Стари игри си купувам от време на време, но пък покупката на нещо което няма да ползваш не е много мотивираща. Евалата на Озон, че започнаха да намаляват цените, но все още са ми скъпи.
А за музиката... това ми е мнооого тежко, че е така, но аз лично няма как да си купувам музиката оригинална. Полвината неща, които слушам ги няма в България, а тези, които ги има са на цени от 30лв нагоре, коети ми е непосилно. Има албуми които са по 20-ина лева и е по-добре, но според мен един албум в БГ трябва да е 10 лв. Не повече, не по-малко. Ако ми е 10 лева един нов албум ще си купувам поне един в месеца.
Игрите трябва да са по 30 кинта новите и по 15 по-старите. Тогава ще се купува адски много.

ОН/
Аз лично съм негативно настроен към минаването ви онлайн, но с тази криза е така - успех.

Публикувано на: 22 Мар 2009 14:04

Според мен форумът трябва да се осъвършенства - да се направят повече специализирани раздели - за rpg-та , стратегии , mmo-та , шутърчета и куестове да има няколко форума(мисля че това е терминът за подразделите) . Отделно да има хардуер , професионален софтуер , препоръки и т.н. По този начин форумът ще стане далеч по - подреден и напливът от нови потребители през първите дни от пускането на сайта няма да го съсипе съвсем .
Аз лично приветствам идеята за минаването онлайн - имам само 2 броя на pc mania от 2003 и ще бъде интересно да разглеждам по - старите такива . Хубавото е , че в случея разполгате с ресурса(човешки и финансов) за да създадете нещо наистина качесттвено , а не боклук от типа на gamerzhut и другите .
Видео ревютата са много интересни , ще бъде интересно ако добавяте такива :)
Ако има секция в която да се отговаря на писма ще бъде много весело :)
С нетърпение чакам 26 март , дано се справите !

Профил

Аватар
В момента играе: Vampire The Masquer: Redemption
Публикувано на: 22 Мар 2009 18:09

Хмм... принципно съм от тоз тип които не искат да приемат новото, но след като днес си купих последния брой... май е по-добре така. Просто този брой ми се разпада в ръцете :notfair: Заедно с плаката изкочиха още 3 страници... кофти работа.
Надявам се всичко да е ОК. :)

In Flames we trust!

Профил

Публикувано на: 24 Мар 2009 00:05

Е то по тази логика дай след като няколко косъма стърчат хаотично от прическата ти , да ти резнем цялата глава... :lol:

Публикувано на: 24 Мар 2009 01:22

:D :D :D Айде очаквам с нетьрпение PC-Mania-RELOAD да влезе в действие :D за да можем да преценим ... дали да се примирим сьс случващото се защото сайта ще задоволява всички ни или ще бойкотираме редакцията :D която всьщност не зная каде е :D

Профил

Аватар
В момента играе: GTA 4
Публикувано на: 25 Мар 2009 18:29

Остават само няколко часа да се насладим на сайта такъв какъвто го познаваме. Защото от утре няма да е същото.

Профил

Публикувано на: 25 Мар 2009 21:40

Кога ще можем да видим новия сайт ? Да зная дали да стоя до 12 :)

Профил

Публикувано на: 25 Мар 2009 23:53

Exodus написа:
Кога ще можем да видим новия сайт ? Да зная дали да стоя до 12 :)

И аз така 8) Да знам какво да очаквам след 5 мин като излезна от банята :lol:

edit:Явно няма да е от тази вечер :Р

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2009 01:44

Твърде късно :notfair:

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 26 Мар 2009 07:10

Вече 7 часа напразно очакване... часове на сълзи и адски мъки... как може да ми причинявате това, аз толкова ви обичах... оставете ме да умра, ОСТАВЕТЕ МЕ ВЕЧЕ!!!!!!!!!!1

Профил

Публикувано на: 26 Мар 2009 07:51

Стига де, всеки момент би трябвало да го пуснат. :wink: А и обикновенно нов сайт не се пуска толкова бързо. Трябва да мине време, докато ес качат файловете на сървъра, освен ако вече не са качени, но още сайта не е активиран, или знам ли. :D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com