Автор |
Съобщение |
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 10 Авг 2009 19:02
The.Rampage.Rado написа: Не, идеята ми е да се изчистят последните теми от преди 1 месец примерно, който е насрал да гризне банана и да заминава. Ама не си ли и ти една фурнаджийска лопата... По рано The.Rampage.Rado написа: Идеята ми е: ресет (т.е. всичко (може би без творческия) да замине Е заради тва роптаят хората. Щото темата си я написал "За и Против "Резетването" на форума", а не "За и Против "Нови Правила"" или "За и Против "По-строг контрол"" или "За и Против "По-добър форум"" или каквото там се сетиш още. И щото сега се пънеш на Кирето, дето до момента му е най-смислен поста в темата.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 10 Авг 2009 19:24
Да все едно ти, ако имаш форум на 10 години и ще го преинсталираш нали... Това няма как да стане много ясно... Работата е да се подобрят рязко нещата... Приемете го като часто от плана на БББ да оправи всичко в България.. Нещата могат да станат много готини с новия сайт и тея импресии, които докарва форума, но не и в тоя паляшко-бардашки вид в който е в момента. Са някой може да си помисли - глей го тоя.. - ми аз ще му кажа - гледай форума и погледни през очите на някой с по-израсло мислене, ще се убедиш, че нещата не са толкова "забавни"...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 10 Авг 2009 19:30
Моето беше повече FYI, отколкото каквото и да е било друго, защото ти точно предложи да се затрие 10 годишен форум, а не аз.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 10 Авг 2009 19:40
Да, ама някои хора да се надявам да са ме разбрали какво имам предвид.
Разбира се, че това творчество е абсолютна глупост да се забърше за бъдещите поколения, да не могат да му се дивят и да възхваляват творците...
Но пък ти си прочел мнението "много" буквално... Ти като един от старците тука кво ще кажеш: В момента форума просперира ли? Кефи ли те в сегашния му вид? НЕ коментирам дали сега е по-готин или преди като си се регнал (тогава сигурно ти е било къде, къде по-интересно, за да го направиш).
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 10 Авг 2009 20:38
The.Rampage.Rado написа: Но пък ти си прочел мнението "много" буквално... Ти като един от старците тука кво ще кажеш: В момента форума просперира ли? Кефи ли те в сегашния му вид? НЕ коментирам дали сега е по-готин или преди като си се регнал (тогава сигурно ти е било къде, къде по-интересно, за да го направиш). Че той кога е просперирал форума? Аз откакто се помня все има безсмислени теми, все някой храни някого и все има недоволни от цялата работа. Помня като се регистрирах имаше теми "Мразите ли Еди-Кой-Си?" и "Мама ви на всичките" и така нататък. Нищо не се е променило откакто съм регистриран тука. Спам все е имало - ако не ти харесва трябва да го игнорираш. Така че - здраве
|
|
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 11 Авг 2009 11:33
Против ресетването на форума съм, Радо теб май те боли главата? Има си функция " Врагове ", като някоя ламя те дразни -> игнор и си жив и здрав. Има функция за report-ване -> разпсувах се -> баннаха ме. ( т.е. бачка, бъди спокойна ) Не един път е ставало на дума да се присъединят хора към модераторския екип, за по-голям контрол и триене/банване на спам или тролене. Пределно ясно ни стана, че екипа е ок със сегашната си бройка и решенията, които взема. Аз, ако бях модератор колко спамъри и тролове щяха да си заминат! ( тук малко комично се получава, не, няма да се самобанна! ) Няма смисъл цялата форумна история с култови теми и дискусии да се затрива ( както каза Кирето ). Както каза и Сен, малко или много форума винаги си е бил същия. Пий една студена вода и не се коси за глупости. Могат да се завържат свестни дискусии в свестни теми, може да се завърже и спам в спамърски теми. Форума си е уникално място и си ми харесва точно такова, каквото винаги е било. Изтрийте всичко, забранете всичко и.. форум няма. едит: И да се ресетне, пак ще се напълни с онея кретенчета дето се връщат да тролят като ги баннат. И да се махне посткаунта, пак ще спамят тея дето спамят ( боли ме оная работа за 8-9к постовете ми ). И да се затрият всички теми -> пак ще правят нови тъпи теми. То тея неща и други хора ги казаха, де.
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 11 Авг 2009 16:19
Sentry написа: The.Rampage.Rado написа: Но пък ти си прочел мнението "много" буквално... Ти като един от старците тука кво ще кажеш: В момента форума просперира ли? Кефи ли те в сегашния му вид? НЕ коментирам дали сега е по-готин или преди като си се регнал (тогава сигурно ти е било къде, къде по-интересно, за да го направиш). Че той кога е просперирал форума? Аз откакто се помня все има безсмислени теми, все някой храни някого и все има недоволни от цялата работа. Помня като се регистрирах имаше теми "Мразите ли Еди-Кой-Си?" и "Мама ви на всичките" и така нататък. Нищо не се е променило откакто съм регистриран тука. Спам все е имало - ако не ти харесва трябва да го игнорираш. Така че - здраве +1 Aз даже си мисля че като се регвах едно време форума беше в кофти период... Само спам, псуване и заяждане... Сега си мисля че е по-добре, като изключим лекия проблем, че повечето теми са малоумни... П.С. Твърдо ПРОТИВ... Този форум е...различен. Няма друг такъв форум и затова ме кефи... Иначе ако исках толкова много да се занимавам с игри и гаминг, щях даходя по чуждестранните...
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 11 Авг 2009 21:57
Stan40_San написа: различен. Няма друг такъв форум и затова ме кефи... 4chan ? :* lol Да не е офтопик: За рес съм,да се почне на чисто,да се измие форума един вид.По-добре,според мен. EDIT:И НЕ,не съм нов,имам друг акаунт от не знам си коя година ама е баннат
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 12 Авг 2009 12:52
Който каза, че у Форумово 'га дойдеш с въпрос никой не ти отговаря: тематематемаTEMAтемаИ други. За специализирания няма да говоря - там ВСЕКИ ден има поне три топика "предложете ми игра" и за няколко часа винаги има поне десетина предложения. А за екземпляри, като този - сериозно смятате, че сме зли копелета, защото сме казали в лицето на няк'во лапе, че е загубено, оти се занимава със "супер якия сървър на уоу, копелеее" о.0 Освен това, ей богу, Гугъл за какво е бил измислен? За да ходиш по форумите да питаш, нали? >.> Навсякъде, във всеки един форум, когато някой се появи с тъп въпрос ВИНАГИ има отговори "RTFM", "JFGI" и т.н. Нормално е, не сме ние виновни, че хората са тъпи. "няма вече сериозни теми". Да видим: цъкцъкцъкцъкцъкцъкцъкцъкцъкИ още. Отново - специализирианият не е включен, защото аз така като гледам там офтопик има само в дебилните теми от дебилните деца С ресет на форума НИЩО няма да се промени. Четирима души ви го обяснихме защо, ама май никой не прочете. Със затриване на последния месец - още по-малко ще се промени. Ако ти е толкова зле форума - хвани и направи ТИ три хубави теми, пък да видим. Всеки знае да се оплаква и да казва "трябва да се промени", ама сам никой няма да хване нещата в свои ръце >.>
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 12 Авг 2009 15:05
Drovage написа: Stan40_San написа: различен. Няма друг такъв форум и затова ме кефи... 4chan ? :* lol Да не е офтопик: За рес съм,да се почне на чисто,да се измие форума един вид.По-добре,според мен. EDIT:И НЕ,не съм нов,имам друг акаунт от не знам си коя година ама е баннат Тука ги банват тия дето пишат като във 4chan, така че моля те, скрий се някъде.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 12 Авг 2009 22:39
Цитат: Тука ги банват тия дето пишат като във 4chan wait, what?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 12 Авг 2009 23:30
denik написа: Цитат: Тука ги банват тия дето пишат като във 4chan lolwutfixd ^сега ми обяснете как точно един такъв пост като моя вреди на темата :Д
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 13 Авг 2009 12:32
А защо продължавам да не си виждам аватара, датата на регистрация, броя постове и местоположението?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 13 Авг 2009 19:22
Но пък в момента може и да има 100 човека, които пишат вътре, но какво пишат и по-скоро как го пишат само те си знаят...
Според мен форума е минал отдавна границата на нормалната комуникация. Т.е. не знам друг такъв (а съм член или съм бил такъв в ~10 големи БГ форума), с такъв стил на изразяване и поведение на потребителите...
20 човека няма как да останат защото деца се раждат... Който системно не спазва правилата - отхвърча, другите ще замислят, ако наистина държат да пишат/четат тук.
А това, че това си е бил стила на форума и т.н. не мога да го разбера... На това му викате "стил", аз няма да кажа на това какво казвам защото ще ме дигнете във въздуха...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 13 Авг 2009 19:29
Абе Радо, не те разбирам. Темата е За или ПРОТИВ...". Ок, обаче какво, по дяволите, има общо последния ти пост с темата? Без да се осъзнаваш, ти наруши едно от правилата, които като гледам ги почиташ като сакрални Под "стил", г-н Димитров предполагам има предвид това, че форума си има правила, но...те не се спазват. С една дума-няма правила. Което си е далеч по-хубаво, щото можеш(май) да оядеш някой трол съвсем безнаказано(както аз започнах напоследък, ама ми писна от тях-моля без глоби )
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 14 Авг 2009 11:05
Твърдо съм против рестването на форума и не виждам какво общо има това с модераторския контрол и спама.
А що се отнася до второто, също не смятам че е необходимо. Форумът е забавен и ми харесва така. Не виждам какво толкова се оплаквате.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 14 Авг 2009 19:47
The.Rampage.Rado написа: Според мен форума е минал отдавна границата на нормалната комуникация. Т.е. не знам друг такъв (а съм член или съм бил такъв в ~10 големи БГ форума), с такъв стил на изразяване и поведение на потребителите... Точно де. Това му е хубавото.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 15 Авг 2009 22:32
Сещате ли се за к'ви простотии си говорят родителите ви (да допуснем, че имате неразведени съвместно-вижущи родители). Причина: за 20 и кусур години са си казали всичко, което е имало да си казват.
Приблизително същото е положението и у форумово... от пет години в редиците на форума почти няма нови попълнения и съответно липсва какъвто и да е външен натиск спрямо еволюцията на вътрешно-форумната идиосинкратичност. Тоест, лексико-синтактичното развитие на форумните постове е на практика кръвосмешателно (поради малкия размер на форумното население), в следстие на което постопено са атрофирали моралния компас и социалните норми (поради понижено потребление предвид размера на населението и вече изградените между-потребителни форумни връзки).
Сега, относно предложената клизма на форумно, потребителското тяло няма да се промени и лайно-производството ще продължи в същия си вид. Единственият начин за качествени изменения в постовете е едно количествено натрупване на пресни юзъри, а аз подозирам, че новият сайт не предлага никаква причина на новите посетители дори да припарят до форума предвид функцията за директно коментиране на статиите.
___________________________________ "A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 16 Авг 2009 02:13
phr34k, нови юзъри ще са хора на по 12-15 години, на които веднага ще им проличи това. То не е лошо, но за най-безобидното нещо, което кажат, ще бъдат нахранени по най-грубия и безкомпромисен начин. Ето защо нови потребители, които се застояват се броят на пръсти.
А на никой няма да му е приятно да влезе, да пита нещо или да изкоментира нещо и след това две страници да се сипят поздрави за майка му и цялата му рода. Или пък ако видят някой с малко постове...
Това с постовете звучи адски глупаво, но поразгледай малко как тези хора биват директно отхвърляни от форумното общество, поради тази причина. Аз поне гледам да стоя на страна от повечето конфликти.
Та, и да не стане работата с ресета или по-строгият модераторски контрол, то би било доста добре ако се махне броячът на постове примерно. И аз не съм сигурен в предложението си, но нищо не би коствало да се изпробва. И понеже Стелт остави дискусията отворена, не бих имал нищо против да се коментира предложението ми.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 16 Авг 2009 09:34
И да се махне посткаунтингът ще остане датата на регистрация. А ако се махне и датата на регистрация ще стане съвсем тъпо. Тези два показателя са доста важини за форумната идентичност и според мен не трябва да се пипат. Що се отнася до храненето, еми повечето нови така или иначе се правят на тролове. Една част от тях издържат и след време се превръщат в пълноценни членове на форумово. Това си е нормалното развитие на форумеца. А иначе не съм видял някой да храни когато се пишат смислени постове.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|