Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Нови коледни списания Публикувано на: 07 Сеп 2009 16:20
Порпринцип аз съм за.Просто ми стига , че по-цял ден се кьоравя пред монитора , ами и да чета от него(Каквото и да било).Ето това ми се струва пълна простотия , не ми пука че сме в 21 век.Не искам утре да нося цаки с диоптер кръжащ около 2-3 цифрено число.И в отговор на Шерифа , аз бих дал пари за такъв бонус пакет.И да моята стая все още е окичена с плакати от игри , които са ми направили впечетление и бих се зарадвал на още няколко...
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Нови коледни списания Публикувано на: 07 Сеп 2009 20:40
Хъм, Шерифе... Това, че си прав, не значи, че постоянно трябва да го натякваш на останалите, дори и това да носи само ползи на индивида, на когото се караш. Така де, у Нетуъркса са пропищели от теб, кротни се поне малко тук.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нови коледни списания Публикувано на: 07 Сеп 2009 21:14
Та... така де, по темата. Искат-неискат, Да/Не, няма как да има "НОВИ" списания, Коледни, Великденски, ... освен, ако не са от поредните бонус packs с боклук-игра. Т'ва е. Темата е Dead отдавна btw.
Относно "пропищяването" не го разбрах, може би защото не беше по темата, но whatever.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Нови коледни списания Публикувано на: 08 Сеп 2009 09:53
Според мен няма как да се направи цял бонус пак с нови броеве, но съм за да се издаде специален коледен брой на РС Мания. Може да съдържа статий обобщаващи изминалата година. Според мен много хора биха си го купили. Естествено, ако трябва да се правят прогнози, според мен това едва ли ще се случи
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нови коледни списания Публикувано на: 08 Сеп 2009 11:34
бтв аз верно почти не чета статиите в сайта, по-добре пак да минат на хартия, че да има кво да чета в кенефа баси
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Нови коледни списания Публикувано на: 08 Сеп 2009 14:22
Kато поотмине кризата според мен отново може да започнат да издават списанието.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нови коледни списания Публикувано на: 08 Сеп 2009 14:28
Да погледнем New York-ските newspapers & magazines ( в някои от тях дори и видеореклама в малко LCD панелче тръгва ) .
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нови коледни списания Публикувано на: 08 Сеп 2009 14:52
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Да погледнем New York-ските newspapers & magazines ( в някои от тях дори и видеореклама в малко LCD панелче тръгва ) . Шерифе виж предната тема плз
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нови коледни списания Публикувано на: 08 Сеп 2009 15:29
Апф... Екипа НЕ МОЖЕ по-добре онлайн. Не го казвам така, че все едно са се издънили, казвам, че на хартия бяха по-добри и можеха повече. И преди да ме засипете с факти, доказващи противното, нека изтъкна, че преди с радост давах по 4 лева на месец за списанийцето и си го четях с кеф. Откак го спряха въобще не съм чел техни статии из сайта. Причината - инат, какво друго. От геймспот гледам само шотовете, и там нищо не чета. Изключително ме дразни факта как хората все повече се разглезват от технологиите, по-специално нета.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Нови коледни списания Публикувано на: 08 Сеп 2009 19:46
Получаваш същото, което получаваше и преди една година, само че е безплатно и в по-големи количества.
Е, верно, че тоя нет ни глези, дееба...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нови коледни списания Публикувано на: 09 Сеп 2009 08:25
Както казах, предпочитам да давам пари и да чета на хартия, пък било то и по-малко.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|