Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Предложение :Повече раздели във форума
Публикувано на: 24 Мар 2009 23:16

:stooped: :shock: :shock: :shock: :o :o :o
От колко време не бях чел нещо толкова нелогично , шокиран съм !

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 24 Мар 2009 23:20

Човече, тъп си..., млъкни най-после?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 24 Мар 2009 23:43

Айй не се карайте има още 2 дена :) Все пак това е PC Mаnia те винаги ни изненадват с нещо :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2009 13:28

Не пипайте форума че ше ви избием.Идеален си е

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 25 Мар 2009 17:29

The Chameleon написа:

Ти си олигофрен , не можеш един препинателен знак да сложиш . Погледни тази красива запатея след многоточието , състоящо се от 4(?!) точки . А какво ще кажете за този уместно поставен знак накрая ? Смислеността на написаното просто няма да коментирам , идиотите ще си останат идиоти независимо колко се мъчат да ги поучават.
А сега можеш да се гръмнеш :stooped:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2009 17:38

Emanuil написа:
The Chameleon написа:

Ти си олигофрен , не можеш един препинателен знак да сложиш . Погледни тази красива запатея след многоточието , състоящо се от 4(?!) точки . А какво ще кажете за този уместно поставен знак накрая ? Смислеността на написаното просто няма да коментирам , идиотите ще си останат идиоти независимо колко се мъчат да ги поучават.

Какво ли се заминавам с човек, който не може да брои до ТРИ ?!?!

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 25 Мар 2009 18:02

Emanuil написа:
The Chameleon написа:

Смея да гадая, че трите точки означават неизказана мисъл. Според мен написаното може да се чете така:

The Chameleon написа:
Човече, тъп си, прост си, педал си, плешив си, импотентен си, левак си, осиновен си, млъкни най-после?

Зеленото е това, което трите точки показват, а знака "?" накрая е сложен, защото ти предлага да млъкнеш. Един вид се допитва до теб "абе келеш, ще млъкнеш ли?". Та те така.

Профил

Публикувано на: 25 Мар 2009 18:49

indeedhewas написа:

Смея да гадая, че трите точки означават неизказана мисъл. Според мен написаното може да се чете така:

The Chameleon написа:
Човече, тъп си, прост си, педал си, плешив си, импотентен си, левак си, осиновен си, млъкни най-после?

Зеленото е това, което трите точки показват, а знака "?" накрая е сложен, защото ти предлага да млъкнеш. Един вид се допитва до теб "абе келеш, ще млъкнеш ли?". Та те така.

Виждам , че на теб не ти е леко , че си имал тежко и тъжно детство , което е оставило много травми в жалката ти дужица, обаче не съм склонен да те съжалявам , макар че трябва.Не мога да си обесня кой нормален човек ще напише това за осиновяването , плешивостта , импотентността и левичарството. Последното , както и другите , не са нещо срамно . Ако си бил изоставен в дом от някви плешивци и на всичкото отгоре си се пръкнал импотентен , то начинът да се излекуваш от дълбоката травма не е като пишеш глупости по форуми , а като отидеш при специалист.Това за тъп и прост явно показва как са те бъзикали съучениците ти като са носели вар по бързо от теб .Карай , можеш да станеш зидар по всяко време , стига да можеш да сричаш чат - пат. Но на теб ти е трудно , знам , не е леко наистина , помоли Хасан от класа ти да ти обесни , Той е най - интелигентния , носи най-много вар. Обаче много се бях озадачил дали да загубя 3 минути от живота си в обречен опит да ти помогна да осъзнаеш колко си жалък или да свърша нещо полезно. Обаче всичката мъка , която се крие зад думите , написани от недъгавите ти ръчички, ме трогна !

Профил

Публикувано на: 25 Мар 2009 18:57

Цитат:
Какво ли се заминавам с човек, който не може да брои до ТРИ ?!?!

Ох , дейба мааму , отивам се гръмна :) Прав си , да .Просто като са ти уморени очите след даскало и понякога не можеш да различиш определени символи като не се загледаш . Умората си казва думата. Еми сгреших:) , а за форума все пак си мисля че хардуер , сфотуер и игри е неудачно да са на едно място след като се изсипе сума народ , макар че в момента е най-добрият вараинт . И винаги си е бил за това количество потребители .Наистина се изненадвам от това колко трудно приемате промените и как дори не им давате шанс в една дискусия , дори не се замисляте за секунда , а направо отговаряте с лични нападки без аргументи и навярно и без вложена мисъл .А на тебе си го изкарах заради това " тъп си" и частта "млъкни най-после" при условие , че и дума не съм изрекъл" :)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2009 03:55

Не се прави на ударен бе, тъпигьос! Факт е, че си едитна мненията от предната страница, които бяха повече от обидни и тъпашки. Това ме провокира да ти напиша предния пост.

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Публикувано на: 26 Мар 2009 09:49

От предната страница нищо не съм едитвал ,това го свършиха модераторите. МОже би и аз съм изтрил другите обидни постове ? . Тъй че ти си "тъпигьос" . Айде сега се можеш да отидеш и да направиш учлуга на света като се самоубиеш .

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2009 10:03

Emanuil написа:
Виждам , че на теб не ти е леко , че си имал тежко и тъжно детство , което е оставило много травми в жалката ти дужица,

Научи български бе тъпанар.

Профил

Публикувано на: 26 Мар 2009 11:08

А ти пунктуацията. От всичко написано ти изрови само една буква , написана по невнимание. Браво !!! Велик си ! А не успя и една запатейка да сложиш ! Евала , ти си моят идол . Сега можеш да станеш даскал по български , само трябва да учиш 4 години и да си вземеш матурата , което за такъв като теб е непосилно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2009 11:58

Интервали се поставят само след препинателните знаци, а не преди тях.

Профил

Публикувано на: 26 Мар 2009 12:17

Това е един отл ошите ми навици. Да , не съм изряден , но не се стремя и да бъда. Пиша механично . Какво , сякаш пречи на някого ...

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2009 14:59

Emanuil написа:
Това е един отл ошите ми навици. Да , не съм изряден , но не се стремя и да бъда. Пиша механично . Какво , сякаш пречи на някого ...

Епа, тогава си трай бееееееееееее... колко пъти да ти го напиша?! Държиш сметка, че човека не бил писал правилно, пък ти самия не си по-добре. Виждам, че си хлапак, ама т'ва не е извинение, сещаш ли се? ( въпроса е реторичен, не ми отговаряй :doh: )

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Публикувано на: 26 Мар 2009 15:55

Как обичам когато вчерашни келеши почнат да ругаят всички останали на лапета. За неадекватността ти няма оправдание , обаче има лек - самоубийство . Я се виж какво написа : не дръж сметка на другите за правописа и пунктуацията , защото ти не оставяш интервали по общоприетия начин , какъвто няма . Много избирателно виждат дребните ти очички - я пак погледни кой се заяжда първи за правопис ?
Епа защо мене трябва да ме топли когато някакво идиотче ми пише да си трая ? Лай си , лай си , не ми пука . Изджавкай още десет пъти , никога не е излишно да натрупаш още 1 пост , независимо колко несвързан и неуместен е .
Освен това е излишно да ти говоря за грешното поставяне на пълен и кратък член из поста ти . Имаше едно място на което можеше да допуснеш грешка с членуването и ти не го пропусна ! Браво !
А ти млъквал ли си някога ? ( въпросът е реторичен , не ми отговаряй :doh:

Профил

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 26 Мар 2009 19:38

Emanuil-е, сериозно, млъкни.
Не си смешен, ми си вече жалък. Оправдаваш се като девственица в първа брачна нощ и не стига, че никой не ти иска оправданията ( всички искаме да млъкнеш, просто), ами и с всяко следващо такова сам се закопаваш все по на дълбоко.
Ама знам ли, може пък да ти харесва да се излагаш. Свят широк, хора - всякакви.

И само за протокола: Ако вярно не си се едитнал сам - замисли се над това, което ти се е случило и си вземи поука, за да не ти се случва пак. Защото това, че е изтрито не значи, че не е видяно.

И още едно за протокола: Шейди, имаш искренните ми поздравления. По-цветно и с моливи не можех да го обясня, за жалост обаче, някой хора и да им го нарисуваш обяснението, пак не могат да го възприемат.

Профил

Публикувано на: 26 Мар 2009 21:01

Къде видя оправдания ? Това , че съм принуден да обеснявам като на идиоти не значи , че се оправдавам . Вие не загряхте всичките, вие стадото не млъкнахте. Не мисля че съм се изложил , просто степента на станалото ти се губи в бедния речник . Като не можеш да характеризираш дадена ситуация с точните думи земи замълчи . Отвори къде тълковен речник , къде някоя книга , недей така . Не можеш да научиш български от чалгията с която си закърмен . И какво че са ми единтнали поста- значи съм по-тъп от този на който направо му делнаха 2 ? Айде сега , малко ум се иска , на теб ти липсва . Иди си слушай Ивана и спори с баща си дали е по-добра от Преслава и не ме занимавай с глупости.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2009 21:25

Ебахти нещастника си,честно.

Това дали ще сложа запетайка или не,си е изцяло мой личен проблем,мога да те уверя,че определено знам къде се слагат запетайки и къде не.

Ако си чел "Дългата разходка" на Стивън Кинг-имаше един герой Баркович,точно на него приличаш.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com