The Zeratul написа:
Ми като карате с тъпата Opera или IE ще ви насича
УАУ, пич, ти изби рибата направо! За ИЕ съм склонен да се съглася, ама да кажеш, че операта е тъпа... трябва да си болен общо взето. Лично на мен браузърът ми е кофтил само след като две седмици не съм го затварял и съм работил в един и същи джам постоянно (а в такъв момент като цяло компа бози и плаче, дере се, реве, моли, иска РЕСТАРТ
). А на това ако му викаш "тъпо", то не знам какво ползваш ти...
Колкото до снежинките - твърдо да! Спомням си преди 2 години май беше, че влизах (доста по-често отколкото сега) и съм седял във форума и съм гледал снежинките само бая време. Много ме кефят. Особено и като беше направено и логото някакво замръзнало, беше си супер.
Та, админе, то сняг вече валя и в София (а и защо винаги трябва да се съобразяваме със София?), ама се разтопи. Той снегът тебе чака да сложиш снежинките, че да понатрупа малко!
А и да не споменавам, че за 8-ми ходих в Родопите и там имаше поне половин метър сняг... Така че, време си му е!
п.п. А като става дума за коледно настроение, подхващам отново инициативата за модване на аватарите на коледна тематика. Аз ей сега променям моя!
(Държа да отбележа, че тази идея не е моя, но ме кефи и затова)