Автор |
Съобщение |
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 13:01
Всичко което казахте е глас в пустинята.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 13:07
Vermic написа: Всичко което казахте е глас в пустинята.
знам че ПЦ мания не смятат да ме послушат но пробвам
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2007 16:50
Предлагам на ПЦ Мания да драсват по няколко реда(примерно половин страничка), в които най-интересните неща ставащи във форума да видят бял свят и да могат останалите фенове на списанието да се посмеят. Тъпа идея, но не много
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2007 17:06
Stormy Sky написа: Предлагам на ПЦ Мания да драсват по няколко реда(примерно половин страничка), в които най-интересните неща ставащи във форума да видят бял свят и да могат останалите фенове на списанието да се посмеят. Тъпа идея, но не много
Аз редлагам PCM да направят една голяма статия 2 страници + за форума.За най-активните потребители,за най - добрите,най - тъпите и т.н...
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2007 17:20
Предлагам стачка докато не върнат рубриката "Преди 3 години..."
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2007 23:06
Предлагам тая тема да се локне! (най-вероятното от всички изброени до тук)
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Крал Вуньо
|
|
Мнения: 21 Местоположение: Малко Чочовен, столица на Спамерландия
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2007 23:31
Аз пък искам да ми вземат интервю
___________________________________ Тежка е главата под царската корона!
|
|
|
|
|
0rmuzd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Сеп 2007 12:43
Аз пък искам в следващият брой да има 5 оригинални игри :Д като маприме МОХ:А и Биошок и такива :Д
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Сеп 2007 13:21
За Уорхемър - интересът едва ли ще е толкова голям, че за всяка новина - статия в списанието. Като излезле бета или нещо такова - тогава може да се появи статийка, но в момента няма смисъл.
За "преди 3 години" - първоначално идеята беше уберска, ама непрекъснатите лирични отклонения на авторите я изебаха. Рядкосто беше в някоя от тези статии всъщност да се говори за броя от преди три години :/
Освен това - искам статия "Хардуер за начинаещи"
едит:
V бетата е North American closed? Като се появи световна отворена бета имах предвид
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Сеп 2007 15:06
Дади написа: За Уорхемър - интересът едва ли ще е толкова голям, че за всяка новина - статия в списанието. Като излезле бета или нещо такова - тогава може да се появи статийка, но в момента няма смисъл. За "преди 3 години" - първоначално идеята беше уберска, ама непрекъснатите лирични отклонения на авторите я изебаха. Рядкосто беше в някоя от тези статии всъщност да се говори за броя от преди три години :/ Освен това - искам статия "Хардуер за начинаещи"
ИМА бета за уархамър, а и спрете с тва ''аз пък искам....''
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Сеп 2007 18:06
Що? Само ти ли можеш да искаш? Я у лево
@Дади
1.Интереса към уърхамър е достатъчно голям
2.Ми да върнат рубриката и да избягват лиричните отклонения... не е толкова сложно
Някой говореше за рубрика "компания на месеца"
Палци горе
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Сеп 2007 18:10
Благия Меч написа: Що? Само ти ли можеш да искаш? Я у лево @Дади 1.Интереса към уърхамър е достатъчно голям 2.Ми да върнат рубриката и да избягват лиричните отклонения... не е толкова сложно
Някой говореше за рубрика "компания на месеца" Палци горе
1 е аз моля да нама офтопик които има идея да си направи тема не е трудно нали
2 Благодаря ти за подкрепата
|
|
|
|
|
Дръвник
|
|
Мнения: 199 Местоположение: CHERNOBIL KINGDOM :) on the way to nowhere
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 11:29
Благия Меч написа: Предлагам стачка докато не върнат рубриката "Преди 3 години..."
За,твърдо за!!!
___________________________________ [PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
|
|
|
|
|
Petar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 14:39
bobakin написа: Благия Меч написа: Предлагам стачка докато не върнат рубриката "Преди 3 години..." За,твърдо за!!!
Хора, мерси за решителната подкрепа. Периодичното писане на колонки задължително трябва да има мандат. Това е "творческа", извинявам се за израза, дейност и зациклянето е неин враг. Обещавам скоро да измисля нещо още по-интересно.
___________________________________ Join the tastiest club on the planet Spam.com
|
|
|
|
|
Дръвник
|
|
Мнения: 199 Местоположение: CHERNOBIL KINGDOM :) on the way to nowhere
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 13:50
Petar написа: bobakin написа: Благия Меч написа: Предлагам стачка докато не върнат рубриката "Преди 3 години..." За,твърдо за!!! Хора, мерси за решителната подкрепа. Периодичното писане на колонки задължително трябва да има мандат. Това е "творческа", извинявам се за израза, дейност и зациклянето е неин враг. Обещавам скоро да измисля нещо още по-интересно.
Ми кво да кажа пожелавам на списанието някой ден да има рубрика "преди 30 години".
___________________________________ [PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 15:57
Petar написа: bobakin написа: Благия Меч написа: Предлагам стачка докато не върнат рубриката "Преди 3 години..." За,твърдо за!!! Хора, мерси за решителната подкрепа. Периодичното писане на колонки задължително трябва да има мандат. Това е "творческа", извинявам се за израза, дейност и зациклянето е неин враг. Обещавам скоро да измисля нещо още по-интересно. Word!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 19:41
Искам да изкажа специални благодарности на екипа на ПЦ-мания за предстоящата статия за Warhammer Online: Age of Reckoning. Много ви благодаря сега вече наистина съм много доволен.ЕВАЛА на целия ви екип
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 01:04
абе некой може ли да ми каже некъв начин да се свържа с някой от екипа на PC Mania че никой не ми отговаря на мейла, кво става крият ли се, мекат ли кекат ли незнам, искам да говоря аджеба с некой адекватен там, има ли изобщо хора който да са в екипа им???
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 11:41
е какво толкова важно имаш да им казваш
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 12:27
Гиро мекицата написа: е какво толкова важно имаш да им казваш
Айде спри да трупаш ненужни постове,а?Почваш да дразниш, и мисля че и админа трябва да предприеме някакви действия спрямо теб.
пп.О,мерси,нямам предупреждение!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|