Автор |
Съобщение |
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2007 14:21
Само един въпрос. Единствен. Защо по дяволите хартията е наебана толкова грубо ?!!! По добре сложете 68 страници как си требе, с гланц, бланц и др такиа екстри, и 16 жълтти, вместо 84 лайна! Сори ПС Маниа, но ми паднахте в очите.
Друго, което ми направи впечетление е оформлението на списанието. За него ви правя евала! Прилича си на западно издание.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2007 14:21
Anonymous написа: Само един въпрос. Единствен. Защо по дяволите хартията е наебана толкова грубо ?!!! По добре сложете 68 страници как си требе, с гланц, бланц и др такиа екстри, и 16 жълтти, вместо 84 лайна! Сори ПС Маниа, но ми паднахте в очите.
Друго, което ми направи впечетление е оформлението на списанието. За него ви правя евала! Прилича си на западно издание.
И защо все още може да се пише като гост?!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Wile E. C.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2007 15:14
Anonymous написа: Само един въпрос. Единствен. Защо по дяволите хартията е наебана толкова грубо ?!!! По добре сложете 68 страници как си требе, с гланц, бланц и др такиа екстри, и 16 жълтти, вместо 84 лайна!
Да си виждал последния брой? Всичко е с яко гланцирана хартия.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2007 19:18
Eeeee и мене ме има.В рубриката "Писма" първото посмо принадлежи на моя милост! Малко тъпичко ама...
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2007 19:22
Някой ще ми обясни ли защо S.T.A.L.K.E.R. я няма в класацията при положение, че беше на второ място след WoW?
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2007 19:36
Indiana Jones™ написа: Някой ще ми обясни ли защо S.T.A.L.K.E.R. я няма в класацията при положение, че беше на второ място след WoW?
Бързо са я изместили затова
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2007 22:46
WolfMan™ написа: Indiana Jones™ написа: Някой ще ми обясни ли защо S.T.A.L.K.E.R. я няма в класацията при положение, че беше на второ място след WoW? Бързо са я изместили затова
Как ще са я изместили като точно преди да излезе броя беше на второ място?
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2007 10:12
След като PCM стана български представител на GW очаквах специална тема в всеки брой относно играта, но кой ще ти се наема да прави
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
Petar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2007 10:52
Anonymous написа: Само един въпрос. Единствен. Защо по дяволите хартията е наебана толкова грубо ?!!! По добре сложете 68 страници как си требе, с гланц, бланц и др такиа екстри, и 16 жълтти, вместо 84 лайна! Сори ПС Маниа, но ми паднахте в очите.
Тук признавам съм леко озадачен. Редизайнът, който одобряваш (мерси) е от половин година. Вече една година, обаче, PC Mania излиза с изцяло лъскави страници, гланц, бланц, всичко е как си требе
И за в бъдеще ще е така.
___________________________________ Join the tastiest club on the planet Spam.com
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2007 19:09
Не знам за вас,но мене плакатите много ме изкефиха.Веднага си сложих на стенатата назгула!!! (тоя плакат на SC много червен бе -нер се връзва с обстановката(пък и не съм ГОЛЯМ фен на играта ))
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2007 21:12
Petar написа: Anonymous написа: Само един въпрос. Единствен. Защо по дяволите хартията е наебана толкова грубо ?!!! По добре сложете 68 страници как си требе, с гланц, бланц и др такиа екстри, и 16 жълтти, вместо 84 лайна! Сори ПС Маниа, но ми паднахте в очите.
Друго, което ми направи впечетление е оформлението на списанието. За него ви правя евала! Прилича си на западно издание. Тук признавам съм леко озадачен. Редизайнът, който одобряваш (мерси) е от половин година. Вече една година, обаче, PC Mania излиза с изцяло лъскави страници, гланц, бланц, всичко е как си требе И за в бъдеще ще е така.
За страниците имах предвид вместо 80гр гланц, 100 грама мат. Ем ще сложи малко в обема :-Р
А списанието не съм го взимал от.... броя с KOTOR2
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2007 17:36
Indiana Jones™ написа: Някой ще ми обясни ли защо S.T.A.L.K.E.R. я няма в класацията при положение, че беше на второ място след WoW?
Още чакам да ми бъде отговорено. Тогава Сталкера беше на второ място, а сега сигурно ще е на десето, защото вече не е чак толкова актуален. Не е честно.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2007 20:35
@Indiana, помна преди време някаква игрица беше строполена от челото и в списанието излезе някакво обяснение, че се е гласувало за нея с бот или от един и същ адрес, не помня точно. Може и сега това да е случая Иначе СТАЛКЕРА е добра игрица, ама толкова съквам на нея, че се отказах да я играя
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2007 02:02
admin's minion написа: @Indiana, помна преди време някаква игрица беше строполена от челото и в списанието излезе някакво обяснение, че се е гласувало за нея с бот или от един и същ адрес, не помня точно. Може и сега това да е случая Иначе СТАЛКЕРА е добра игрица, ама толкова съквам на нея, че се отказах да я играя
n00b
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 13:13
Аз тая игра не я играя, щото ме е страх
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 08:30
admin's minion написа: @Indiana, помна преди време някаква игрица беше строполена от челото и в списанието излезе някакво обяснение, че се е гласувало за нея с бот или от един и същ адрес, не помня точно. Може и сега това да е случая Иначе СТАЛКЕРА е добра игрица, ама толкова съквам на нея, че се отказах да я играя
Обаче тогава поне е имало обяснение за разлика от сега. Все още чакам някой мод или админа да отговори.
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 12:52
За юни месец броя е супер. Плаката е мн готин тоя път.
Имам един въпрос. Защо В класацията на топ 10 освен S.T.A.L.K.E.R., липсва и C&C3.
Относно страниците. Списанието до сега винаги е било със супер хартия, гланцирано, абе всичко както си му е реда. Най-новия брой обаче е с няква гадна хартия. Пак е гланцирана, но е няква нагръчкана, абе същата както на списание National Geografic. Дано новия брой да е с обичайната готина хартия.
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 14:31
<GLaDiaToR> написа: За юни месец броя е супер. Плаката е мн готин тоя път.
Имам един въпрос. Защо В класацията на топ 10 освен S.T.A.L.K.E.R., липсва и C&C3.
Относно страниците. Списанието до сега винаги е било със супер хартия, гланцирано, абе всичко както си му е реда. Най-новия брой обаче е с няква гадна хартия. Пак е гланцирана, но е няква нагръчкана, абе същата както на списание National Geografic. Дано новия брой да е с обичайната готина хартия.
И тя ли липсва бе? Не съм забелязал, но щом и тя липсва значи положението е сериозно и чакам отговор.
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 19:53
Indiana Jones™ написа: <GLaDiaToR> написа: За юни месец броя е супер. Плаката е мн готин тоя път.
Относно страниците. Списанието до сега винаги е било със супер хартия, гланцирано, абе всичко както си му е реда. Най-новия брой обаче е с няква гадна хартия. Пак е гланцирана, но е няква нагръчкана, абе същата както на списание National Geografic. Дано новия брой да е с обичайната готина хартия. И тя ли липсва бе? Не съм забелязал, но щом и тя липсва значи положението е сериозно и чакам отговор.
Ами до последно C&C беше на 4-то място след SC, но в списанието никва я няма, заедно със Сталкера. Друг път поне има обяснение защо примерно някоя игра е по-надолу или, че е имало маниполации, а сега нищо не споменаха...
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|