Автор |
Съобщение |
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2007 14:23
Anonymous написа: Ох доброто старо време кога сички у форумо ме мразеха демн къв спамър бех, Сандро специално тема направи за мен да ме кикнат ли или да не ме при което аз направих 30 акаунта и гласувах с тях нищо да не ми направят . Така или иначе се смилиха над мен и ме оставиха. По-късно с годинките разбрах че спаменето и флууденето е !Лошо! нещо тц тц тц добри времена беха обаче хех. Ае поздрави момци с Slayer – Jesus Saves
Демн пак забравих се логнем.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Sashakiss®
|
|
Мнения: 340 Местоположение: Armed Republic of Уестсайдско Село
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2007 08:10
Добре де админа няма ли да се намеси по тоя въпрос.Да каже дали ще има или няма
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2007 09:10
Lеader написа: Добре де админа няма ли да се намеси по тоя въпрос.Да каже дали ще има или няма
Ти как мислиш
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2007 13:51
Фактът, че е имало много такива теми, които са били безрезултатни... фактът, че не се е "намесил по тоя въпрос" - титлите няма да се върнат. И по-добре .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2007 16:27
Гипо написа: Фактът, че е имало много такива теми, които са били безрезултатни... фактът, че не се е "намесил по тоя въпрос" - титлите няма да се върнат. И по-добре .
Много бъркаш, френд!
Титлите си ги има, но са невидими,
както това се полага от невидимата Йерархия.
Моля.
|
|
|
|
|
admin
|
|
В момента играе: Dreamweaver CS5
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2007 18:41
Както казаха хора по-горе, титлите ги махнахме, защото предизвикваха флуд. Имаше юзъри, които пишеха многобройни глупави съобщениица от по 1-2 думи с единствената цел да станат "Генерал" (написал 500 мнения). Имам спомени как бях написал специален скрипт, който намираше хората, написали повече от 30 мнения на ден и им ги триеше. А в един момент такива имаше много.
Съжалявам, но няма да ги върнем. Вредата от тях се оказа по-голяма от ползата.
Вярно е, че в системи като Slashdot има "карма", с която хората се оценяват един друг и можеш да скриеш постовете на идиотите с ниска карма. В нашия скрипт такава функция няма, а някак си не се виждам да седна да го пиша.
Ако някой толкова иска под името му да пише нещо (титла), може да си го сложи в аватара, както тук:
.
Прави се в Phtotoshop, ако пък запишете файла като GIF или PNG, може да го направите и с прозрачност, така че да изглежда добре на всякакъв фон.
Пример:
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2007 21:00
admin написа: Както казаха хора по-горе, титлите ги махнахме, защото предизвикваха флуд. Имаше юзъри, които пишеха многобройни глупави съобщениица от по 1-2 думи с единствената цел да станат "Генерал" (написал 500 мнения). Имам спомени как бях написал специален скрипт, който намираше хората, написали повече от 30 мнения на ден и им ги триеше. А в един момент такива имаше много. Съжалявам, но няма да ги върнем. Вредата от тях се оказа по-голяма от ползата. Вярно е, че в системи като Slashdot има "карма", с която хората се оценяват един друг и можеш да скриеш постовете на идиотите с ниска карма. В нашия скрипт такава функция няма, а някак си не се виждам да седна да го пиша. Ако някой толкова иска под името му да пише нещо (титла), може да си го сложи в аватара, както тук: . Прави се в Phtotoshop, ако пък запишете файла като GIF или PNG, може да го направите и с прозрачност, така че да изглежда добре на всякакъв фон. Пример:
All hail Admin!
Честити 500 мнения!Да си жив и здрав и все така добре да внасяш справедливост във форума!
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2007 21:03
Подмазвач
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2007 21:04
Johnny Rico написа: Подмазвач
Какво лошо има в това,че му честитя?
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 07:11
Lord of the dreams написа: admin написа: Както казаха хора по-горе, титлите ги махнахме, защото предизвикваха флуд. Имаше юзъри, които пишеха многобройни глупави съобщениица от по 1-2 думи с единствената цел да станат "Генерал" (написал 500 мнения). Имам спомени как бях написал специален скрипт, който намираше хората, написали повече от 30 мнения на ден и им ги триеше. А в един момент такива имаше много. Съжалявам, но няма да ги върнем. Вредата от тях се оказа по-голяма от ползата. Вярно е, че в системи като Slashdot има "карма", с която хората се оценяват един друг и можеш да скриеш постовете на идиотите с ниска карма. В нашия скрипт такава функция няма, а някак си не се виждам да седна да го пиша. Ако някой толкова иска под името му да пише нещо (титла), може да си го сложи в аватара, както тук: . Прави се в Phtotoshop, ако пък запишете файла като GIF или PNG, може да го направите и с прозрачност, така че да изглежда добре на всякакъв фон. Пример: All hail Admin! Честити 500 мнения!Да си жив и здрав и все така добре да внасяш справедливост във форума!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 07:12
Lord of the dreams написа: Johnny Rico написа: Подмазвач Какво лошо има в това,че му честитя?
Сигурно си мисли че админа ще го направи модератор,или дори той ще бъде втори админ .
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 07:32
Lеader написа: Lord of the dreams написа: Johnny Rico написа: Подмазвач Какво лошо има в това,че му честитя? Сигурно си мисли че админа ще го направи модератор,или дори той ще бъде втори админ .
Е то това е не осъществима мечта
Хамелеоне кви шасми си ги правил тука ве ква е тъз измислена титла да ни лъже тука
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 07:39
Е то , ако не е измислена титлата, как ще се попълне бе?
Неизмислена титла..
За момент ми хрумна идеята да взема пример от админа с 2-рия вариант, н о черни букви, ама then again.. повече хора са с нормалния стил на форума.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 09:47
The Chameleon написа: Е то , ако не е измислена титлата, как ще се попълне бе? Неизмислена титла.. За момент ми хрумна идеята да взема пример от админа с 2-рия вариант, н о черни букви, ама then again.. повече хора са с нормалния стил на форума.
Прозрачен е втория вариант.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 15:35
Мастаре, мога да се закълна, че видях букви сутринта... баси колко ли да ми се е спяло. O_o
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 21:17
The Chameleon написа: Мастаре, мога да се закълна, че видях букви сутринта... баси колко ли да ми се е спяло. O_o
Имаше!!
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 21:45
Anonymous написа: Ох доброто старо време кога сички у форумо ме мразеха демн къв спамър бех, Сандро специално тема направи за мен да ме кикнат ли или да не ме при което аз направих 30 акаунта и гласувах с тях нищо да не ми направят . Така или иначе се смилиха над мен и ме оставиха. По-късно с годинките разбрах че спаменето и флууденето е !Лошо! нещо тц тц тц добри времена беха обаче хех. Ае поздрави момци с Slayer – Jesus Saves
И аз бях така-голям флудер,но се поправих и сега ме уважават хората от форума.Но от друга страна флуденето ме направи популярен из целия форум. И когато се поправих,всички ме познаваха.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 22:02
Lord of the dreams написа: но се поправих и сега ме уважават
o rly?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 22:20
Гипо написа: Lord of the dreams написа: но се поправих и сега ме уважават o rly?
ya rly!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|