Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 20 Ное 2006 15:38

Imoras написа:
мене ме гложди едно нещо
Така както всички автора четат лекций как не трябва да се пиратства а трябва да си купуваш игрите...
Чудно ми е списанието ли осигурява игрите за които авторите пишат или те сами си ги набавят
Звучи ми логично списанието да им ги осигурява

И като се има в предвид това работата като автор си е много изгодна
По цял ден си играеш игри които си получил на аванта (и доре без да се налага да ги теглиш) и ти плащат за това на всичкото отгоре

За мен това е работа мечта

впрочем като се има в предвид че ПС Мания е най-продаваното списание за компютри (в уикипедия пише че се тиражира в 15 хиляди бройки) се съмнявам да са им толкова ниски заплатите

Na
чудя се дали им трябва още някой да списва статий за рпг и футболни мениджъри.... :D
Игрите им ги осигуряват Pulsar и Transfer Group в замяна на реклами (убеден съм в това)

А иначе.. Suender е прав.. не можеш да се изхранваш с писане на статии (2-3 месечно в случая).. затова 100% бачкат и по нещо друго

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2006 23:05

Брао на авторите . Те са варха да се саздаде хитово списание не е лесно но те оспяват . Автори ако тарсите о6те 1 автор аз сам на сре6та

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2006 10:33

Не мисля че сте прави ... ако заплатата им е 400 лева, то тя е доста над средната, а трудно ще получиш такава заплата на месец от някъде другаде.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2006 11:25

Стояне, с този твой правопис не се надявай. Пък и не вярвам да си способен да напишеш нещо по-дълго от няколко изречения. В ПиСи Манията такива не вземат. Аз съм си резерве там.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2006 12:13

Игрите им се дават на аванта...
Лесно им е значи да проповядват постоянно против пиратството
Ще ми се да ги видя какво ще кажат ако тряба да си плащат игрите
По 1-2 (дори 3 понякога) рецензий на игра
И една игра като струва 50-80 лева
Да ги видя да почнат сами да дават 240 лв на месец и тогава ще имат право да проповядват против пиратството

А при заплата 400лв + игрите които им се дават за по още 250лв на месец си е съвсем доволно (особено като се вземе в предвид че нямат ясно очертано работно време... само краен срок)
Ао игрите не ги вълнуват могат да продадат копието след като свършат статията

Както казах работа мечта
Веднага след като завърша отивам в редакцията да кандидатствам за работа :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2006 18:05

@Imoras - ти ли ще кандидатстваш за автор?Пхаха..

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2006 22:08

Imoras написа:
Игрите им се дават на аванта...
Лесно им е значи да проповядват постоянно против пиратството
Ще ми се да ги видя какво ще кажат ако тряба да си плащат игрите
По 1-2 (дори 3 понякога) рецензий на игра
И една игра като струва 50-80 лева
Да ги видя да почнат сами да дават 240 лв на месец и тогава ще имат право да проповядват против пиратството

А при заплата 400лв + игрите които им се дават за по още 250лв на месец си е съвсем доволно (особено като се вземе в предвид че нямат ясно очертано работно време... само краен срок)
Ао игрите не ги вълнуват могат да продадат копието след като свършат статията

Както казах работа мечта
Веднага след като завърша отивам в редакцията да кандидатствам за работа :D

Ахаааааа! Ето кой ми бил свил кристалната топка значи, онази розовката... и наднича в хорските неща. Въъърни я, ама веднага, ама няма не искам, ама ШЪТ!....

Готина тема, много точно показва една форумска тенденция, пренесена едно към едно от рийл лайфа - някой казва че мишка му е изяла сиренцето и след 20 поста спекулации и меродавни мнения (Но хората са си уверени в тях и са готови да ги защитават до кръфффф) Целия форум вече разказва легендата, за армията от мишки с висок интелект и убер технологии (и малки лазерчета на главите.. бтв, не ме питайте за лазерчетата) превзели комсомола и космодрума и основали колония на Алфа Прима Уно от която ще бомбардират земята с оръдие за ускорени частици в името на бохо-охо-октопохо - местен бог, бивш предприемач на банички... ейй... ама що си пилея таланта да списвам тук, имам до Пулсар да ходя да си взема 1018979612876те предплатени часа за WOW и мрежата на Вивател, с частния самолет, аха - да - същия, служебния.

П.С. Мацките на вътрешните корици на едно wannabe lifestyle списание, познайте от чий офис им бяха дадени на заем... а Пам преди да раздруса цици в червен бански, първо минава през нас на инспекция.. о и да - търси си нови автори, щото толкова мацки, алкохол и бързи коли уморяват:D

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2006 23:32

Ти или си Сашо Бойчев или той ти е идола :lol:
Както и да е
Съмнявам се авторите сами да вадят пари за игрите за които пишат

@сладоледа дарко

както е казал един голям поет
Sandro написа:
ама ШЪТ!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2006 01:27

Иморас, дуде, а и останалите целокупни форумци - айде да си поиграем на една зоологическа задачка - закачка:
Как се казва този дзвер (Играта е с продължение - активност, активност, антаре)

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2006 08:58

Като да ми докарва гледката на среднодълбинна океанска риба-чук,
но аз съм мисловно ощетен от рождение и не бива да ми лови вера твърде. :oops:

Поздрави! :D

Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2006 09:10

коментираите за др не6та за наградите в тях е истината

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2006 14:49

@ Stealth
е сега не се отклонявай от темата, за риби си говорим:)... папамобила винаги ми е звучало като батмобила, weird. А и въпроса не се свързва с цената на списанието.

@ Трупа
Право в десетката, точно така - това е Акула-Чук, или още Тъпоглава акула. Абе да им имам наименованията.

А сега и втория въпрос закачка, тази специално към Иморас, нашият всезнаещ дюд. Таз рибка, съвсем не шаранче е повече акула или повече ТЪПОГЛАВА и ЧУК във своята рибешка същност?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2006 01:44

Stealth написа:
Imoras написа:
Както и да е
Съмнявам се авторите сами да вадят пари за игрите за които пишат

Тоест, предлагаш сами да си плащаме игрите? Може. Стискаме си ръцете. Обаче от следващия месец цената на списанието става 350 лв, mkay?

Любопитно, във вестниците репортерите от джоба си ли плащат като ходят в чужбина да отразяват новини? Премиера от личните си спестявания ли плаща правителствения самолет? Папата сам ли си плаща папамобила?

Май не.

Въобще не предлагам такова нещо
Съвсем в реда на нещата си е да ви ги осигуряват
Само че на какво отгоре заклеймявате пиратството при положение че на самите вас не ви се налага да плащате за игрите си?
Просто ми се струва лицемерно...
Ако не ви се осигуряваха съм убеден че щяхте да си ги дърпате от арената и да си свиркате

@sandro

както се пее в една песен
"оооой, Сашко
мераклия Сашко..."
много ти е мерак да се заяждаш с хората
незнам от къде ти идва това... неуспехи сред жените водещи до сексуална незадоволеност ли, кофти детство ли или просто избиваш комплекси?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2006 02:35

В грешка си, генерална :roll:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2006 08:34

Imoras,

къф ти е проблема, бате?

Обичаш да се правиш на психоналитик?

Знаеш ли,
аз пък колко много обичам псионализаторстващите папагалчета с три месечните им курсове върху д-р Фрод?

Написал си гнусното, крайно неприлично за пичовско поведение, изреченийце, присъщо на недоклатени патици:
"неуспехи сред жените водещи до сексуална незадоволеност ли, кофти детство ли или просто избиваш комплекси?"

Така те издават тези ти думи, така да ти откриват голото дупе,
честно, видят ти се месищата :oops:

Не знам спора ви,
но ще приема квалификациите ти Лично,
като погнусяващи ме на този светъл форум, докато бродя.
Нещо като кучешко прясно изсрано говно, което трябва да почистя,
за да не го настъпя по невнимание.

-------

Мисли преди да пишеш,
щото ти обещавам, че на сека тъпота която ръснеш,
ще пускам по една твоя реална изцепка, напр. какво сънува снощи в прегръдките на негро.

Спрете се, бре, калинки.

С мен спори колкото си щеш, но авторите остави на мира,
щото ми образуваш нерви, с невъзпитаното си поведение на трапезата, хулейки един от домакините.

---------

Звуча ти самонадеяно?

Позна. :D

Нагроча ли некой,
въпрос на време е, да му видя петалите нагоре.

Немам празно, просто.

Факт :!:

Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2006 10:41

Един е бат Жоро и той няма нужда от адвокати :wink:
"П.С. Мацките на вътрешните корици на едно bwannabe lifestyle списание, познайте от чий офис им бяха дадени на заем" - :)) евала, евала :))

Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2006 10:44

Imoras, след казаното от Трупонарезан, бих те посъветвал да мълчиш, защото само би било в твоя полза, стига да не искаш да се излагаш повече. Хора, правещи се на аналитици, съм виждал и слушал по време на сеанси във факултета, в които учат мои приятели. Е, кръгла нула са горките. Това е недоброжелателна почва за реализация - най-добрите успяват. Сега, обясни ми откъде тази увереност в собствените ти думи, на каква база, на какви основания?
Не, не си дорасъл още. И да спориш и да не спориш - всичко е повече от ясно. Има неща, които са далеч от твоето полезрение, за да бъдат разбрани - това е личният живот, а той е неприкосновен. Така, че запази малко личното достойнство, въпрос на възпитание е това, най-малко - говориш на зрял човек.
И когато станеш автор в списание, критикувай на воля, но най-важното - основателно. Заяждаш се и то подло, на лична основа, нещо, което правят отчаяните хора.
Остани си си със здраве.

Сандро, комплексарите от форума са нещо, което има много лесно противодействие - игнорирането им. Imoras е един от тези, за които това важи с пълна сила.

[quote="Anonymous"]Един е бат Жоро и той няма нужда от адвокати :wink:
Несъмнено, колега, просто не се сдържах.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2006 11:10

Уместна забележка, Гост,
ако е към мен,
но правдата ме задължава да изтъкна, че аз не адвокатствам никому,
опазило ме небето от тази страст по съдене! :D

Въпросът е принципен и касае, единствено,
собствения ми рахат и благополучие при бродене по този светъл форум.

Нарича се дезинфекция и дератизация, съчетана с впръсване на РАИД по насекомите + известно помитане на алеите от пресни кучешки изпражнения.
Оставеното да засъхне привлича други конски мухи и досадни комари;
простете все-пак натурализма, но изясняването на правдата налага употребата на тези неприятни описателни визии.
:oops:

Кой е против хигиената, питам? :D

-------
Duke,
приветско, френд!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2006 11:11

Анонимния бях аз, поздрави на тези, които ме помнят :lol:

P.S. Sandro знаеш ли кое ме подсети да вляза във форума? един чат отпреди няколко години, в който ставаше дума за комикса (пцм)хах :)

шол мъст гол он

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2006 11:25

ТРУПОНАРЕЗЕН,
приветско и от мен! Тук сме пичовете.

Manny_Calavera,
да си призная, помня те, но много слабо. Когато ти си писал, аз не съм го правил толкова често. Но дългогодишен член си на форума и несъмнено, по спомените ми от преди време, от готините му представители.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com