Автор |
Съобщение |
denisbg
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=11719_1236414928.jpg) |
В момента играе: DOOM3,Serious Sam 2,Counter-strike,Need for speed pro street and Undercover,FIFA 09,PES 09,Champions league 06-07
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Мар 2009 11:13
Моридин написа: За да те приемат насериозно, когато критикуваш, научи елементарните правила на пунктуацията. Че и не само. Започни от тук. Проблем? Ще критикувам както си искам
___________________________________ Hail to the king,baby.....
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Маце Борко
|
![Аватар](https://i.imgur.com/mJrEGOv.png) |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Мар 2009 12:13
Добре, извинявай.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
![Аватар](https://i.imgur.com/EhPHX3v.jpg) |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Мар 2009 13:24
Омг, 2009-та сме... очаквах новаците да пишат по-сносно от новаците преди 5 години... явно някои неща никога не се променят. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
R@Z0R
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=10570_1345721432.jpg) |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Мар 2009 13:26
Идиоти винаги ще има. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Txc
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=12009_1291272143.jpeg) |
В момента играе: Urban Terror най-вече http://urbanterror.info/
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Мар 2009 16:32
denisbg написа: Txc написа: Ама и вие бе хора как безмилостно завряхте PCmania-та в кенефа ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . А уж ви било любимото списание! УаУ!!! И какво му е лошото да е безплатно и online ????????? Уж се кефим на безплатни пиратски torrent-и и др. Нали уж БГ играчът бил тарикат и се възползвал най-много от пиратсвото?! Аз разочаровам се много от вас,чесно ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Абе те изкат да я направят PCmania-та безплатна ,а вие не обичаме да си плащаме, как може бе тези? и те тва с кенефа ....... още малко и ще се бършете гъзовете после нея(PCmania-та демек) ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! забележка:УаУ да не се бърка със WoW,което е абревиатура на 1 игра вие знаете коя СЪВЕТ!!! НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ ПРАВИЛНО БЕ ШОПЧЕ -АЗ РАЗОЧАРОМА СЕ МНОГО!!!!!-АЗ СЪМ РАЗОЧАРОВАН-може да се напише - ИЗКАТ се пише със С (ИСКАТ) - ВИЕ НЕОБИЧАМЕ ДА ПЛАЩАМЕ-трябва да е ВИЕ НЕОБИЧАТЕ ДА ПЛАЩАТЕ -още малко и ще се бършете гъзовете после нея-трябва да е (още малко и ще СИ бършете гъзовете после С нея !!!! споко бе ,не съм шоп и грешките са от бързане и невнимание(включително и словоред) ,допуснати неволно или от факта ,че не пиша често на фонетична кирилица, извинявам се !!!дори смилови грешки има не ти се сърдя за тона и от съобщения от вида на : '' ![:stooped:](./images/smilies/125.gif) '' пък и в крайна сметка си го заслужавам ,за дето не внимавам:D и аз сигурно на твое място бих се подразнил ... Ще го приема (коментара ти )като градивна критика , добре е че някой следи и за такива неща. никога не е твърде късно да станеш за резил,ХАХА п.с. дано пак да не съм допусна някаква грешка и не съм против шопите, някой да не помисли нещо ... ще пусна редактирана версия
___________________________________ ''If you had... 1 shot or 1 opportunity, to seize everything you ever wanted... in 1 moment. Would you capture it... or just let it slip ? ''
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Creature
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/_Vsiakakvi/Avatars.CPR.266.jpg) |
В момента играе: GTA 4, The Witcher, Civilization colonization, Guitar Hero, Crayon Physics
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Мар 2009 16:48
Много ми е интересно какво ще се получи с това online списание. Чакам с нетърпение 26 март. За разлика от многото кенефаджии, които виждам във форума, на мен няма да ми липсва четенето във WC-то ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) има много по-приятни места за това действие ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Txc
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Мар 2009 17:09
Ама и вие бе хора как безмилостно завряхте PCmania-та в кенефа А уж ви било любимото списание УаУ!!! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) И какво му е лошото ,да е безплатно и online ????????? Уж се кефим на безплатни пиратски torrent-и и др. Нали уж БГ играчът бил тарикат и се възползвал най-много от пиратсвото?! Разочаровах се много от вас ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ,чесно Абе те искат да я направят PCmania-та безплатна ,а вие обичате да си плащате ?! Как може бе тези? и те тва с кенефа ....... още малко и ще си бършете гъзовете после с нея(PCmania-та демек) ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! забележка:УаУ да не се бърка със WoW,което е абревиатура на 1 игра вие знаете коя ТОВА е редактирана версия на предишното ми изказване ,благодаря на denisbg ,за критиката и впрочем ,denisbg, не ми навирай изказвания , които си мислиш , че трябвало да ползвам или какво имам предвид и по-специално : ''Аз съм разчарован...'' аз имам собствен начин на изказ
___________________________________ ''If you had... 1 shot or 1 opportunity, to seize everything you ever wanted... in 1 moment. Would you capture it... or just let it slip ? ''
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Dexter
|
Футболен разбирач |
![Аватар](http://38.media.tumblr.com/avatar_40e1ed1fadb0_96.png) |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Мар 2009 18:11
Пак имаш грешки ми както и да е...Ами не си прав,че я "завираме в кенефа".Просто там си е най-благо да чете човек... И в случая-ами готов съм да си плащам мамка му-точно за това ми е любимото списание-защото беше Х-А-Р-Т-И-Е-Н-О.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Мар 2009 19:13
И вас май ви удари кризичката , лоша работа .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
denisbg
|
В момента играе: DOOM3,Serious Sam 2,Counter-strike,Need for speed pro street and Undercover,FIFA 09,PES 09,Champions league 06-07
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Мар 2009 19:35
Txc написа: Ама и вие бе хора как безмилостно завряхте PCmania-та в кенефа А уж ви било любимото списание УаУ!!! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) И какво му е лошото ,да е безплатно и online ????????? Уж се кефим на безплатни пиратски torrent-и и др. Нали уж БГ играчът бил тарикат и се възползвал най-много от пиратсвото?! Разочаровах се много от вас ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ,чесно Абе те искат да я направят PCmania-та безплатна ,а вие обичате да си плащате ?! Как може бе тези? и те тва с кенефа ....... още малко и ще си бършете гъзовете после с нея(PCmania-та демек) ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! забележка:УаУ да не се бърка със WoW,което е абревиатура на 1 игра вие знаете коя ТОВА е редактирана версия на предишното ми изказване ,благодаря на denisbg ,за критиката и впрочем ,denisbg, не ми навирай изказвания , които си мислиш , че трябвало да ползвам или какво имам предвид и по-специално : ''Аз съм разчарован...'' аз имам собствен начин на изказ Ти пък и ти,защо бързаш? :Д:Д:Д Да нете напъва?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Мар 2009 21:17
За цялата работа е виновен Сашо Бойчев. Откакто напусна ПЦ Мания,списанието тръгна назад и ..... РИП! ![Evil :evil:](./images/smilies/evil.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
IceQueen
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=5397_1313092011.jpg) |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Мар 2009 22:05
Рип също отдавна не се е мяркал ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Иначе за списанието, като се замислите, може да се радвате, че изобщо ще има някакъв вариант, а ако искате в кенефа - купете си лаптоп ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
denisbg
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Мар 2009 22:08
Жхдгафасф написа: За цялата работа е виновен Сашо Бойчев. Откакто напусна ПЦ Мания,списанието тръгна назад и ..... РИП! ![Evil :evil:](./images/smilies/evil.gif) Има истина на 90%,има и друга причина,но тя е неизвестна..."ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ" ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Мар 2009 22:57
Stealth написа: Гост написа: PcMania иронизирането и лиготиите просто са ви в повече от 2-3 години насам... Да не говорим за отговорите на писмата преди когато си взимах списанието.. Искрено съжалявам за причиненото от нас неудобство и разочарование. Но разбрах, че по невероятно съвпадение списание "Счетоводител мания" също преминава в изцяло онлайн вариант съвсем скоро. Там със сигурност ще намериш само сериозни текстове, лишени от какъвто и да било хумор. Списанието можеш да намериш тук. Впрочем както казах по горе "от пръв поглед", та сега вече прочеох 5-6 страници и останах доволен особено от написаното за windows 7 , за софта за джажите и други. Дано стоят така добре и ревютата на игрите. И друго нещо ,STEALTH. Един съвет от мен ако позволиш. Бях написал "са ви в повече", което дано сам вече се досети че означава "не без хич"... както ти си помислил с тази неправилна твоя асоциация. И ето съвета ми към теб лично: Дори да си в мега кофти настроение (раздразнен ядосан, уморен скапан) винаги чети поне 2 пъти това което ще коментираш евентуално, иначе виждаш какво се получава, а именно неумел опит отново да затапиш с тази "леко преувеличена иронизация". Явно така ти харесва. Както и да е на добър нет още веднъж с онлайн работата ви.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Txc
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 14 Мар 2009 10:00
IceQueen написа: Рип също отдавна не се е мяркал ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Иначе за списанието, като се замислите, може да се радвате, че изобщо ще има някакъв вариант, а ако искате в кенефа - купете си лаптоп ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) точно така ![:live:](./images/smilies/75.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Abendmann
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=11538_1232734611.jpeg) |
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 14 Мар 2009 11:11
Без промяна няма прогрес.Подкрепям преминаването на списанието в електронен вариянт,даже се чудя защо не го направиха по-рано. Единственото тъжно нещо са съкращенията които би трябвало да се получат в екипа и хората които ще останат без работа.
___________________________________ God knows you lonely souls
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
denik
|
Дидко Бандитко |
![Аватар](https://i.postimg.cc/dQHD8qSy/masons.png) |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 14 Мар 2009 14:08
Abendmann написа: Без промяна няма прогрес.Подкрепям преминаването на списанието в електронен вариянт,даже се чудя защо не го направиха по-рано. Единственото тъжно нещо са съкращенията които би трябвало да се получат в екипа и хората които ще останат без работа. Предвид големия кръг от информация, който ще ни представят, не мисля че ще има нужда от съкращения. Защото не стига, че постоянно производителите бълват игри (това дали са качествени е друг въпрос де ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ), ами постоянно се появяват хардуерни и софтуерни новости. Все пак IT сферата се развива с всеки изминал ден. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Abendmann
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=11538_1232734611.jpeg) |
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 14 Мар 2009 15:06
Имах впредвид хората които са работили по дизайна и оформлението на списанието. В сайта ще са им нужни само гейм-журналисти. Поне аз виждам нещата така.Дано не съм прав и ПЦманиа екипа да си остане цял ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ God knows you lonely souls
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 15 Мар 2009 16:32
Дано и да оправят форума след обновяването. За какво иде реч все пак: - Подобряване на българският превод на phpBB3;
- Вкарване на някой друг скин още + ВКЛЮЧВАНЕ на опцията за избиране на скин от страна на потребителите;
- Сортиране на emoticons ( има от различни видове, от различни разработчици, поне да са от ЕДНА фамилия );
- Добавяне на BBCodes ( а може и директно Advanced BBcode Box 3, от същият автор пък гледам сте дръпнали и качили MSSTI RSS Feeds (V1.0.4), но и нея версия е за обновяване, както се вижда, а може и директно чрез AutoMOD-а, дръпнат през SVN/Trunk от официалната страница на phpBB );
- Добавяне на десетки думи във филтъра за цензура, че форума БЪКА от псувни, обиди, гаври, оплюкви и изобщо abuse, независимо от кого и как;
- Нови правила, линка сложен на страницата на форума на видно място ( нищо, че като постваш го има -> няма ефект );
- Нови администратори и модератори ( било то Глобални или не ), които са следят за спазването И прилагането на правилата с пълната им сила, като също така следят модераторският панел за доклади от страна на потребителите, а не да ги изтриват направо ( това е важно! );
- Различни модове и "hacks" с цел благоприятното развитие и усъвършенстване на форума;
- ... мога още да си пиша, но дали ще има смисъл ?
Доста от тези неща съм правил, правя и продължава да правя по едни други места, нямащи общо със списания и подобни. И има ефект, гаранция. Просто трябва занимавка от страна на човека, който ГЛАВНО отговаря за този форум, по тези неща да се замисли добре. Дали с новото начало на "преминаването на списанието online" има нужда и ФОРУМА да стане едно добро място за общуване или... да си продължи до сега както е било.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 15 Мар 2009 16:46
Аз лично го предпочитам такъв, какъвто си е. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|