Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer Публикувано на: 30 Дек 2008 19:05
Здравейте уважаеми писари от РС Мания . Досега се въздържах от коментари по каквото и да е било свързано с вашето " творчество ", но до днес . След като прочетох горе споменатата ви статия ме Подтикнахте да се включа и аз към вас с няколко препоръки , които ще ви бъдат безкрайно ценни за в бъдеще да не попадате в подобни абсурдни ситуации в каквато изпаднахте сега . Първо : Не пишете нещо , за което нямате достатъчно информация , познатия и впечатления. Второ : възложете превютата на игрите и статиите за тях , особено за такива големи заглавия като ФИФА и ПЕС да се пишат от хора , които не са престрастни и ще дадат точна оценка и няма съзнателно да изопачават истината . Та коментара ми относно статията ! Доста неверни факти бяха изброени там като най- фрапиращия е , че ФИФА е излязла преди Футболната поредица на Конами . Това не е вярно ! Първи сокър , който Конами пускат в историята си е Konami's Soccer 89 но в действителност стават популярни с International Super Star of Soccer Delux през 96 година . Играта е хит по всички тогавашни конзоли . Конами издават няколко футболни игри с различни наименования. Конзолните фенове не са и поглеждали ФИФА защото са имали ПЕС и всичките му производни . ФИФА се играеше единствено за РС само защото нямаше друга игра , след 2003 година обаче Конами пуснаха ПЕС 3 за РС и вече РС феновет , голяма част от РС феновете се обърнаха към ПЕС . Мога да ви говоря с часове за историята на ПЕС сериите но не го намирам за редно а и нямам време . Друга уникална глупост и лъжа е , че в ПЕС 2009 имало само малко козметични промени и някой друг лиценз . Е тук вече доста ме разсмяхте Както всяка година така и тази ПЕСа е адски различен от предходния. ПЕС 2009 има огромни разлики и подобрения от към физика на топката , изцяло нов контрол над играчите и мача , нов АИ и нов геймплей. Не искам дори и да изброявам за иновациите в онлайн режима и новите опции които има . Ако държите да сте точни и четени ( тези неща ви липсват в последните години ) моля ви , постарайте се малко повече и не злобейте толкова Повярвайте , феновете на ПЕС са доста ама доста повече от тези на ФИФА , просто те са зрели хора по над 20 , 30 години и не им се занимава в безсмислини спорове и изяви докато ФИФА феновете са заблудени деца или не дорасляци които нямат и ни най – малка представа от Футбол. Е надявам се да съм бил полезен . Имаше още много какво да ви кажа но ще се огранича само с миниатюрна част от него . Благодаря ви за вниманието !
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer Публикувано на: 30 Дек 2008 20:33
Ти си направил точно това, което според теб е грешно - пристр?стен си Ти охрани фифата, за сметка на ПЕС. Искахте Широв да не пише повече за ПЕС. Ето, готово. Сега пак сте недоволни...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer Публикувано на: 30 Дек 2008 23:30
Футболните симулатори така и така съкват яко...
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer Публикувано на: 30 Дек 2008 23:51
не
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer Публикувано на: 31 Дек 2008 00:03
Цитат: Повярвайте , феновете на ПЕС са доста ама доста повече от тези на ФИФА , просто те са зрели хора по над 20 , 30 години Цитат: докато ФИФА феновете са заблудени деца или не дорасляци които нямат и ни най – малка представа от Футбол. Колко зряло. П.П - Това да не е Napster ?
___________________________________ .
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer Публикувано на: 31 Дек 2008 09:45
Накратко, пича е искал да каже: ПЦ-то ми е на 7 години, и ФИФА-та не ми върви, моля убедете ме че ПЕС-а е по-хубав, за да не стана Емо
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer Публикувано на: 31 Дек 2008 11:41
Sweeney Todd написа: Ти си направил точно това, което според теб е грешно - пристр?стен си Ти охрани фифата, за сметка на ПЕС. Искахте Широв да не пише повече за ПЕС. Ето, готово. Сега пак сте недоволни... Повярвай ми никой не желае Господин Широв да пише за ПЕС , просто глупости не ми се четат. Все известен факт е че само децата се радват на ФИФА и само деца си купуват списанието . Нормално е гореспоменатия Широв да им целува аканите дупета
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer Публикувано на: 31 Дек 2008 11:45
Гост написа: Sweeney Todd написа: Ти си направил точно това, което според теб е грешно - пристр?стен си Ти охрани фифата, за сметка на ПЕС. Искахте Широв да не пише повече за ПЕС. Ето, готово. Сега пак сте недоволни... Повярвай ми никой не желае Господин Широв да пише за ПЕС , просто глупости не ми се четат. Все известен факт е че само децата се радват на ФИФА и само деца си купуват списанието . Нормално е гореспоменатия Широв да им целува аканите дупета Че тогава защо си го взимаш, само за да се дразниш?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer Публикувано на: 31 Дек 2008 11:46
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer Публикувано на: 31 Дек 2008 11:47
Играех FIFA на 8 години.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer Публикувано на: 31 Дек 2008 11:54
Steel написа: Че тогава защо си го взимаш, само за да се дразниш? Никога не бих дал пари за такова нещо ! Достатачно ми е да видя стиите им в сайта ... нещо като замесник на весник " Щършел " - Глупости на килограм.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer Публикувано на: 31 Дек 2008 11:56
Гост написа: Steel написа: Че тогава защо си го взимаш, само за да се дразниш? Никога не бих дал пари за такова нещо ! Достатачно ми е да видя стиите им в сайта ... нещо като замесник на весник " Щършел " - Глупости на килограм. Па не ги гледай тогава.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer Публикувано на: 31 Дек 2008 11:59
Иначе SeaBass си е напълно прав. Просто FIFA феновете не схващат, че реалистичността и графиката на една игра са по-важни от броя на лигите и отборите. Има 3 възможности за FIFA играещите: 1. Не са играли PES. 2. Играли са, но "нещо" (всички знаят какво ) не им достига, за да си нагласят контролите. 3. Имат мозъчни проблеми.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer Публикувано на: 31 Дек 2008 12:14
офф не превръщайте темата в спор между ФИФА и ПЕС . Имах препоръки към екипа на списанието и толкова. Обективната им оценка е дефицит.
|
|
|
|
|
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer Публикувано на: 31 Дек 2008 12:55
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer Публикувано на: 31 Дек 2008 13:33
Интерсно да се отбележи, че във всеки спор фифа вс пес пишат сумати гости и винаги са за пес. Т'ва дали не е един и същ човек, а? После тия дето играели пес били повече. То освен всичко е тъпо да се определя като критерий това дали една игра е играна от повече хора, защото всички знаем коя игра беше най-продавана в Северна Америка преди да се появи уоу. Иначе аз не понасям футбола и не съм играл нито едната нито другата боза просто излагам факти
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer Публикувано на: 31 Дек 2008 15:18
ПЕС съкз хард
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer Публикувано на: 02 Яну 2009 12:47
Странно защо по торентите ФИФА е теглена 6-7 пъти повече от ПСЕ , ПЕС извиенте .
|
|
|
|
|
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer Публикувано на: 02 Яну 2009 12:58
Гост написа: Странно защо по торентите ФИФА е теглена 6-7 пъти повече от ПСЕ , ПЕС извиенте . Щото си тъп дееба госта.Като ЕА е един мастодонт с 1000000000000 излезли игри(която единствено FIFA 07 и NFS Most Wanted уважавам) а Konami една компания с 15 игри(но качествени като Silent Hill,Yu-Gi-Oh игрите е т.н.) ти как очакваш кой продукт ще се тегли-на ония с многото пачки или на тия никаквици дето имат групичка фенове на ПСЕ както ти го каза червей такъв.
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
Кирилицата
|
|
В момента играе: GTA 4
|
|
Заглавие: Re: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer Публикувано на: 03 Яну 2009 12:24
go QQ in your baby bed
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|