Автор |
Съобщение |
ivanatora
|
|
|
|
Заглавие: Flood protection-a на търсачката смуче Публикувано на: 30 Мар 2008 10:06
Не мога да търся. Получавам само Форума написа: Вие не можете да търсите в момента, моля опитайте след няколко минути.
Защо това е дразнещо: търся с две ключови думи. Нищо не се намира. Връщам се и пробвам с различни думи. Бум - изчакай Х минути преди да търсиш пак. Нормално е в процеса на едно търсене да се сменят няколко ключови думи и други параметри докато се намери желаното. Не знам Х с каква стойност е, ама дори да е само 1 минута пак е прекалено много.
___________________________________ 1: Пищови за Технически Университет 2: Void and Null 3: Експерименти с PIC16F88
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Flood protection-a на търсачката смуче Публикувано на: 30 Мар 2008 12:22
Подкрепям въпроса. Особено ако съм допуснал правописна грешка в търсачката (да забравя да натисна спейс, например). Или ако търся две неща.
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Flood protection-a на търсачката смуче Публикувано на: 30 Мар 2008 12:29
Потретвам, но става въпрос изобщо за флууд интервала май..
Или е сбъгясан, или са му дадени отвратителни стойности.. но преди няколко седмици не един акаунт се бъгна и повече не може да се пише с него, поради " Вие не можете да публикувате мнение толкова рано след миналата публикация. " .....
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Flood protection-a на търсачката смуче Публикувано на: 30 Мар 2008 12:41
То тоя проблем се получи заради една гадна буболечка дето изписваше мненията вместо от 12 Март на 12 Юни. Май ще чакате още 2 месеца докато напишете нещо с акаунтите си
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Flood protection-a на търсачката смуче Публикувано на: 30 Мар 2008 14:39
Колко му е да се изтрият ония мнения , 100 пъти писахме за проблема и няма отговор от шефо
|
|
|
|
|
admin
|
|
В момента играе: Dreamweaver CS5
|
|
Заглавие: Re: Flood protection-a на търсачката смуче Публикувано на: 01 Апр 2008 14:42
Kire_von_Dragoman написа: Колко му е да се изтрият ония мнения , 100 пъти писахме за проблема и няма отговор от шефо Булшит. Който ми писа, му оправих акаунта.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Flood protection-a на търсачката смуче Публикувано на: 01 Апр 2008 14:47
Е какво безадресно, бях направил тема по случая и никакъв отговор не получих...
|
|
|
|
|
Stalker-sama
|
|
|
|
Заглавие: Re: Flood protection-a на търсачката смуче Публикувано на: 01 Апр 2008 17:12
admin написа: Булшит. Който ми писа, му оправих акаунта. Шефе, гъбаркаш ли се ? Моят не е оправен ! ( The Chameleon )
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Re: Flood protection-a на търсачката смуче Публикувано на: 02 Апр 2008 14:20
Според него си е наред или ни лъже по случай първи април
|
|
|
|
|
admin
|
|
В момента играе: Dreamweaver CS5
|
|
Заглавие: Re: Flood protection-a на търсачката смуче Публикувано на: 02 Апр 2008 15:29
Хамелеона написа: Шефе, гъбаркаш ли се ? Моят не е оправен ! ( The Chameleon ) ВИЖ СИ МЕЙЛА! По въпроса за търсенето в форума - търсенето в няколкостотин мегабайта база данни (форума) натоварва процесора на сървъра, забавят се останалите сайтове и хостинг-фирмата недоволства. Това е причината за ограниченията.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Flood protection-a на търсачката смуче Публикувано на: 02 Апр 2008 17:59
Мерси!!!!!!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: Flood protection-a на търсачката смуче Публикувано на: 02 Апр 2008 20:04
The Chameleon написа: Мерси!!!!!! Колко да си неадекватен, а После админа ти бил виновен
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Flood protection-a на търсачката смуче Публикувано на: 02 Апр 2008 20:18
Existence написа: Колко да си неадекватен, а После админа ти бил виновен Ексчо, какво те мъчи тези дни , да не се напишкваш нощем?
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: Flood protection-a на търсачката смуче Публикувано на: 02 Апр 2008 20:25
The Chameleon написа: Ексчо, какво те мъчи тези дни , да не се напишкваш нощем? Братле, забравяш, че съм по-голям от теб Ти на баща си така ли говориш?
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Flood protection-a на търсачката смуче Публикувано на: 02 Апр 2008 20:30
Existence написа: Братле, забравяш, че съм по-голям от теб Ти на баща си така ли говориш? По-голям, по-голям, ама тез' дни се държиш като малките деца бре!
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: Flood protection-a на търсачката смуче Публикувано на: 02 Апр 2008 20:38
The Chameleon написа: По-голям, по-голям, ама тез' дни се държиш като малките деца бре! Не аз писах от профила на вермик докато не го баннат Пък аз се забавлявам, ти се обиждаш. Мрън
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Flood protection-a на търсачката смуче Публикувано на: 02 Апр 2008 21:33
Бе, не се обиждам, ама не кефиш.. Иначе, Вермик беше баннат поради собствена простотия ( спам и лигавене ) , не съм му виновен аз..
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Flood protection-a на търсачката смуче Публикувано на: 02 Апр 2008 22:16
Как така можете да прочетете мислите на системния администратор и да разберете защо някой е бил баннат?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: Flood protection-a на търсачката смуче Публикувано на: 03 Апр 2008 12:02
LEX ICON написа: Как така можете да прочетете мислите на системния администратор и да разберете защо някой е бил баннат? Виждам бан в близкото ти бъдеще! Дай 5 ле'а и щ'и кажа за к'о
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Flood protection-a на търсачката смуче Публикувано на: 03 Апр 2008 18:31
Гледам да спазвам правилата
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|