Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Новия брой Публикувано на: 27 Ное 2007 15:47
Ъпдейтнете си сайта де, друг път и някоя новина пускате преди излизането на броя, сега нито новина, нито ъпдейт на сайта
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2007 17:51
Има новина Но броя не се вижда
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Ное 2007 08:45
Публикували са ми писмото
|
|
|
|
|
boskobosia
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Ное 2007 12:57
Най-якия брой за годината.
|
|
Wile E. C.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Ное 2007 17:13
fabric написа: добре ве хора диска ми е преебан от всекъде 1. пускам хитман траилъра изобщо нема никво видео 2.пускам друг траилър за него ми търси кодеци и ми дава само звук само при мен ли е така
Само при теб е така, споко. Повечето хора (всички?) отдавна са си сложили 1-2 пакета кодеци за да могат да гледат филми. Единствено глупавите комплексари нямат xvid. Говорим за тези, които избиват комплекси за малоценност по форумите. Което показва че са прави да имат комплекс за малоценност. Те наистина са малоценни, щом не могат да си инсталират стандартните кодеци.
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Ное 2007 17:58
Брей,че аз как не съм разбрал за новия брой?Мамка му,будката е затворена.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Ное 2007 19:16
Разменили са + и - на новият PES (освен, ако рекламите и нелинцензираните отбори са +)
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Ное 2007 23:03
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Ное 2007 23:06
Ако се замислим, ние всички сме риби и админа (Уили) само чака да ни избие, за да напълни аквариума с нови шарани
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
admin
|
|
В момента играе: Dreamweaver CS5
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Ное 2007 23:13
Не е вярно....
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Ное 2007 17:49
Ей,гиро,честито за публикацията на писмото.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Ное 2007 19:05
fabric написа: добре ве хора диска ми е преебан от всекъде 1. пускам хитман траилъра изобщо нема никво видео 2.пускам друг траилър за него ми търси кодеци и ми дава само звук само при мен ли е така
На мен пък един от трейлърите не ми работеше ама не да няма звук а изобщо не щеше да тръгне, а на тоя на Devil May Cry нещо беше преебан звука.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Ное 2007 14:12
Сигурно е, че всички трейлъри работят.
Моят съвет е да инсталирате само два основни кодека:
1. XviD 1.1.3: http://www.videohelp.com/tools/XviD_Codec
2. AC3Filter 1.46: http://ac3filter.net/project/1/releases
Също така е много удобен и VLC media player ( http://www.videolan.org/vlc/ ), поддържа адски много аудио и видео формати.
Имайте предвид, че колкото повече кодеци инсталирате на компа, толкова по-голяма става бозата! Също така новият DivX 6.x и нагоре е доста бъгаво животно, опитва се да плейва и XviD файлове, но не винаги успява.
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Ное 2007 15:40
Мене само едната игра не ми тръгваше но изкарах и вкарах пак диска и се оправи
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2007 00:22
Адски много игри има тука, бре. Дойде декември, тия изсипаха дееба и загалвията
Брой с хубави игри няма как да е лош. Само жълтите статийки са малко по-слаби от обикновено, но ще го преживеем ;-р
Само че! Я продължавам да си чакам статия "Хардуер за начинаещи" Само на мен ли ми се струва, че това би било убер полезно - едно разяснение в две или три страници на тема какво точно има в компютъра, какво аджеба прави и по какви параметри се сравнява с останалите си братчета. : -)
Освен това - статия за производителите и разпространителите на игри. Особено сега, като свършат празниците и компаниите се отдадат на изтрезняване ще има място за запълване в списанието, защо не с такива поучителни статии, разкриващи еволюцията на някои студия от гаражни фирми до убер корпорации. : - )
Друго предложение - недейте да пишете само разпространител на играта, слагайте и самия производител. Струва ми се, че той е по-важен ;-р
И за всяка игра ако има едно поленце - "Ако това ви харесва, опитайте и "това заглавие", "както и това" "
За сега - толкоз' Keep up teh good work
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2007 08:41
Цитат: Освен това - статия за производителите и разпространителите на игри. Особено сега, като свършат празниците и компаниите се отдадат на изтрезняване ще има място за запълване в списанието, защо не с такива поучителни статии, разкриващи еволюцията на някои студия от гаражни фирми до убер корпорации. : - )
ДА! Върнете "Залата на славата" !!!!!!!111!!!1!!!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Makedonski
|
|
В момента играе: CS 1.6, Return to Castle Wolfenstein,
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Дек 2007 15:19
Новия брой наистина е един от най-силните за годината.И е логично с оглед на празниците и закономерните примиери на игрите точно по тоя повод.
Crysis,COD4,Helgate:london,Gears of war,Тimeshift...все тупалки!
Няма обаче рубриката "Преди три години",а ми беше интересно на фона на тия игри предшествениците,как щяха да бъдат съпоставени.
В последно време редовно излизат филми,правени/вдъхновени по игри(и обратното) и не е лошо да се пише по ред,два и за тая насока в гейм/филмовата индустрия.Ест. без да се прекалява.То така и така списанието доби и доста лайфстайл насоченост.
Но е глупаво да се слага това недоразумение на корицата в горния десен ъгъл-92 страници.Не за друго,ама тая добавка е отишла само и единствено за реклами.За нелепия Hard Trusk-цели 2 страници.Ако някой ден в необозримо бъдеще най-сетне PC Mania,чукне заветните 100 страници...това вече ще е повод.
И моето писмо е публикувано(първото и най-дългото),че и удостоено с отговор от Г-н Бойчев.Все си мислих,че можеше да се вникне малко повече в посланието,а не на принципа:'едно си знае,едно си бае".
Поздрави...
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2007 19:06
някой може ли да каже съдържанието на двд-то, спешно ми трябва
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Дек 2007 18:26
Гоусте, двд-то е в мен, обаче нямам на какво да го отворя..
Но по надписите на самия диск не виждам нищо интересно, ако ме разбираш.. :/
Иначе за броя - липсва ми интернет рубриката Винаги са страшно интересни тези статии.
Харесва ми идеята за тема на броя Това с тестовете е често използвана практика и се радвам, че и вие се сетихте да го направите
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2007 14:37
Pzy написа: Гоусте, двд-то е в мен, обаче нямам на какво да го отворя.. Но по надписите на самия диск не виждам нищо интересно, ако ме разбираш.. :/ Иначе за броя - липсва ми интернет рубриката Винаги са страшно интересни тези статии. Харесва ми идеята за тема на броя Това с тестовете е често използвана практика и се радвам, че и вие се сетихте да го направите Амиии, беше ми обещано филмчето ми да го има в двд-то за коледния брой, че искам да знам струва ли си да си давам парите още за тва списание, или все пак си държат на думата
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|