Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Заглавие: Препоръки.
Публикувано на: 09 Апр 2009 21:18

Има няколко неща, защо вече не пускате статии за анкетата за най-играни игри на месеца?
Интересно ми е какъв ще е коментара ви, след като упорито не искахте да сложите PES под предлога, че не се била играла и сега не мърда от топ3 (като през това време супер-играта FIFA09 с оценка 5.5/6 не може да влезе в топ15).
Друго, защо имате статия за BFL FIFA, а нямате за BFL PES (или PBL PES), след като играта на КОНАМИ е много по-играна от тази на ЕА?
Друго, излезе официално инфо на новият PES. Това е топ-новина навсякаде. Но вашите новини са за това как ЕА влизали в спортния бизнес, или че еди-кой-си се отделял от ЕА...
Защо пак давате нереални оценки на FIFA?
Има нещо в писането на коментари, което малко ме дразни - вместо да се отвори отделна страница за писане, се появява window в средата. Дотук нищо лошо, но ако без да искате кликнете в страни всичко се изтрива и пишете на ново. Ако може по някакъв начин да направите така, че когато се кликне "напиши коментар" да се пространство в дъното на страницата, където можете да пишете. Така ще е по-добре. :)
Знам че съм прекалено критичен, но критиката е най-доброто, за да ставате по-добри :)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Заглавие: Re: Препоръки.
Публикувано на: 09 Апр 2009 21:39

Нервииииии, омразааааааа :D

Ама си прав за всичко, деа o_____________________O

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение