Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Проблем/и с новият сайт Публикувано на: 31 Мар 2009 09:38
Искам да се регна, а не смогвам! Ако това продължи, ще окъпя в скърби виновните! Пристъпете, народи, слушайте и внимавайте, племена! Да слуша земята и всичко, що я пълни, вселената и всичко, що се в нея ражда!
Защото гневът Ми е върху всички народи, яростта Ми върху цялото им воинство.
Аз ги предаде на заклятие, отдаде ги на клане.
И техните убити ще бъдат разхвърляни, и от труповете им ще се дигне смрад, и планините ще разкиснат от техните кърви.
И ще изтлее цялото небесно воинство {звездите.}, и небесата ще се свият като книжен свитък; и цялото им воинство ще падне, както опада лист от лоза, както увяхнал лист - от смоковница.
Защото мечът Ми се опи на небесата; ето, за съд слиза той над РС Мания и над народа, когото предадох на заклятие.
Мечът Ми ще се насити с кръв, ще затлъстее от тлъстина, от агнешка и козя кръв, от тлъстината на овнешки бъбреци; защото Аз има жертва тук и голямо клане в земята тукашна.
И биволи ще паднат с тях и телета наедно с волове, и земята ще се опие от кръвта им, и прахът им ще затлъстее от тлъстина.
Защото настана ден за отмъщението Ми, година на отплата за Сион.
И реките ще се преобърнат на катран, и прахът - в сяра, и земята ще бъде запален катран:
няма да гасне ни денем, нито нощем; и димът й вечно ще възлиза, от рода в род ще остава запустяла; во веки веков не ще мине никой по нея;
и ще я завладеят пеликани и ежове; бухали и гарвани ще се заселят в нея; и ще протегнат по нея връв за разорение и отвес за унищожение.
Никой не ще остане там от нейните знатни, когото биха повикали на царството, и всичките й князе ще бъдат нищо.
И дворците й ще обраснат с тръни, а твърдините й - с коприва и репей; и тя ще бъде жилище на чакали, свърталище на камилоптици.
И зверове пустинни ще се срещат с диви котки, и песоглавци ще си подвикват един другиму; там веди ще отдъхват и ще си намират покой.
Там ще свие гнездо хвърката змия, ще снася яйца, ще мъти малки и ще ги събира под сянката си; там и ястреби ще се събират един с други.
Намерете в книгата Ми и прочетете; ни едно от тия не ще отмине, и едно с друго не ще се замени.
Защото сами Моите уста заповядаха.+++++++++++++++++++++ Хей, френдове, това е шега. Исках да удостоверя, че дори и на мен ми се случва да не смогна да се регна, но това не ме прави кисел мърморко, а кротко чакам времето, когато това ще бъде възможно! Мир!
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем/и с новият сайт Публикувано на: 31 Мар 2009 09:53
indeedhewas написа: Също надписа ФОРУМ е ненужно огромен, предполагам знаеме, че сме във форума и без такива табелки. Можете да го намалите или да проснете някоя реклама там. Много вярно .. просто е грозно
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Проблем/и с новият сайт Публикувано на: 31 Мар 2009 10:00
Ако е възможно, бихте ли махнали грозните черни ленти отстрани? С тях е голяма ебавка да четеш със стария скин на форума, с новия е по-добре, но пак ти вади очите...
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем/и с новият сайт Публикувано на: 31 Мар 2009 10:44
Не хленчете, получихме си лявото подравняване.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Проблем/и с новият сайт Публикувано на: 31 Мар 2009 10:54
Agent Fisher написа: Не хленчете, получихме си лявото подравняване. Само на сивия скин
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Проблем/и с новият сайт Публикувано на: 31 Мар 2009 11:02
denik написа: Agent Fisher написа: Не хленчете, получихме си лявото подравняване. Само на сивия скин Зависи от браузъра.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем/и с новият сайт Публикувано на: 31 Мар 2009 11:31
Ми не е добре работата за потребителите на Хром, очевидно :/ А и като се замисля сивият скин хич не е толкова лош Прилича на хардуеърбг
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем/и с новият сайт Публикувано на: 31 Мар 2009 13:46
Ако сте забелязали,има и бъг с датата на регистрация.Вижте:
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем/и с новият сайт Публикувано на: 31 Мар 2009 14:27
при мен няма такъв бъг
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Проблем/и с новият сайт Публикувано на: 31 Мар 2009 15:18
И при мен, доста ме стресна.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем/и с новият сайт Публикувано на: 31 Мар 2009 15:42
The Chameleon написа: И при мен, доста ме стресна. wtf? Само при мен ли е така?
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем/и с новият сайт Публикувано на: 31 Мар 2009 15:46
Оправи се,наложи се пак да изтрия бисквитките!
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Проблем/и с новият сайт Публикувано на: 31 Мар 2009 16:03
Аз не съм имал проблеми с подравняването, просто черните линии отстрани ме дразнят(не само мен, предполагам).
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Dr Zombayo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем/и с новият сайт Публикувано на: 31 Мар 2009 17:41
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем/и с новият сайт Публикувано на: 01 Апр 2009 11:29
Имам проблем, немога да се регистрирам(да вляза с потребителско име в форума или в сайта). Всички coockies и отново ми излиза грешно потребителско име или парола. Писах и на администраторът, но няма отговор. Какво да правя? Ползвам IE, моля помогнете.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем/и с новият сайт Публикувано на: 01 Апр 2009 12:11
ТРУПОНАРЕЗЕНинс І написа: Хей, френдове, това е шега. Исках да удостоверя, че дори и на мен ми се случва да не смогна да се регна, но това не ме прави кисел мърморко, а кротко чакам времето, когато това ще бъде възможно! Мир! Трупо, пробва ли да изтриеш бисквитките? Ако да, значи проблема е в ника написан на български... Ей сега ще пратя едно Л.С. на Админа да погледне акаунта ти по възможност .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем/и с новият сайт Публикувано на: 01 Апр 2009 17:01
Пробвах, френд, вече няколко пъти. Много мило от твоя страна, да драснеш на админа. Не че е спешно, но ме трогна! Аз самият ще му пусна ЛС другата седмица, ако дотогава все още не смогна да скоча.
|
|
|
|
|
Dr Zombayo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем/и с новият сайт Публикувано на: 01 Апр 2009 18:28
ТРУПОНАРЕЗЕНинс І написа: Пробвах, френд, вече няколко пъти. Много мило от твоя страна, да драснеш на админа. Не че е спешно, но ме трогна! Аз самият ще му пусна ЛС другата седмица, ако дотогава все още не смогна да скоча. ако си с мозила пробва ли ctrl+shift+del? макрикаш всичко и триеш при мен така стана
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем/и с новият сайт Публикувано на: 01 Апр 2009 18:43
Проблема е там, че никът му е на кирилица
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем/и с новият сайт Публикувано на: 01 Апр 2009 18:46
Yee! Оправиха аватарите под клипчетата, но все още са много бъгнати и половината ми коменти не се.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|