Заглавие: Re: Предложение :Повече раздели във форума Публикувано на: 26 Мар 2009 21:46
Ех ,това стадно чувтсво ... един изругае ли , и другите почват. Ако първият коментар беше "чудесна идея" , дискусията щеше да е коренно различна. Това ,че се получи верижна реакция говори за ниския ви коефицент на интелигентност . Няма нужда да споменавам за обща култура , възпитание , ценности , смисъл на живота и всичко останало . Ако горния не беше написал жалък ти нямаше да го използваш . Не се оправдавам за нищо , нито пък изглеждам жалък- просто някой идиот не се сети за по-уместна дума , после другия идиот реши да стане част от стадото , а не от логичното мислене. Е , ако първия коментар беше черното е бяло , вторият го беше цитирал и третият беше написал "да , черното е бяло" това всички щяхте да се юрнете да го лаете , както е в момента. Някъв без личен живот , на който никът му е повлиян от най- комерсиалната игри създавана някога пише ругатни ,чуди се кой комплекс по - напред да избие в нета .Другият пък се чуди как да се подмаже къде на мод , къде на админ . Третият се противопоставя на логичното мислене и се отдава на емоцият. Четвъртият пък се опитва с жалък капацитет от думи дао бесни нещо , което сам не разбира. И после един гост пише нещо ,от което смисъл няма . Аз ви отговарям на вашите постове , които са от смешно по - смешни , и вие ,щастливи от ответната реакция , която само в един форум можете да получите . Аз мисля логично , а вие-тъпо .
|