Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Предложение (нали сега е много модерно да се правят такива) Публикувано на: 06 Окт 2007 13:49
Тъй като днес бях на изпити за кандидатстване в УСА (САТ-ове), снощи сериозно мислех (доколкото може и аз сериозно да мисля)...
Осени ме гениалната идея: Тъй и тъй екипа от ПЦМания си предава списанието за печатане в електронен вариант, не може ли да се направи някаква система да се разпространява по електронен път списанието (срещу заплащане, де... няма безплатен обяд) за да могат и хората, които са извън България да му се наслаждават...
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 14:08
добра идея,но има опасност да стане както Dante каза
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 14:59
cooool написа: добра идея,но има опасност да стане както Dante каза
То, точно тъй ще стане.. е, разбрахме се, дел на темата. ;р
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 15:02
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 15:11
Ще стане както Реконект каза.Пък и като се появява така по тракерите,току-виж ПС Маниа станали следващите НСБОП! Ше се борят с пиратството,щото то ше им пречи да 'земат парички от списанието онлайн!
П.П.ама какви ги ръся днес
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 15:31
На мен идеята ми харесва: Ще го четем без пари
Хехе ... нема е Весело да става. Не, че съм против пиратството .... изобщо даже, ама PCM си ги уважавам и по-добре да си им даваме парички, че да се развиват.
___________________________________ KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 15:33
Lord of the dreams написа: Ще стане както Реконект каза.Пък и като се появява така по тракерите,току-виж ПС Маниа станали следващите НСБОП! Ше се борят с пиратството,щото то ше им пречи да 'земат парички от списанието онлайн! П.П.ама какви ги ръся днес
Ооо много яки ги ръсиш днес направо -ще ме накраш още малко да те заобичам!
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 15:37
Или да пуснат поне орязана версия на списанието,със най-важното,най-актуалните игри примерно,но непълни статии.Нещо като Demo.
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 16:37
Blue на сайта можеш да видиш непълни статии от броевете
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 17:57
Знам,но още нещо да пуснат.
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 11:19
Blue написа: Знам,но още нещо да пуснат. CD-key-овете за игрите, примерно
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Petar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 12:09
Добрите идеи са винаги на мода. Междудругото, доста от тях, които са реализирани, идват точно от този раздел на форума.
Може би трябва да помислите - какво бих искал да има и какво бих искал да правя в сайта на PC Mania.
Трябва да е свързано с гейминга и да не е нелегално или неморално
А дали ще струва пари е отделен въпрос.
___________________________________ Join the tastiest club on the planet Spam.com
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 12:32
Абе от доста време не го купувам списанието, най-вече защото не се сещам, ама ми хрумна ей сега нещо. Вече сте голяма работа у нас, та може да се свържете с друго издание и да размените по някое текстче. Например някое списание за технологии, за телефони или дори спортно такова. Вие пишете за тях нещо (ревю на моуст плейд джава игри или на новата ФИФА / еволюцията на въпросната игра <----- това за спортно издание) и те пишат за вас. Знам, че сте всички спецове, ама някой който постоянно пише за GSM-и може да направи по-обективен преглед на такава машинка. След като се разберете, вие публикувате писаното от техния човек, а те това на вашия.
Точната идея, която ми даде основание да напиша този пост е, че може да напишете за РС игрите и киното (покрай Резидент Ивъл [mega shit] тъкмо), а от някоя списание за кино (има ли такова) да направят някаква статия за вас (в началото знаех каква точно, ама нещо забравих). Тъй де, известни сте, възползвайте се
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 12:49
Ама пцмания е чисто компютърно списание .. статия за филм? О.о
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 12:54
Не знам защо, но предпочитам списанието на хартия...има повече хмм...функции
П.П. Трябва да направят рубрика "Форум", в която да пускат форумни проекти, картини, разкази и т.н. Нооо това няма да стане, щото за да го направят трябва да отделят 1 страничка от реклама.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 12:59
Leach написа: Не знам защо, но предпочитам списанието на хартия...има повече хмм...функции П.П. Трябва да направят рубрика "Форум", в която да пускат форумни проекти, картини, разкази и т.н. Нооо това няма да стане, щото за да го направят трябва да отделят 1 страничка от реклама. сносен форумен проект се появява 2 пъти на година, всичко останало е флъд и простотия :/ това е проблема на форума, пък и откакто се помня винаги сме искали да пише нещо за форума в списанието, но никога не е ставало
Относно идеите - ами аз предлагам на новините в индекса да има възможност за коментари - мисля, че доста хора ще пишат, само че това ще е в тежест на админа - трябва и там да следи за флъд -.-
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 13:06
Pantomime написа: сносен форумен проект се появява 2 пъти на година, всичко останало е флъд и простотия :/ това е проблема на форума, пък и откакто се помня винаги сме искали да пише нещо за форума в списанието, но никога не е ставало
Мдааа прав си, а така ми се искаше да видя скрийн с аватара си и надпис под него "That man is a taco!". Или цяла страница със снимки на птици и котки и надписи "O RLY?", "YA RLY!"...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2007 15:52
дали няма да е идея примерно след като е излязал новия брой, стария вече да е напълно достъпен за четене през нета, сваляне, да има пълни статии в наличност...защото все ак ти и да искаш, трно ще си купиш стария брой, след като новия е от седмица на пазара, тоест няма да сте на загуба
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|