не наистина имате право хора, важно е да се знае какво точно искам да ги питам. Значи за повечето от съфорумците тука навярно това което ще напиша след малко е пълна глупост, некакви бебета както казват повечето са тръгнали срещу вятъра, нямат шанс и прочие и прочие но поне искам отговор от PC Mania.
Значи ето проблема-някои от вас сигурно знаят че в форума се провеждат турнири по електронния футболен симулатор- FIFA. Дори незнам колко хора от вас знаят но има клан който е кръстен на списанието PC Mania Clan [PCMC]. Така и въпроса ми е-може ли по някакъв начин понеже в тая скапана държава никой не мисли да пенделите като нас някой да ни спонсорира, говоря конкретно за PC Mania. Под спонсорство разбирам-някакви там безплатни фланелки на който пише да кажем PC Mania Clan - FELIX примерно за мене, безплатни падове да ни раздадът, абе неща от първа необходимост за професионалния геймър както се казва
така, от своя страна не си мислете че списанието само ще загуби, дори аз смея да твърдя че списанието ще спечели. Давам пример. Преди седмица се проведе единствения засега турнир на тази игра (визирам FIFA 2008) в София засега! Случайно или не аз бях там и случайно или не станах втори в конкуренцията на около 20-25 човека. Вярвам популяризирането по този начин на списанието ще допринесе по някакъв начин за продажбата му! И вярвам че защо не един ден в списанието да намира място интересни факти около нашия турнир линк за който можете да видите тук -
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=51511 и който вервайте ми не просто е най-големия, не просто е един от най-хубавите, най-стриктните но и същевременно при нас се родиха много приятелства помежду ни!
Вярвам че и двете страни в този проблем ще имат полза, ние геймърите и същевременно любимото ни списание!