Автор |
Съобщение |
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Форумът в списанието Публикувано на: 07 Ное 2007 21:29
Здрасти,
да си призная честно скоро не съм си купувал списанието и не знам какво ново има вътре, но си мисля, че няма да е лошо да отразявате в няколко реда и неща от форума Има неща, които си залужават, а и всеки PCM маняк ще иска да се прочете вътре
___________________________________ KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2007 21:35
хх представям си какви неща ще "сложат"... ако това случайно стане по-хубаво НЕ според мен... само ще всичко
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2007 21:36
може да пуснат "редактиранните"*прокашля се*коментари на Аркатраз
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2007 21:54
Е що? Когато може някой да резюмира по-интеерсните неща във форума през месеца (най-коментирани теми, най-големи спорове и т.н.). Това ще популяризира форума!
___________________________________ KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2007 22:36
Охх Куз според мен НЕ ,защото форума в този момент направо е.....обществена тоалетна
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2007 22:55
И кво да сложат?Как Арки спами?Как някой си направил 4000 поста или някоя новина която всеки може да прочете в форума?
Гласове в пустиня чувам!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2007 22:57
Точно....
KuzMan написа: Това ще популяризира форума!
Мда... и най-много да дойдат още спамери
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2007 23:04
Едно популяризиране на форума ще доведе до подобраването му. Админа ще наминава по-често, но и хора, които са компетентни по въпросите ще се навъртът в специализирания форум. Едва ли някой пък подозира, че тук има и творчески форум. И той ще придобие нови индивиди! От това ще има голяма полза, а спам и тъпи теми винаги ще има ... точно това отразяване ще отсява тъпотиите от стойностните неща!
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2007 23:42
KuzMan написа: Едно популяризиране на форума ще доведе до подобраването му. Админа ще наминава по-често, но и хора, които са компетентни по въпросите ще се навъртът в специализирания форум. Едва ли някой пък подозира, че тук има и творчески форум. И той ще придобие нови индивиди! От това ще има голяма полза, а спам и тъпи теми винаги ще има ... точно това отразяване ще отсява тъпотиите от стойностните неща!
АХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХААА!1!едно!11!1!единайсе!стоиединайсе!1възклицателен!11
Едно популяризиране на форума = нуубове = "от каде мога да си купиа по стари броиве на пс манияа", "на колко години сте колко тежите и колко сте високи" и такива теми, при това на латиница и във форума за Препоръки/Спецфорума.
Админа ще наминава още по-рядко, но и ламери, некомпетентни по въпросите ще се навъртат в спец форума. Едва ли никой не подозира, че може да се сере и в Творческия форум. И той ще придобие нови цени за използване на тоалетната!!! От това ще има голяма полза, а спам и тъпи теми ще има още повече...
точно това отразяване ще отсява стойностните неща от тъпотиите!
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2007 20:32
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2007 21:14
Е това е било 2003та От тогава форума се е променил! Само на пръв поглед в темата ти се вижда, че сте писали на латиница
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2007 21:16
KuzMan написа: Е това е било 2003та От тогава форума се е променил! Само на пръв поглед в темата ти се вижда, че сте писали на латиница Е, да, то ясно това, просто дадох пример. Освен моята е имало още безброй такива теми И все пак пожелавам успех, дано този път поне дадат някакъв отговор :>
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2007 21:19
Така като гледам ... едва ли!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2007 23:24
KuzMan написа: Е това е било 2003та От тогава форума се е променил! Само на пръв поглед в темата ти се вижда, че сте писали на латиница
Повярвай ми, виждал съм не една тема, предлагаща форумът да бъде отразяван в списанието. И дори съм подкрепял тази идея. Но това беше преди 2 години, когато форумът наистина си беше едно много хубаво място, с интересни и спорни теми, със стойностни разкази и т.н. А в момента всъщност май най-качествената страна е Спец. форума, което само по себе си показва, че нивото на юзърите и разговорите им е много ниско (под нормалното ниво на общуване). Сещай се защо.
А едно евентуално "популяризиране" на форума едва ли ще доведе особено много стойностни потребители. Най-много да дойде новата вълна пубери на по 14, която да изсере един нов набор лайна тук. Не, мерси, и така си ми мирише достатъчно.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2007 20:03
Форумът винаги е бил един и същ. Хората, които сега казват, че е бил по-добър, са по-големи и всичко това тук им се струва по-глупаво сега. Винаги е имало и спамери и "идоли", и винаги ще има. Преди две години имаше теми, за това как форума е бил по-добър 2 години преди това... още по-отдавна също... просто хората, които са във форума повече от година са остарели и в много редки случаи поумнели
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2007 22:04
Какви ли не неща са видяли очите ми в последните почти три години
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2007 07:43
Че Аз си присъствам най-редовно във всяко издание на списанието.
Как?
Ами,
с нагласите си към света, които непоколебимо съвпадат с настроенията на списващите РС Мания.
Но, разбира се, аз съм доста специална порода и не мога да бъда пример от общ характер.
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2007 14:43
Гипо написа: Форумът винаги е бил един и същ. Хората, които сега казват, че е бил по-добър, са по-големи и всичко това тук им се струва по-глупаво сега. Винаги е имало и спамери и "идоли", и винаги ще има. Преди две години имаше теми, за това как форума е бил по-добър 2 години преди това... още по-отдавна също... просто хората, които са във форума повече от година са остарели и в много редки случаи поумнели
Гипо, това съм го чел толкова пъти, колкото и пъти съм чел/казвал, че форумът е затъпял в сравнение с преди 2-3 години. И все още не съм съгласен. Просто тогава ИМАШЕ теми за интелектуални обсъждания и спорове почти постоянно. А сега подобна тема се появява веднъж на месец. Също така в Творческия например имаше МНОГО по-стойностни разкази от тези, които излизат в момента. То всъщност дори сега доста рядко излиза нещо, което въобще да си заслужава внимание. Лично за мен това говори, че форумът е затъпял много.
ЕДИТ: Сега се сетих и за още един показател за това - преди време направих тези ми 3к поста само в рамките на половин година май. Това означава, че е имало много теми, които да са ми били интересни. А от тогава за около 3 години не съм направил още 1к поста. И не съм на мнение, че причината за това е, че "вече съм по-голям, по-малко теми са ми интересни, по-малко време седя във форума и т.н.". Причината е, че няма толкова интересни теми.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|