Автор |
Съобщение |
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2007 19:12
Blue написа: Zero-Blade написа: Я някой да го сканира или поне препише, че да можем да се посмеем и ние! Прочети ми първия пост...лол...
Зиро се изказа!!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2007 19:19
Ooopsss... My bad..първоначално прочетох само първите 2-3 реда..
И все пак - не мога да повярвам, че PCm са сложили писмо, в което ги кълнат (дори и по малоумен начин) в списанието, обикновенно трият постове в форума ако съвсем леко някой нещо е казал негативно за тях.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2007 19:33
Гиро мекицата написа: R@Z0R и при мене така,на будката го нямаше броя и тряааше до пазара да ходя
аз до пазаря, до болницата и до автомивката даже ходих, пък броя пак го няма о.О еех мама ви и столичани, всичко си земате първи
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2007 20:25
Indiana Jones™ написа: Кирилица написа: .П.П. И на талибана (мармота) писмото са публикували А кое е неговото писмо?
Разиел се ебава, не съм пращал писмо.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2007 22:38
Zero-Blade написа: Ooopsss... My bad..първоначално прочетох само първите 2-3 реда.. И все пак - не мога да повярвам, че PCm са сложили писмо, в което ги кълнат (дори и по малоумен начин) в списанието, обикновенно трият постове в форума ако съвсем леко някой нещо е казал негативно за тях.
Точно , защото е по малоумен начин са го публикували..
А иначе - Ал няма да се напише - ЛаМиНаТор@, камоон.. ;р
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2007 22:45
The Chameleon написа: Zero-Blade написа: Ooopsss... My bad..първоначално прочетох само първите 2-3 реда.. И все пак - не мога да повярвам, че PCm са сложили писмо, в което ги кълнат (дори и по малоумен начин) в списанието, обикновенно трият постове в форума ако съвсем леко някой нещо е казал негативно за тях. Точно , защото е по малоумен начин са го публикували.. А иначе - Ал няма да се напише - ЛаМиНаТор@, камоон.. ;р
Но явно все още има фенове.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2007 22:51
Nhaz'Ul написа: The Chameleon написа: Zero-Blade написа: Ooopsss... My bad..първоначално прочетох само първите 2-3 реда.. И все пак - не мога да повярвам, че PCm са сложили писмо, в което ги кълнат (дори и по малоумен начин) в списанието, обикновенно трият постове в форума ако съвсем леко някой нещо е казал негативно за тях. Точно , защото е по малоумен начин са го публикували.. А иначе - Ал няма да се напише - ЛаМиНаТор@, камоон.. ;р Но явно все още има фенове.
Та той вече е овековечен.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2007 20:09
Ако утре не ме мързи ще драсна едно писмо, ще ми е за сефте
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2007 20:17
Отиди в мините за въглища, там е за такива като тебе(пък и може Господ да ни направи услуга и да срути мината)
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2007 11:18
'бе аз,като ви казвам,че има секта издигнала в култ Алми...
Бая последователи е набрала о.О
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2007 11:28
Той ша земе да стане кат командир Кейн от ЦиЦ
Не, сериозно, представям си го...командир Ал
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|