Автор |
Съобщение |
Sidhe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 17:33
Guild Wars - може, тя също е комерсиална шитня, плюс това е без месечни такси, обаче Lineage... не. Но много се отклоняваме от темата.
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 17:39
Ама тия факти са само за твоите очи, така ли излиза?
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 17:50
Stealth написа: Благия Меч написа: Всъщност съм готов да се обзаложа че в татковината има повече хора играещи в оригиналните сървъри на Гилд Уърс и Лайнейдж отколкото в оригиналните сървъри на ВоВ Номера не е там да се обзалагаме, щото и аз мога да се обзаложа за много неща. Въпроса е да се представят факти. А фактите твърдят обратното на твоето мнение (повтарям - мнение).
Само аз познавам 6ма ... и винаги когато ми се случи да отида в някоя зала има доста хора да играят LineAge ... Поне по една статия за всяка нова част (или хроника , нз как се води) . Не е честно просто ... вие освен да хвалите WoW и FIFA друго не правите , от време на време пускате някоя друга (добра) статия за конкурентните игри ... но нищо специално ... Вече даже по рядко си копувам списанието , защото знам че 35% страници са реклама , 5-10% страници за WoW и останалото некви тъпи игри и програми , които не си правех труда да чета ... Аз лично не си спомням да сте писали каквото и да било за LineAge , само 1 едиствена статия май имаше ...
И с това извинение "не се играе в бг според продажбите" ... нямам думи ...
Междо другото ако сега си говорим "според продажбите" мога да кажа че PES води убедително пред FIFA ... аре олях се малко ... sry
|
|
|
|
|
Sandro
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 17:53
Благия Меч написа: Ама тия факти са само за твоите очи, така ли излиза?
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 18:59
Sandro написа: ...за пиратски сървъри НЕ пишем!
То оставаше и да пишете. Една статия за пиратски сървър би имала пагубен ефект върху списанието. Все пак това е PC Mania, а не някакво селско вестниче. И това, че се опитавате да налеете малко мозък в главиците на бг геймърите, като се опитвате да ги отучите от пиратството е похвално. Но от друга страна има нужда от пиратски сървъри. Чрез тях човек може да разбере какво предлагат игрите онлайн, без да дава напразно пари, и след това, ако му хареса да си купи играта.
Да, пират съм, но някои неща си ги купувам, ако ми харесат.
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 19:03
Sandro написа: Благия Меч написа: Ама тия факти са само за твоите очи, така ли излиза?
Точно така, аз съм едно малко смръдливо тролче без личен живот и си го знам.... млъквам
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Sidhe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 19:06
Stormy Sky написа: Чрез тях човек може да разбере какво предлагат игрите онлайн, без да дава напразно пари, и след това, ако му хареса да си купи играта.
Пълни глупости. Всяко едно MMORPG предлага free trial за да можеш да разбереш за какво става въпрос. Ако ти хареса през него - купуваш, ако не ти харесва - подминаваш. Пиратските сървъри какво ти дават? Дават ти възможността играта да ти писне преди да си си я купил.
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 19:13
Това с "Няма достатъчно играчи които да я играят в официалните сървъри" беше...не на място.Играл съм повече от година в официален сървър и мога да кажа, че има предостатъчно играчи.Пък и тези в пиратските сървъри също играят Lineage II и получават хроникълите рано или късно.А мислите ли, че 80% от гласовете за УоУ в анкетата ви не са от играчи на пиратски сървъри...В това съм сигурен, само не и в точността на процентите, но те са някъде там.Пак да се върна на темата с уж неиграемостта на Л2 и причината да не се пише за нея...Че, аз дето мога да кажа, че знам почти всичко за Л2 мислите ли, че ми трябват разните му там статии?Ако не за тези които я играят, напишете статия за тези които ще я играят, за да могат да разберат повече за играта.Нали това е целта на списанието, или се бъркам?Но това едва ли ще стане, предположих причините в мой друг пост на 1-вата страница от тази тема.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 19:19
Вuddy написа: ?Ако не за тези които я играят, напишете статия за тези които ще я играят, за да могат да разберат повече за играта.Нали това е целта на списанието, или се бъркам?Но това едва ли ще стане, предположих причините в мой друг пост на 1-вата страница от тази тема.
Това се опитвах да обясня в моя пост че геимърите си купуват редовно геим-списания и там трябва да бъдат отразени потенциални хитове(както и моментни разбира се),а не да се изстъква една игра
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|